به سبک کافه ها: طرز تهیه کلوچه شکلاتی!
طرز تهیه کلوچه شکلاتی: این یک شیرینی خوشمزه و کاربردی است! این بار به راحتی میتوانیم این کلوچه های شکلاتی را که در کافهها فروخته میشوند، در خانه درست کنیم.اگه شما هم جزو علاقمندان به کاکائو هستین در بخش آموزش آشپزی مجله خبری چشمک، با طرز تهیه کلوچه شکلاتی ما را همراهی کنید. این کلوچه خوشمزه می تواند یک عصرانه عالی و دلچسب باشد.
مواد لازم برای طرز تهیه کلوچه شکلاتی
- 100 گرم کره آب شده
- 1 عدد تخم مرغ
- یک لیوان شکر
- 1 قاشق چای خوری وانیل
- 1/2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- 1 لیوان آرد (+ 2 قاشق غذاخوری آرد)
- 3 قاشق غذاخوری کاکائو
- 1/2 لیوان شکلات چیپسی
- 50 گرم شکلات سفید
طرز تهیه کلوچه شکلاتی
برای کلوچه یا کوکی های شکلاتی ابتدا تخم مرغ، شکر و کره را با هم مخلوط کنید. آرد و کاکائو را اضافه کنید و ورز دهید.
تکه های شکلات را اضافه کنید و دوباره به آرامی ورز دهید.
به اندازه گردو برش دهید و با دست گرد کنید و روی سینی فر قرار دهید. رویه ها را کمی فشار دهید تا صاف شوند، تکه های شکلات سفید را اضافه کنید.
در دمای 180 درجه دقیقاً 15 دقیقه بپزید. کوکی های شکلاتی آماده است، لذت ببرید.
پیشنهاد
شیرینی های شکلاتی وقتی از فر خارج می شوند نرم می شوند، مدتی آن ها را کنار بگذارید تا هوا خورده و سفت شوند.
طرز تهیه کلوچه شکلاتی شکم پر
مواد لازم برای تهیه کلوچه
آرد: یک و نیم پیمانه
پودر کاکائو: نصف پیمانه
پودر دارچین: یک چهارم قاشق مرباخوری
پودر قهوه: نصف قاشق مرباخوری
جوش شیرین: یک قاشق مرباخوری
نمک: نصف قاشق مرباخوری
کره آب شده: ۱۱۳ گرم
شکر: نصف پیمانه
شکر قهوه ای: نصف پیمانه
تخم مرغ: یک عدد بزرگ
عسل: ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای داخل کلوچه
خامه غلیظ: ۲پیمانه
شکر: یک پیمانه
زرده تخم مرغ ۳عدد
کره: ۸۴گرم
نمک: نصف قاشق مرباخوری
گردو تفت داده و ریز خرد شده: یک و نیم پیمانه
نارگیل تفت داده: ۲پیمانه
طرز تهیه
برای تهیه کلوچه آرد، پودر کاکائو، دارچین، قهوه، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
کره، شکر، شکر قهوه ای، تخم مرغ و عسل را با هم مخلوط کنید و مخلوط آرد را به آن بیفزایید و کنار بگذارید.
برای تهیه مواد داخل، خامه، شکر و زرده تخم مرغ را روی حرارت ملایم بپزید و مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ شود. سپس کره، نمک، نارگیل و گردو را به آن اضافه کنید و هم بزنید و کنار بگذارید تا کاملا سرد شود.
مقدار کمی از خمیر کلوچه را بردارید و بین دست کمی پهن کنید، مقداری از مواد داخل را اضافه کنید و به شکل گرد دربیاورید و در صورت تمایل در شکر بغلتانید و در سینی حاوی کاغذ روغنی با کمی فاصله بچینید.
کلوچه را در فر که از قبل روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم شده است، به مدت ۱۰تا۱۲ دقیقه بپزید.
پس از پخت روی سینی پنجره ای بچینید تا کاملا خنک شود.
توجه داشته باشید برای به دست آوردن نتیجه مطلوب هر ۲ خمیر باید به مدت چند ساعت در یخچال بماند.