;
آشپزی

طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده ترد به روشی جالب و کاربردی که حتماً آن را می پسندید!

طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده ترد: سیب زمینی سرخ کرده یکی از انواع خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود. اگرچه روش‌های مختلفی برای ترد کردن سیب‌زمینی‌ها وجود دارد، اما اگر زمان انجام این مراحل را ندارید و می‌خواهید نتیجه دقیقی داشته باشید، در اینجا دستور العمل ما برای شما آورده شده است. طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده ترد با افزودن نشاسته بسیار آسان و خوشمزه است. اگر می خواهید بدانید برای ترد شدن سیب زمینی چه کاری باید انجام دهید، دستور ما را حتماً دنبال کنید.

اگر علاقه دارید تا یک سیب زمینی سرخ شده ترد داشته باشید با مطلب امروز بخش آشپزی چشمک همراه باشید. این دستورالعمل می تواند مورد توجه شما قرار بگیرد و پس از آن زینت بخش همیشگی سفره های شما باشد. با طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده ترد و مجله خبری چشمک همراه باشید. در صورت تمایل آن را با دوستان و اطرافیان خود به اشتراک بگذارید.

شاید بپسندید: طرز تهیه کتلت عدس برای همه کسانی که عاشق غذاهای گیاهی هستند!

مواد لازم برای طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده ترد

  • 3 عدد سیب زمینی متوسط
  • 6 قاشق سوپخوری نشاسته
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

شاید بپسندید: دستور العمل تهیه بستنی ساده برای همه علاقمندان به بستنی کلاسیک!

برای سرخ کردن:

  • یک لیوان روغن مایع

شاید بپسندید: دستور تهیه کتلت گوشت با سبزیجات سرخ شده

طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده ترد

سیب زمینی ها را در قابلمه بریزید و آب اضافه کنید و بجوشانید تا نرم شوند. پوست را جدا کرده و سیب زمینی ها را له کنید تا به حالت پوره درآید. نشاسته، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

خوشمزه است: دستور العمل کاپ کیک کاکائویی به شیوه ای آسان در خانه!

مرحله 1

خمیر را روی کاغذ روغنی پهن کنید.

مرحله 2

خمیر را به کمک وردنه بین کاغذ روغنی باز کنید.

مرحله 3

نوارهای نازک و بلندی از خمیر ببرید.

سپس این سیب زمینی ها را در روغن داغ سرخ کنید.

طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده ترد

شاید بپسندید: طرز تهیه آدانا کباب یک کباب خوشمزه ترکیه ای به صورت آسان و کاربردی

سیب زمینی ترد آماده است. شما می توانید از سایز ادویه های دلخواه نیز برای پخت این سیب زمینی استفاده کنید.

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه کباب خانگی خوشمزه و چشم نواز به صورت سریع و آسان

نکات مهم

۱)توجه داشته باشید بهترین روغن برای سرخ کردن سیب زمینی روغن کانولا است اما اگر به آن دسترسی ندارید میتوانید از روغن بادام زمینی،کنجد یا روغن مایع معمولی استفاده کنید.
۲)حتما بعد از سرخ کرن سیب زمینی آن را روی دستمال بریزید تا روغن اضافی آن خارج شود.
۳)برای خوشمزه تر شدن سیب زمینی بعد از سرخ شدن و در حالی که سیب زمینی هنوز داغ است روی آن مقداری پنیر چدار رنده کنید.

دیگر طرزالعمل های آشپزی که شاید بپسندید

تهیه کتلت اینه گل یک کتلت خوشمزه ترکیه ای

طرز تهیه کتلت لوبیا چیتی، بمب پروتئین گیاهی

تهیه کتلت قبرسی، یک کتلت متفاوت و خوشمزه برای هر سلیقه

طرز تهیه کتلت لوبیا سبز

تهیه کتلت آکچابات در 5 مرحله| کتلتی خوشمزه از ترابزون ترکیه

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

  1. سلام. سیب زمینی رو پوست گرفته، درشت خلالی کنید. آب رو جوش اورده نمک اضافه کنید و سیب زمینی رو اضافه کنید وپنج دقیقه زمان بگیرید. بعد ازپنج دقیقه آبکش کرده ولی نیازی نیست با آب بشورید. به همان شکل توی آبکش بذاربد بمونه. روغن رو داغ کنید و سیب زمینی رو باشعله زیاد سرخ کنید. چون سیب زمینی آبپز شده داخلش پخته و نرمه و فقط بیرونش ترد میشه ولی خشک نمیشه. همیشه اینطوری سرخش میکنم، عالی میشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − هشت =

دکمه بازگشت به بالا