طرز تهیه شکرپاره ترک برای سفره افطار!

طرز تهیه شکرپاره ترک: هیچ کس نیست که عاشق شیرینی های خوشمزه با رویه قهوه ای طلایی در ویترین قنادی ها نباشد. این طرز تهیه شکرپاره ترک که یکی از خوشمزه ترین دسرهاست، به محض دست زدن با چنگال بافتش ذوب می شود و طعمی لذیذ را در کام می گذارد.
طرز تهیه این شیرینیکه یکی از شگفتی های دسرهای شربتی است، با شربت سبک و ظاهر خوشمزه اش، همیشه متفاوت است. بیایید امروز کالری ها را کنار بگذاریم و درست مثل آن شیرینی فروشی ها وجود دارد را در خانه درست کنیم. در ادامه با طرز تهیه شکرپاره ترک همراه باشید.
طرز تهیه شکرپاره ترک
با بافت، قوام و سبکی خود کاندیدای تبدیل شدن به دسر شربتی مورد علاقه شماست! با اندازه گیری ها و نکات دقیق، تضمین می شود که هر بار که تلاش می کنید، نتایج یکسانی را دریافت خواهید کرد. در حین تهیه شکرپاره ترک که می توان آن را محبوب ترین دسر ماه رمضان به خصوص در سفره های افطار نامید، در صورت تمایل می توانید مواد مختلفی مانند پوست لیمو، پوست پرتقال و وانیل را اضافه کنید.
شکرپاره یکی از پرطرفدارترین دسرهای ماه مبارک رمضان، دسری است که مهمانان شما در سفره های افطار آن را دوست خواهند داشت. سفره ها چیده شده، چای دم می شود، شکرپارها آماده اند تا از تنور بیرون بیایند و شربتشان را بخورند. درست کردن شکرپاره بسیار ساده است.
مواد لازم
برای شیرینی
- 4 لیوان آرد
- 5 قاشق غذاخوری آرد سمولینا
- 180 گرم کره گذاشته شده در دمای اتاق
- 2 عدد تخم مرغ (1 زرده تخم مرغ جدا می شود)
- 1 لیوان پودر قند
- نصف قاشق چای حوری بکینگ پودر
برای شربت
- 3.5 لیوان شکر
- 3.5 لیوان آب
- 2-3 قطره آب لیمو
برای بالای شکرپره:
- 1 عدد زرده تخم مرغ
طرز تهیه شکرپاره ترک
مواد لازم برای شربت شکرپره را داخل قابلمه بریزید. بعد از اینکه شکر آب شد و آب شروع به جوشیدن کرد، چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید. شربت شما آماده است! از روی اجاق بردارید و بگذارید خنک شود.
تمام مواد لازم برای خمیر شکرپره به جز آرد و بلغور را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط کنید.
سپس آرد سمولینا را اضافه کنید.
آرد را اضافه کنید.
خمیر نرمی تهیه کنید که به دست نچسبد.
از خمیری که آماده کردید تکه هایی به اندازه گردو بردارید. روی سینی فر چرب شده بچینید و حالت بیضی به آن بدهید. زرده تخم مرغ را روی آن بمالید و با چنگال شکل دهید.
زرده تخم مرغ را روی آن بمالید و با چنگال شکل دهید.
شکرپره خود را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود 20 دقیقه بپزید. از تنظیمات بدون فن استفاده کنید،
زمان پخت ممکن است بسته به عملکرد فر شما متفاوت باشد، بنابراین به روشی کنترل شده بپزید.
سپس شیرینی خود را از فر خارج کنید. اجازه دهید 3-4 دقیقه در دمای اتاق استراحت کند. شربت سرد را کم کم روی پودینگ سمولینا داغ بریزید. به این ترتیب خطر شکستگی را کاهش می دهید. شربت را یکباره نریزید. کم کم بده.
دسر شکرپره را می توانید بعد از حداقل 2 ساعت استراحت سرو کنید.
شربت سرد باید روی دسر داغ ریخته شود. اجازه دهید دسر حداقل 2 ساعت استراحت کند تا شکرپرها کاملا شربت را گرفته و طعم آن جا بیفتد.