طرز تهیه پیکانیا کباب برزیلی به شیوه آسان!
طرز تهیه پیکانیا کباب برزیلی: برزیلیها میزان مصرف گوشت نسبتا خوبی دارند و در اکثر غذاهای آنها میتوان گوشت را به عنوان عنصر اصلی دید. پیکانیا که یک نوع غذای معروف برزیلی است و در اکثر رستورانها میتوانید آن را امتحان کنید واقع یک تکه گوشت است که اطراف آن با لایهای از چربی پوشانده شده است به گونهای که در هنگام کباب کردن و آماده شدن غذا این لایه چربی آب شده و یک طعم لذیذ به غذا میدهد. در ادامه با طرز تهیه پیکانیا کباب برزیلی و نحوه تهیه آن آشنا خواهید شد.
پیکانیا چیست؟
پیکانیا که به ملکه گوشت ها معروف است، در واقع یکی از انواع گوشت است که به لطف لایه چربی بیرونی آن، تنها با نگاه کردن به آن به راحتی می توانید آن را تشخیص دهید.
به این ترتیب پیکانیا در واقع یک برش گوشت است و نامی که به تکه گوشتی که همنام این برش است داده می شود. مهمترین ویژگی های پیکانیا در این موارد خلاصه می شود:
- یکی از معروف ترین غذاهای برزیلی به حساب می آید.
- با تلفظ پیکانیا با نام هایی مانند گوشت کاپاما نیز شناخته می شود.
- به طور کلی از ناحیه دنبالچه گاو به دست می آید.
- دارای یک لایه چربی ضخیم است.
- به لطف این لایه چربی، هنگام پخت طعم معطر و لذیذی دارد.
- باز هم به لطف این لایه چربی، گوشت در حین پخت خشک نمی شود.
- اگر به درستی برش داده نشود، وقتی آن را بپزید، این گوشت سفت می شود.
- به همین دلیل هنگام خرید پیکانا باید از برش صحیح آن اطمینان حاصل کرد.
- در غذاهای برزیلی اغلب هنگام کباب کردن/باربیکیو کردن ترجیح داده می شود.
پیکانیا از کدام قسمت گوشت تهیه می شود؟
برای کسانی که نمیدانند پیکانیا از کجای حیوان میآید، در اینجا نگاهی گذرا داریم:
- Picanha درست بالای دنبالچه گاو قرار دارد.
- گوشت پیکانیا باید با جدا کردن آن از پشت و کمر جدا شود.
- هنگام برداشتن پیکانیا، لایه چربی روی گوشت باید حفظ شود.
- به همین دلیل هنگام برداشتن پیکانیا به صورت تکه ای از پای عقب گاو خارج می شود و وزن آن از حدود 2 تا 3 کیلوگرم بیشتر نباشد.
- برش باید تا حد امکان دور از عضلات و اعصاب ایجاد شود.
- همچنین ممکن است پس از جدا شدن گوشت، اعصاب و ضایعاتی روی آن وجود داشته باشد.
- این قسمت ها از گوشت جدا می شوند و بدین ترتیب گوشت آماده پخت می شود.
طرز تهیه پیکانیا کباب برزیلی
در آخر بیایید به شما بگوییم که چگونه پیکانا بپزید:
Picanha به طور کلی بخشی ضروری از سنت چوراسکو (باربیکیو) در برزیل در نظر گرفته می شود.
به همین دلیل عموماً با سیخ گذاشتن روی باربیکیو پخته می شود.
با این حال، در صورت تمایل، می توانید آن را در تابه، در فر یا روی کباب پز بپزید، مانند بسیاری از گوشت های قرمز دیگر.
قبل از پختن پیکانیا می توانید گوشت را مطابق ذائقه خود نمک بزنید یا با ادویه های مختلف طعم آن را افزایش دهید.
در برزیل معمولاً برای چاشنی این گوشت فقط از نمک دریا استفاده می شود.
لایه ضخیم چربی بیرونی گوشت هیچ وقت برداشته نمی شود و گوشت با آن لایه چربی پخته می شود.
همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید، گوشت را به صورت تکه تکه روی سیخ گذاشته و روی باربیکیو می پزند تا بیرون آن به خوبی قهوه ای شود.
اگر می خواهید پیکانیا را در فر بپزید، کافی است فر را روی دمای حدودا 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
از آنجایی که پخت پیکانیا در فر زمان بیشتری می برد، باید مراقب باشید که آن را به صورت کنترل شده بپزید.
شما می توانید به راحتی پیکانیا را در تابه، پشت سر هم بپزید، درست مانند سایر گوشت های قرمز.
به خاطر داشته باشید که گوشتی که از بیرون سرخ شده است به اندازه متوسط کمیاب یا متوسط پخته می شود، بدون اینکه مقدار زیادی آب داخل آن آزاد شود و اجازه دهید خشک شود.