;
آشپزی

طرز تهیه نان پیده خوشرنگ و خوشمزه برای سفره های افطار به روش اصیل ترکیه ای!

نان پیده از جمله نان هایی است که توسط اکثرا نانوایی ها در ماه مبارک رمضان در کشور ترکیه عرضه می شود. این نان سبک و خوشمزه است و می تواند پس از ساعت ها روزه داری با شکل و رنگش شما را به وجد آورد. پس امروز برای آموختن طرز تهیه نان پیده به آشپزخانه برویم و سفره افطار زیباتری را برای عزیزان خودمان تهیه کنیم

یادتان باشد که تهیه این نان بسیار آسان است و شما با پیگیری دستورالعمل زیر به راحتی می توانید آن را در خانه تهیه کنید. با بخش آشپزی مجله خبری چشمک و طرز تهیه نان پیده همراه شوید.

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک راوانی خیس با طعمی شیرین و خاص برای سفره های افطار+تصاویر مراحل تهیه

مواد لازم برای طرز تهیه نان پیده

برای خمیر:

  • 500گرم آرد
  • 375گرم آب که درجه خنگی یا گرمی اش دمای اتاق باشد.
  • 5گرم نمک
  • 5گرم مخمر فوری (مایه خمیر)

شاید بپسندید: طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی: یک میان وعده خوشمزه برای پذیرایی ایام عید!

برای روی خمیر:

  • 2قاشق سوپخوری آرد
  • ½فنجان آب سرد
  • یک لیوان آب جوش

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه شکرپاره به شیوه آسان در زمان بسیار کم!

تزئین برای موارد فوق:

  • کنجد
  • زیره سیاه

شاید بپسندید: طرز تهیه همبرگر خانگی آسان، برای همه کسانی که به دنبال غذاهای سالم و سریع هستند!

طرز تهیه نان پیده

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه پیتزا گیاهی به شیوه آسان و کاربردی برای عاشقان غذاهای ترکیه ای!

طرز تهیه نان پیده در خانه چگونه است؟

آرد را روی پیشخوان بردارید و وسط آن را مانند حوض باز کنید و نصف بیشتر آب را وسط بریزید. مایه را در مقدار باقیمانده آب خمیر حل کرده، مخلوط و کنار بگذارید.

آرد و آب را مخلوط کرده، نمک را اضافه کرده، روی آن را با یک پارچه مرطوب بپوشانید و اجازه دهید 15-20 دقیقه بماند.

خمیر را با دست نازک کرده، مایع مایه خمیر را روی آن بریزید و خمیر را به مدت 20 دقیقه به روش کوبشی ورز دهید تا کاملا یکدست شود.

خمیر را کمی آرد پاشی کنید و در ظرفی عمیق بریزید و به مدت 1 ساعت روی آن را ببندید.

در حالی که خمیر در حال تخمیر است، آرد و آب سرد را در ظرفی رقیق کرده تا مخلوط شود، آب جوش را اضافه کرده و مخلوط کنید. بگذارید خنک شود.

خمیر تخمیر شده را روی پیشخوان کمی آرد پاشی شده بگذارید، آن را به دو قسمت تقسیم کنید و دوباره به شکل گرد در بیاورید و با یک پارچه مرطوب روی پیشخوان که آرد ذرت پاشیده شده است به مدت 20 دقیقه استراحت دهید.

یک سنگ یا سینی پیتزا کف فر بگذارید و با دمای 220 درجه گرم کنید.

خمیر را به شکل گرد نازک کنید. مقداری از مایع روی خمیر (آرد و آب سرد و اب جوش) را روی آن بریزید و بمالید و سپس به خمیر شکل دهید. آن را روی سینی فر قرار دهید و  بر روی آن کنجد و زیره سیاه بپاشید و داخل فر داغ بگذارید.

بعد از اینکه تمام سطوح پیتا قهوه ای شد، آن را از فر خارج کنید. برای اینکه دمای اولیه از بین برود، آن را در جایی قرار دهید که  نفس بکشد. سپس آن را سرو کنید. نوش جان.

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه بسما کادایف به شیوه ای آسان، زینت بخش سفره های افطار+تصاویر مراحل تهیه

امیدوارم از مطلب طرز تهیه نان پیده استفاده کرده باشید. شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

این دستورالعمل ها را هم امتحان کنید!

طرز تهیه کیک رول موزی به شیوه ای آسان و کاربردی در خانه!

تهیه نان زیتونی با بافتی نرم و سبک برای داشتن یک افطار دلپذیر!

دستور العمل های خوشمزه و آسان که خمیر پیتزا را به یک شاهکار تبدیل می کند!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − چهار =

دکمه بازگشت به بالا