;
آشپزی

طرز تهیه تاکوی مرغ مکزیکی به شیوه ای آسان

طرز تهیه تاکو مرغ مکزیکی: تاکو غذای سنتی مکزیک است که از یک نان (تورتیا) پخته شده از آرد ذرت یا گندم تشکیل شده که دور محتویات داخلی را می‌گیرد. به واقع طرز تهیه تاکو مرغ مکزیکی یکی از ساده‌ترین، خوش‌مزه‌ترین و صدالبته محبوب‌ترین غذاها در جهان است.

تاکو در لاتین به‌معنای لقمه است و همین تعریف به شما می‌گوید که با یک غذای لقمه‌ای و سبک طرف هستید. تاکو مرغی که دستور تهیه‌اش را در ادامه برایتان آورده‌ایم، بارها در خیابان‌های مکزیک چرخ زده، دل برده، احساسات را برانگیخته و اکنون به دست شما رسیده است.

تاکو مرغ مکزیکی

نانی که برای تاکو مرغ استفاده می‌کنند، مشابه نان لواش یا نان پیتاست. به این نان «تورتیلا» می‌گویند؛ اما شما می‌توانید از همان نان لواش یا پیتا هم استفاده کنید. نان تورتیلا مثل آبنبات در دهان شما آب می‌شود و همچون ترشی‌جات، اشتهای شما را چندین ‌برابر می‌کند.

احتمالا اکنون برای آشنایی با طرز تهیه تاکو مرغ مکزیکی بی‌تاب‌تر شده اید! پس سریع‌تر به بخش آشپزخانه رفته و با طرز تهیه تاکو مرغ مکزیکی با شما همراه خواهیم بود.

مواد لازم

  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • سینه مرغ: یک عدد
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • روغن گیاهی: به میزان لازم
  • نان ترتیلا: ۶ عدد
  • خامه ترش یک چهارم پیمانه
  • کاهوی خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • پنیر فتا: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه تاکوی مرغ مکزیکی چگونه است؟

از سینه مرغ با استخوان استفاده کنید.

در صورت دسترسی از نان تاکوی تهیه شده با آرد ذرت استفاده کنید.

کاهو رو خرد کنید.

پنیر رو تکه تکه کنید.

مینی تاکوی مرغ از مجموعه دستورغذایی‌های فود نت‌ورک هست که در اینجا طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده‌ایم.

از قبل فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. روغن زیتون را روی مرغ بمالید و کمی نمک و فلفل به آن بزنید. مرغ را در سینی فر بگذارید و برای حدود ۲۵ دقیقه تا مغز پخت شود، در فر بپزید. مرغ را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. بعد از خنک شدن، مرغ را ریش ریش کنید.

در ماهی‌تابه متوسطی تا نیمه روغن بریزید و گرم کنید. داخل هر نان ترتیلا حدود ۲ قاشق غذاخوری مرغ ریش ریش شده بگذارید و نان را رول کنید با کمک خلال دندان محکم کنید. تاکوها را تا از همه طرف طلایی شوند برای حدود ۴ دقیقه سرخ کنید. خلال دندان‌ها را از تاکوها خارج کنید.

طرز تهیه تاکوی مرغ مکزیکی

تاکوها رو به همراه سالسا، کاهوی خرد شده، تکه‌های پنیر فتا و خامه ترش سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − نه =

دکمه بازگشت به بالا