فیلم و سریال

نوجوانی بازیگران مشهور زن ایرانی از میکی کریمی تا نسرین مقانلو + عکس

نوجوانی بازیگران مشهور زن ایرانی: دیدن تصاویر کودکی، نوجوانی، جوانی و حتی پیری بازیگران همواره از موضوعاتی است که مورد توحه طرفدارن سینماو تلویزیون بوده است. اکنون دوست دارید که عکس نوجوانی کدام بازیگر را ببینید؟ در ادامه تصاویری دیده نشده از دوران نوجوانی بازیگران مشهور زن ایرانی را ببینید.

نوجوانی بازیگران مشهور زن ایرانی

همان طور که در بالا هم اشاره شد اخبار و حواشی مربوط به زندگی هنرمندان، سلبریتی ها و افراد مشهور در سراسر دنیا مورد توجه علاقمندان و طرفدارانشان است و تمام بخش های خصوصی و عمومی زندگی آنها مورد قضاوت می‌باشد.

بازیگران یکی از اقشار سرشناس در جامعه هستند و هر عکس و خبری در مورد آنها برای طرفداران جذاب است.بسیاری از بازیگران گاه ، تصاویری از دوران کودکی و نوجوانی خود در شبکه های اجتماعی منتشر می کنند که برای مخاطبان بسیار جالب می باشد.

در ادامه این مطلب بهش فرهنگ و هنر مجله خبری چشمک عکس های نوجوانی بازیگران مشهور زن ایرانی را خواهیم دید. اگر شما هم علاقه مند به دیدن این تصاویر هستید تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

مرجانه گلچین

مرجانه دلدار گلچین متولد ۲ اسفند ۱۳۴۷ بازیگر سینما و تلویزیون است. وی در هنرستان موسیقی شرکت کرد و در رشتهٔ نوازندگی تئاتر دانش‌آموخته شد. از مهم‌ترین فیلم‌هایی که او بازی کرده می‌توان به پرنده کوچک خوشبختی، شب بیست و نهم و دو نیمه سیب اشاره کرد.

مرجانه گلچین

او در سال ۱۳۹۲ برای بازی در سریال شاهگوش برندهٔ جایزهٔ بهترین بازیگر زن از جشن حافظ شد. او همچنین با ساز تار آشناست و خوانندگی هم انجام داده‌است.

پرستو گلستانی در دوران نوجوانی

پرستو گلستانی متولد ١١ خرداد ۱۳۴۷ تهران بازیگر سینما و تلویزیون است. او دختر خواهرزاده شاعر معاصر مهدی اخوان ثالث است.

پرستو گلستانی

وی لیسانس بازیگری و کارگردانی را از دانشگاه آزاد اسلامی گرفت و دوره دو سال و نیم بازیگری را در مدرسه هنر و ادبیات صدا و سیما گذراند. بازی در تئاتر را از سال ۱۳۶۵ در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تجربه کرد و بازی در سینما را از سال ۱۳۶۹ با فیلم مجنون کاری از رسول ملاقلی‌پور شروع به کار کرد.

یکتا ناصر

یکتا ناصر در ۱۲ آبان ۱۳۵۷ در تهران زاده شد. پدرش افسر بازنشسته نیروی زمینی و مادرش خانه‌دار است. وی در ۱۹ سالگی به واسطه علاقه به بازیگری به چند دفتر سینمایی مراجعه کرده و در تست انتخاب بازیگر شرکت نمود؛ به‌طوری که در نهایت برای بازی در سریال گل‌های کاغذی (۱۳۷۶) انتخاب شد.

یکتا ناصر

یکتا ناصر پس از بازی در سریال گل‌های کاغذی، کماکان فعالیت‌های خویش را ادامه داده و در چند مجموعه تلویزیونی دیگر نیز بازی کرد؛ تا اینکه با ایفای نقش در فیلم ساقی (۱۳۸۰) رسماً فعالیت خود را در سینما آغاز نمود. او در این مدت وارد دانشگاه نیز شد و در رشته مهندسی محیط زیست مشغول به تحصیل گردید.

نوجوانی باران کوثری

باران کوثری در ۲۵ مهر ۱۳۶۴ در تهران زاده شد. وی فرزند رخشان بنی‌اعتماد (کارگردان سینما) و جهانگیر کوثری (تهیه‌کننده سینما و کارشناس فوتبال) است. او دانش‌آموختهٔ رشته نمایش از هنرستان سوره است. بهترین بابای دنیا (۱۳۷۰) ساخته داریوش فرهنگ، نخستین تجربه بازیگری باران کوثری است. نقش‌آفرینی‌های بعدی وی تا سال ۱۳۸۰ محدود به همه در فیلم‌های مادرش است.

نوجوانی بازیگران مشهور زن ایرانی

کوثری همچنین با بازی در تئاتر آن سوی آینه به کارگردانی آزیتا حاجیان (۱۳۷۶) توانایی خود به عنوان بازیگر تئاتر را به ثبت رساند. باران کوثری در هفدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان در اصفهان (۱۳۸۱) یکی از اعضای هیئت داوران در بخش مسابقه بود.

