آشپزی

طرز تهیه لوکوم ترکی با دستورالعملی آسان و ظاهری خوشمزه!

طرز تهیه لوکوم ترکی: این دسر که فقط در 10 دقیقه می توانید آن را تهیه کنید، یک دسر و شیرینی خوشمزه و عالی است. با قهوه و چای خیلی بسیار عالی می شود و مواد اولیه آن بسیار کم و ساده است.کسانی که عاشق دسرهای شیری هستند این دستورالعمل را دوست خواهند داشت.در ادامه مطلب با طرز تهیه لوکوم ترکی همراه باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه لوکوم ترکی

  • 3 لیوان  شیر
  • 1/2 لیوان شکر
  • 1/2 لیوان سمولینا
  • 1 قاشق چای خوری وانیلین
  • یک کاسه مغز فندق (خرد شده)

برای تزئین روی لوکوم

  • 1 لیوان پودر نارگیل

طرز تهیه لوکوم ترکی

طرز تهیه لوکوم ترکی چگونه است؟

سمولینا و شکر را داخل قابلمه بریزید.

شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید.

وقتی جوش آمد و غلیظ شد از روی اجاق بردارید و وانیل را اضافه کنید. فندق را اضافه کنید و مخلوط کنید.

ظرف مناسب پخت را خیس کنید. مخلوط سمولینا را در ظرف پخت بریزید و روی آن را صاف کنید.

وقتی به دمای محیط رسید روی آن را با نایلون بپوشانید و بگذارید حداقل 3-4 ساعت یا یک شب در یخچال بماند.

سپس به برش های مربع کوچک برش دهید.

می توانید آن را در نارگیل بغلتانید و سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + یک =

دکمه بازگشت به بالا