;
آشپزی

طرز تهیه شامی کباب اینه گل از شهر بورسای تریکه به روشی ساده و آسان!

طرز تهیه شامی کباب اینه گل: شامی کباب اینه گل، نام آن برگرفته از منطقه اینه گل بورسا است و تاریخچه آن به مهاجران بلغارستانی می رسد. این کتلت رازهای خاص خود را دارد. در طرز تهیه شامی کباب اینه گل، از خرده نان و تخم مرغ استفاده نمی شود. همچنین از ادویه بسیار کمی برای طعم دار کردن گوشت استفاده می شود و استفاده از مقدار کمی جوش شیرین (در صورت دلخواه) خاصیت پفکی و نرم به شامی کباب ها می دهد. با طرز تهیه شامی کباب اینه گل با بخش آشپزی مجله خبری چشمک همراه باشید.

شامی کباب

شامی کباب یکی از انواع غذاهای خوشمزه است که مانند کباب تابه ای از کباب های خانگی محسوب می شود. شامی کباب از کباب های بسیار محبوب در میان مردم ایران و ترکیه است.  این غذای خوشمزه به دلیل محبوبیت بالایی که دارد، از آشپزخانه های خانگی وارد منوی رستوران های بزرگ شده است.

شامی کباب را می توانیم به سلیقه خود به همراه برنج یا نان سرو کنیم. شامی کباب به دلیل اینکه از کباب های خشک محسوب می شود، معمولا به همراه سس سرو می شود.

مواد لازم برای طرز تهیه شامی کباب اینه گل

  • 800 گرم گوشت چرخ كرده گوسفند
  • 200 گرم گوشت چرخ کرده گاو با چربی متوسط
  • 2 عدد پیاز متوسط
  • 10 گرم جوش شیرین
  • نمک 10 گرم

پیشنهاد آشپزی

قلوه گاه گوسفند و وجود چربی این قسمت از گوشت گوسفند، در خوشمزگی کوفته یا کتلت اینه گل تاثیر دارد.تعداد تکه های کوفته بسته به اندازه آنها ممکن است متفاوت باشد.

برای سرخ کردن شامی کباب ها بهتر است از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید ، زیرا روغن مخصوص سرخ کردن خیلی کم تر جذب شامی کباب ها می شود و باعث می شود آن ها ترد تر شوند. ضمن اینکه روغن مخصوص سرخ کردنی در حرارت بالا به راحتی نمی سوزد و باعث سیاه شدن کباب ها نمی شود.

طرز تهیه شامی کباب اینه گل

800  گرم گوشت گوساله و 200 گرم گوشت گوسفندچرخ شده با چربی متوسط ​​را در کاسه ای بریزید.

بعد از اضافه کردن 2 عدد پیاز رنده شده، 1 قاشق چایخوری نمک و جوش شیرین به گوشت چرخ کرده، 10 تا 15 دقیقه خوب ورز دهید تا مخلوط به صورت مخلوط یکدست درآید.

روی طرف را با فویل پلاستیکی بپوشانید.  حداقل 3 ساعت در یخچال بگذارید.

قبل از پخت، کوفته ها را از یخچال بیرون بیاورید و روی آن کاغذ روغنی بگذارید و با وردنه به شکل مستطیل در بیاورید.

کاغذ پخت را از روی آن بردارید و با چاقوی تیز مستطیل های نازک بلند ببرید.

آنها را در تابه داغ روی حرارت متوسط ​​سرخ کنید.

سپس می توانید گرم سرو کنید. نوش جان!

پیشنهاد سرو

در صورت تمایل می توانید آن را با سالاد پیاز یا پیاز تهیه شده با سماق سرو کنید.

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در طصورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − یک =

دکمه بازگشت به بالا