;
آشپزی

طرز تهیه نان حلقه ای مخصوص سفره های افطار !

طرز تهیه نان حلقه ای: نان و شیرینی‌هایی که با تهیه آن در ماه رمضان می توانید سفره های افطار خود را زیباتر و جذاب کنید. این نان ها می توانند با شکل خود، هر کسی را مسحور خود کند. شما می توانید این طرز تهیه نان حلقه ای را که نامش از شباهتش به حلقه گرفته شده است را با افزودن هر نوع پرکننده ای که می خواهید متنوع کنید و حتی می توانید با تهیه چندین ماده غذایی به طور همزمان، طعم آن را دو چندان کنید. با مجله خبری چشمک و طرز تهیه نان حلقه ای همراه شوید.

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه کیک راوانی خیس با طعمی شیرین و خاص برای سفره های افطار+تصاویر مراحل تهیه

در ادامه در بخش آشپزی مجله خبری چشمک  شما با طرز تهیه یکی از بهترین نان ها می توانید سفره افطار خود را جذاب تر کرده و لحظات خوشی را در کنار خانواده و دوستان داشته باشید.

شاید بپسندید: طرز تهیه کتلت مامان پز با طعمی خاص برای سفره های افطار!

مواد لازم برای طرز تهیه نان حلقه ای

  • 30 گرم مایه خمیر
  • یک قاشق سوپ خوری شکر
  • 1 لیوان شیر گرم
  • یک فنجان روغن مایع
  • 1 عدد سفیده تخم مرغ
  • یک قاشق چای خوری نمک (می توان آن را کم یا زیاد کرد)
  • 1 فنجان آب
  • 3،5 لیوان آرد
  • یک لیوان پنیر چدار برای داخل نان
  • 1 عدد زرده تخم مرغ برای براق کردن روی نان ها
  • 2 قاشق سوپ خوری کنجد برای پاشیدن کنجد روی نان ها

شاید بپسندید: طرز تهیه کباب خانگی خوشمزه و چشم نواز به صورت سریع و آسان

طرز تهیه نان حلقه ای

طرز تهیه بامیه خانگی به شیوه ای آسان برای سفره های افطار!

طرز تهیه نان حلقه ای چگونه است!؟

در یک کاسه بزرگ، مایه خمیر تازه، شکر و شیر گرم را با هم مخلوط کنید تا مخمر و شکر کاملا حل شوند.

روغن، سفیده تخم مرغ، نمک و آب را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

پس از اضافه کردن آرد، آنقدر ورز دهید تا به غلظت نچسبی برسد. اجازه دهید 30 دقیقه تخمیر شود.

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه بسما کادایف به شیوه ای آسان، زینت بخش سفره های افطار+تصاویر مراحل تهیه

خمیر ها را به اندازه 2 عدد تخم مرغ حلقه حلقه کرده و با انگشتان روی پیشخوان آردپاشی شده باز کنید و بهم بچسبانید.

پنیر چدار را گوشه خمیر قرار دهید و به سمت وسط خمیر ببندید. نصف باقی مانده خمیر را با کمک چاقو برش دهید تا نوک آن باز نشود.

پس از پوشاندن قسمت برش خورده روی قسمت بسته، آن را به صورت نیمه ماه کشیده و روی سینی فر قرار دهید.

شاید بپسندید: طرز تهیه سوپ عدس، سوپی سبک و مقوی برای سفره افطار!

امیدوارم از مطلب طرز تهیه نان حلقه ای استفاده کرده باشید. شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه کتلت خانگی مامان پز برای همه کسانی که عاشق کتلت های خانگی هستند!

لینک های مرتبط

تهیه شکرپاره بدون تخم مرغ، شیرینی خوشمزه برای سفاره های افطار

طرز تهیه شیرینی لیمویی، شیرینی خوش طعم و متفاوت برای پذیرایی از مهمان در ایام عید!

تهیه شیرینی شربتی، یک گزینه عالی برای سفره های افطار!

طرز تهیه نان پیده خوشرنگ و خوشمزه برای سفره های افطار به روش اصیل ترکیه ای!

 تهیه شکرپاره به شیوه آسان در زمان بسیار کم!

شاید بپسندید: طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی: یک میان وعده خوشمزه برای پذیرایی ایام عید!

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه پیتزا گیاهی به شیوه آسان و کاربردی برای عاشقان غذاهای ترکیه ای!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − دوازده =

دکمه بازگشت به بالا