;
آشپزی

طرز تهیه سوپ عدس، سوپی سبک و مقوی برای سفره افطار!

طرز تهیه سوپ عدس: سوپ عدس دستوری است که در هر فصل، هر بار، در هر شرایطی، فارغ از تابستان یا زمستان، به سراغ آن می رویم. یکی از محبوب ترین سوپ هاست! به همین دلیل است که سوپی بسیار محبوب است. شاید همه دستور العمل ها اینطور باشد.

در واقع سوپ عدس، زیباترین و اول از همه جاودانه ترین سوپ است. این را به این دلیل می گوییم که اگر تاکنون نتوانسته اید دستور “بهترین سوپ عدس” را پیدا کنید، درست کردن این سوپ خوشمزه و کاربردی در قابلمه برای شماست! با طرز تهیه سوپ عدس و بخش آشپزی مجله خبری چشمک  همراه شوید.

شاید بپسندید: طرز تهیه شیرینی لیمویی، شیرینی خوش طعم و متفاوت برای پذیرایی از مهمان در ایام عید!

مواد لازم برای طرز تهیه سوپ عدس

  • 3قاشق سوپ خوری روغن آفتابگردان
  • یک عدد پیاز درشت خرد شده
  • 1 قاشق سوپ خوری آرد
  • یک عدد هویج درشت خرد شده
  • 1 عدد سیب زمینی بزرگ، درشت خرد شده
  • یک قاشق دسر خوری نمک
  • 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • 5لیوان عدس قرمز یا زرد
  • 6لیوان آب گرم تهیه شده با 1 عصاره گوشت و آب

طرز تهیه بامیه خانگی به شیوه ای آسان برای سفره های افطار!

تزئین برای موارد فوق:

  • 3قاشق سوپ خوری روغن مایع
  • 2قاشق سوپ خوری کره
  • یک قاشق دسر خوری فلفل قرمز پودر شده

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک دو رنگ ساده با دستورالعملی ساده که تهیه آن را در منزل آسان می کند+تصاویر

طرز تهیه سوپ عدس

نکته دستور پخت سوپ عدس

اضافه کردن آرد به غلیظ تر شدن سوپ شما کمک می کند. اگر سوپ های خیلی غلیظ دوست ندارید، نیازی به اضافه کردن آرد ندارید.

شاید بپسندید: طرز تهیه کباب خانگی خوشمزه و چشم نواز به صورت سریع و آسان

طرز تهیه سوپ عدس

3 قاشق غذاخوری روغن را به یک تابه عمیق اضافه کنید. 1 پیاز بزرگ خرد شده را با روغن نباتی سرخ کنید.

۱ قاشق غذاخوری آرد را به پیازهای تفت داده شده اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا بوی آن بیرون بیاید و رنگ بگیرد. یک هویج و یک عدد سیب زمینی را که به قطعات درشت برش داده اید را داخل قابلمه بریزید و به هم زدن ادامه دهید.

نمک، فلفل و 1.5 فنجان عدس آبکش شده را اضافه کنید و برای آخرین بار خوب مخلوط کنید.

۶ فنجان آب داغ به قابلمه اضافه کنید.

سپس درب ظرف را ببندید و به مدت 40 دقیقه بپزید و هر از گاهی هم بزنید تا سیب زمینی و هویج نرم شوند.

برای اینکه سوپ بعد از پخت قوام یکنواخت پیدا کند؛ با مخلوط کن دستی هم بزنید، بعد از 5 دقیقه دیگر از اجاق گاز بردارید.

3 قاشق غذاخوری روغن و 2 قاشق غذاخوری کره را در تابه گرم کنید. ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز پودر شده روی آن اضافه کنید و پس از ۲ دقیقه حرارت دادن روغن  را از روی اجاق گاز بردارید.

سوپ را در ظرفی بریزید و روغنی را که داغ کرده اید روی آن بریزید و سرو کنید.

 

تهیه شیرینی شربتی، یک گزینه عالی برای سفره های افطار!

امیدوارم از مطلب طرز تهیه کیک دو رنگ ساده استفاده کرده باشید. شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

لینک های مرتبط

طرز تهیه شیرینی مجلسی به شیوه ای آسان در کمتر از 15 دقیقه برای پذیرایی از مهمان در عید!

تهیه شکرپاره بدون تخم مرغ، شیرینی خوشمزه برای سفاره های افطار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + 18 =

دکمه بازگشت به بالا