مهراوه شریفی نیا

او فرزند بازیگران محمدرضا شریفی‌نیا و آزیتا حاجیان و خواهر ملیکا شریفی‌نیا است. وی دیپلم ریاضی-فیزیک دارد و فارغ‌التحصیل در رشته موسیقی از دانشگاه تهران است. شریفی‌نیا یک ترم در رشته کارگردانی سینما درس خواند ولی از ادامه درس خواندن در این رشته انصراف داد. ساز تخصصی او پیانو است.

نوجوانی بازیگران مشهور زن ایرانی

وی فعالیت خود را در سال ۱۳۶۸ با بازی در فیلم دزد عروسک‌ها آغاز کرد. او با بازی در نقش فریده در سریال روز حسرت (۱۳۸۷) به شهرت رسید. او در پروژه شاخه گلی برای دبورا دستیار ضیاءالدین دری بود.

 

نسرین مقانلو در دوران نوجوانی

نسرین مقانلو متولد ۱ تیر ۱۳۴۷ هنرپیشه سینما و تلویزیون است که از سال ۱۳۷۰ کار حرفه‌ای خود را آغاز کرده‌است. او پس از ایفای نقش در سریال مسافری از هند به شهرت رسید.

نوجوانی بازیگران مشهور زن ایرانی

وی فعالیت خود را با نقش کوتاهی در فیلم دو نیمه سیب به کارگردانی کیانوش عیاری در سال ۱۳۶۹ آغاز کرد ولی در واقع با فیلم سینمایی امید به سینمای ایران معرفی شد و با بازی در فیلم همسر بیشتر مورد توجه قرار گرفت. وی پس از بازی در فیلم نابخشوده چند سالی را در خارج از کشور گذراند. سپس به ایران بازگشت و بازی در سینما و تلویزیون را ادامه داد. بازی در فیلم مهمان مامان وی را به عنوان یک بازیگر توانا مطرح کرد.

نیکی کریمی در دوران نوجوانی

نیکی کریمی در ۱۹ آبان ۱۳۵۰ در تهران زاده شد. وی اصالتاً تفرشی است. او از دوران دبستان بازی در گروه‌های کوچک تئاتر را آغاز کرد. نخستین نقش سینمایی‌اش را در سال ۱۳۶۸ در فیلم وسوسه به کارگردانی جمشید حیدری به دست آورد. اما نخستین حضور جدی‌اش را می‌توان در فیلم عروس به کارگردانی بهروز افخمی در سال ۱۳۶۹ دانست.

نیکی کریمی و ابوالفضل پورعرب را نخستین ستارگان سینمای ایران پس از انقلاب می‌دانند. پس از آن، وی در دو فیلم مهم از داریوش مهرجویی به نام‌های سارا و پری بازی کرد. در سال ۱۳۷۱ بازی در فیلم سارا (اقتباسی از خانه عروسک اثر هنریک ایبسن) توانست برایش جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره‌های سن سباستین و نانت را به ارمغان بیاورد.

نوجوانی بازیگران مشهور زن ایرانی

در همان سال برای تحصیل در رشته طراحی لباس به آمریکا رفت و تا زمان بازی در فیلم پری اثر داریوش مهرجویی به ایران بازنگشت. بازی کریمی در این فیلم که اقتباسی از کتاب فرنی و زویی اثر سلینجر بو، مورد توجه قرار گرفت و او برای بار سوم در جشنوارۀ فیلم فجر نامزد سیمرغ بلورین شد.

 

نوجوانی شبنم قلی خانی

شبنم قلی‌خانی در ۱۹ آبان ۱۳۵۶ در تهران زاده شد. او که دارای دیپلم ریاضی فیزیک است، در دانشگاه در رشتهٔ تئاتر قبول‌ شد و گرایش طراحی صحنه را برگزید. چندی پس از آن، در کنکور کارشناسی ارشد در گرایش کارگردانی تئاتر مشغول به تحصیل شد و هم‌اکنون فارغ‌التحصیل شده‌است.

نوجوانی بازیگران مشهور زن ایرانی

او از سال ۲۰۰۴ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی بود و به آموزش بازیگری و تئاتر می‌پرداخت. هم‌چنین بازیگری به کودکان را برای چندین سال در یک مؤسسهٔ فرهنگی تدریس می‌کرد. هم اکنون، او یکی از اساتید کارگردانی تئاتر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز است.

وی به علت کار شخصی همسرش و ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد رشته کارگردانی تئاتر از ابتدای سال ۱۳۹۲ به استرالیا نقل مکان کرد اما هم‌اکنون به ایران بازگشته است.

 

بهنوش طباطبایی

 

آناهیتا همتی

نوجوانی بازیگران مشهور زن ایرانی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × دو =

دکمه بازگشت به بالا