;
آشپزی

 طرز تهیه نان زیتونی با بافتی نرم و سبک برای داشتن یک افطار دلپذیر!

طرز تهیه نان زیتونی: اگر به دنبال یک دستور پخت یک نان خوشمزه و آسان هستید که بتوانید هنگام صبحانه از آن لذت ببرید، جای درستی هستید. با طرز تهیه نان زیتونی همراه شده و بخش آشپزی مجله خبری چشمک را همواره دنبال کنید.ی:  این نان زیتونی همان طور که اشاره شد، بافتی بسیار نرم و خوشمزه دارد.اطمینان داریم که این دستور را دوست خواهید داشت و می خواهید در اولین فرصت آن را برای عزیزان خود تهیه کنید.

شاید بپسندید: طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی: یک میان وعده خوشمزه برای پذیرایی ایام عید!

راز تورم و طعم فوق العاده آن در استفاده از آب و شیر نهفته است. به این ترتیب خمیر شما به غلظت کامل رسیده و از طعم آن سیر نمی شوید! همانطور که اشاره شد شما می توانید آن را به عنوان نان مخصوصا برای صبحانه مصرف کنید. با طرز تهیه نان زیتونی و  بخش آشپزی مجله خبری چشمک همراه باشید.

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک شربتی نرم به شیوه ای آسان برای پذیرایی از مهمان در ایام عید!

مواد لازم برای طرز تهیه نان زیتونی

  • یک لیوان شیر گرم
  • 1 لیوان آب معدنی
  • یک لیوان روغن مایع
  • 1 قاشق چای خوری مایع خمیر
  • 3 قاشق سوپ خوری شکر
  • یک عدد تخم مرغ
  • 5 – 5 لیوان آرد
  • یک قاشق چای خوری نمک

شاید بپسندید: تهیه خوراک قارچ به شیوه ای متفاوت که با یک بار تهیه این خوراک، مشتری دائمی اش می شوید!

برای داخل نان:

  • 200 گرم زیتون سیاه بدون هسته

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه کیک راوانی خیس با طعمی شیرین و خاص برای سفره های افطار+تصاویر مراحل تهیه

برای تزئین موارد فوق:

  • یک عدد زرده تخم مرغ
  • 1 قاشق دسر خوری سیاه دانه

شاید بپسندید: طرز تهیه نان تامبیک یک نان پف دار عالی برای ساندویج! + تصاویر مراحل تهیه

 طرز تهیه نان زیتونی

شاید بپسندید: طرز تهیه شیرینی با چیپس شکلاتی برای متفاوت کردن سفره های عید

طرز تهیه نان زیتونی چگونه است؟

شیر گرم، روغن، تخم مرغ، آب معدنی، شکر و خمیر مایه را با هم مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم اضافه کرده و شروع به ورز دادن کنید.

در آخر نمک را اضافه کرده و ورز دهید. آن را با فویل بپوشانید. به مدت 35 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا خمیر برسد و مواد دو برابر شود.

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه بسما کادایف به شیوه ای آسان، زینت بخش سفره های افطار+تصاویر مراحل تهیه

سپس نیمی از خمیر را در ظرف فر شیشه ای چرب شده پهن کنید. سپس زیتون های خلال شده را روی آن بپاشید و بقیه خمیر را به همین ترتیب روی آن پخش کنید.

برس را به زرده تخم مرغ زده و روی خمیر بکشید و سپس سیاهدانه بپاشید. در فر 180 درجه حدود 35-40 دقیقه بپزید تا ور بیاید و خوب سرخ شود. آن را بیرون آورده و سرو کنید. نوش جان

 

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه کتلت خانگی مامان پز برای همه کسانی که عاشق کتلت های خانگی هستند!

امیدوارم از مطلب طرز تهیه کلوچه اسفناجی استفاده کرده باشید. شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک دو رنگ ساده با دستورالعملی ساده که تهیه آن را در منزل آسان می کند+تصاویر

لینک های مرتبط

طرز تهیه کلوچه اسفناجی یک شیرینی خوشرنگ و مقوی برای پذیرایی!

خانه را به یک کبابی تبدیل کنیم: دستور تهیه کباب آدانا ترکیه !

طرز تهیه نان حلقه ای مخصوص سفره های افطار !

دستور العمل های خوشمزه و آسان که خمیر پیتزا را به یک شاهکار تبدیل می کند!

طرز تهیه نان پیده خوشرنگ و خوشمزه برای سفره های افطار به روش اصیل ترکیه ای!

تهیه شکرپاره به شیوه آسان در زمان بسیار کم!

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه پیتزا گیاهی به شیوه آسان و کاربردی برای عاشقان غذاهای ترکیه ای!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + نوزده =

دکمه بازگشت به بالا