عملی و متفاوت: طرز تهیه بورک ترکیه ای با گوجه فرنگی با ریحان

طرز تهیه بورک ترکیه ای با گوجه فرنگی: آشنایی با طعمهای اصیل ترکیه، همیشه جذاب بوده است. بورک گوجه فرنگی با ریحان، یکی از غذاهای محبوب ترکیهای است که با طعمی لذیذ و بافت ترد میتواند شما را به سفری کوتاه به این کشور ببرد. اگر به دنبال تجربه طعمهای جدید هستید با طرز تهیه بورک ترکیه ای با گوجه فرنگی ما را همراهی کنید.
بورک ترکیه ای با گوجه فرنگی
در اینجا یک طرز تهیه بئرک گیاهی و بسیار خوشمزه و کاربردی وجود دارد که روی میزهای شما عالی به نظر می رسد. بورک با سس گوجه فرنگی و ریحان کسانی را که به دنبال دستور العمل های مختلف هستند بسیار خوشحال می کند.
در این دستور، موزارلا و پنیر کاشار کهنه شده در بافت لایه ای بورک ترد پنیر و کنجد با سس گوجه فرنگی ترکیب شده و بسیار خوش عطر و خوش طعم می شود.
مواد لازم برای طرز تهیه بورک ترکیه ای
- 50 گرم کنجد سفید به همراه خمیر آماده
- 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 4 حبه سیر
- 1گرفتن قاشق چای خوری فلفل چیلی
- 1.5 لیوان پوره گوجه فرنگی
- نمک به مقدار لازم
- نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
- 1 قاشق چای خوری ریحان خشک
- 1/2 لیوان آب گرم
طرز تهیه بورک ترکیه ای با گوجه فرنگی چگونه است؟
برای بورک با سس گوجه فرنگی ریحانی ابتدا فر را با دمای 190 درجه گرم کنید.
خمیر آماده را به اندازه دلخواه گرد کرده و سپس با وردنه پهن و نازک کرده و سپس آن را با کنجد بپوشانید. با چاقوها خمیر نازک شده را به شکل مستطیل بریده (درازی مستطیل 25 سانتی متر) و آرام بپیچید. سپس آن ها را روی سینی فر پوشانده شده با کاغذ پخت قرار دهید و اجازه دهید حدود 20 دقیقه در فر داغ بپزند تا همه سطوح یکدست شوند.
در حین پختن، روغن زیتون، ورقه های نازک سیر و فلفل قرمز را در قابلمه ای کوچک روی حرارت ملایم به مدت 30 تا 40 ثانیه گرم کنید.
سپس پوره گوجه فرنگی، نمک، ادویه و آب داغ را به تابه اضافه کنید و مخلوط کنید. در تابه را بپوشانید و بگذارید بپزد تا غلیظ شود.
بعد از اینکه نان ها از فر خارج شدند، 2 تا 3 دقیقه استراحت دهید.
برای سرو، سس را کف بشقاب بمالید، رویه های ترد را روی آن قرار دهید و در صورت تمایل با جعفری ریز خرد شده بپاشید. بورک با سس گوجه فرنگی ریحانی آماده است. از وعده غذایی خود لذت ببرید.
وقتی کیک های ترد را داخل فر می گذاریم، آن ها را با فاصله در سینی بچینید تا گردش هوا فراهم شود و از همه طرف به طور یکنواخت بپزند.