;
آشپزی

دستورالعمل سوپ عدس با رشته فرنگی، یک غذای مقوی برای روزهای سرد پاییزی!

دستورالعمل سوپ عدس با رشته فرنگی: سوپ همواره جزو غذاهای اصلی و منبع شفابخش در تمام فصول سال بود است. لذا خانم های خانه دار و به صورت کلی تمام کسانی که به سلامت عمومی خود اهمیت می دهند، تلاش می کنند تا سوپی خوشمزه تر و متفاوت تر در منزل تهیه کنند.

از افزودن سبزی های معطر تا استفاده از رشته فرنگی تا سوپی خوشمزه تر و پربارتر تهیه کرد. در این مطلب از سری مطالب بخش آشپزی و سلامت مجله خبری چشمک به دستورالعمل سوپ عدس با رشته فرنگی و خواص این سوپ شفا بخش پرداخته شده است. تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

عدس در یک نگاه

سوپ عدس می‌تواند یک منبع غنی از آهن و مواد مغذی برای بیماران در فصل سرما باشد. عدس منبع فراوان پتاسیم نیز هست. پتاسیم وظیفه تنظیم pH خون را دارد. همچنین باعث تحریک ترشح اسیدکلریدریک در معده می‌شود که به هضم غذا کمک می‌کند. علاوه بر این‌ها این ماده‌ی معدنی برای انقباض عضلات و هم‌چنین انتقال واکنش‌های عصبی لازم است. عدس سرشار از ویتامین B1 و B2 نیز هست.

این ویتامین‌ها در متابولیسم انرژیِ همه‌ی سلول‌ها نقش دارند. علاوه بر این، ویتامین B2 به رشد و احیای سلول‌ها، تولید هورمون‌ها و تشکیل گلبول‌های قرمز کمک می‌کند. در عدس ویتامین B3 نیز وجود دارد که به تولید انرژی از گلوسیدها و چربی‌های مصرف‌شده کمک می‌کند. این ویتامین به روند تشکیل DNA نیز یاری می‌رساند. ویتامین B6موجود در عدس به تولید گلبول‌های قرمز کمک می‌کند و باعث می‌شود که آن‌ها اکسیژن بیشتر حمل کرده و به سلول‌ها برسانند.

این ویتامین همچنین به عملکرد خوب سیستم ایمنی بدن کمک زیادی می‌کند. درنهایت باید بگوییم که ویتامین B6 در ساخت برخی از ترکیبات سلول‌های عصبی مشارکت داشته و به تنظیم هورمون‌ها نیز کمک می‌کند.

عدس‌ها سرشار از مواد معدنی، پروتئین و فیبر هستند. هر ۱۰۰ گرم عدس خام شامل این‌ها می‌شود:

  • آب: ۸.۲۶ گرم
  • انرژی: ۳۵۲ کیلوکالری
  • پروتئین: ۲۴.۶۳ گرم
  • چربی: ۱.۰۶ گرم
  • کربوهیدرات: ۶۳ گرم
  • فیبر: ۱۰.۷ گرم

سوپ عدس با رشته فرنگی

همچنین مواد مغذی ضروری زیر در آن وجود دارد:

  • فولات
  • آهن
  • منگنز
  • فسفر
  • پتاسیم
  • ویتامین B6
  • منیزیم
  • روی
  • مس

با مجله خبری چشمک همراه باشید با طرز تهیه سوپ عدس با رشته فرنگی، یک دستورالعمل متفاوت برای تهیه یک سوپ خوشمزه با طعم عدس و رشته فرنگی خانگی.

مواد لازم برای دستورالعمل سوپ عدس با رشته فرنگی

  • یک لیوان آب
  • عدس سبز ۱/۲ لیوان
  • رشته فرنگی به میزان دلخواه
  • پیاز متوسط یک عدد
  • سیر سه حبه
  • یک قاشق سوپ‌خوری کره
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ‌خوری
  • یک قاشق چای‌خوری رب فلفل
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری آرد گنذم
  • ۵ لیوان آب مرغ
  • یک قاشق چای‌خوری نمک
  • فلفل سیاه به اندازه دلخواه

برای تزئین

  • کره یک قاشق سوپ‌خوری
  • یک قاشق چای‌خوری نعناع

دستورالعمل سوپ عدس با رشته فرنگی

عدس‌های سبز را با اضافه کردن آب به اندازه کافی بجوشانید. پیاز و سیر را ریز خرد کنید.

کره را در یک قابلمه جداگانه گرم کنید. پیاز و سیر خرد شده را روی حرارت متوسط ​​تفت دهید تا طلایی شوند.

رب گوجه فرنگی و رب فلفل را اضافه کنید و مخلوط کنید. آرد را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا بوی آن گرفته شود و رنگ بگیرد.

نمک و فلفل را اضافه کنید. آب مرغ داغ را کم کم اضافه کنید. برای اینکه آرد گلوله نشود؛ با کمک لیسک سریع هم بزنید.

بعد از اضافه کردن رشته‌ها، سوپ را به جوش بیاورید. عدس پخته شده را پس از گرفتن آبش به قابلمه  منتقل کنید.

سوپ را همراه با رشته و عدس آب پز شده ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر بجوشانید.

برای سرویس ؛ کره را در یک قابلمه کوچک گرم کنید. بعد از اضافه کردن نعناع و کمی فلفل، آن را از روی حرارت بردارید.

این مواد را به سوپ اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن به صورت گرم سرو کنید.

دستورالعمل سوپ عدس با رشته فرنگی

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده + 7 =

دکمه بازگشت به بالا