;
سلامت

اصلا فکرش رو هم نمی تونید بکنید که بادمجون اینقدر فایده داره!| خواص بادمجان

خواص بادمجان: یکی از بهترین مدافع بدن انسان در برابر بیماری هایی مانند سرطان و همچنین بسیاری از عفونت های احتمالی دیگر است. بر کسی پوشیده نیست که بادمجان با طیف گسترده ای از انواع خود، مکمل مناسبی برای تقریبا هر مشکلی در بدن است.

جالب اینجاست که بادمجان بافتی مشابه گوجه فرنگی دارد و آن را برای خورش و در واقع کباب پز کردن مناسب می‌کند. ممکن است تعجب کنید اگر بدانید که این میوه آبدار نه تنها سرشار از طعم است، بلکه در مورد فواید سلامتی نیز بسیار خوب عمل می‌کند. در این مطلب از سری مطالب سلامت مجله خبری چشمک خواص بادمجان و مزیت های شگفت‌انگیز این سبزی مورد توجه قرار گرفته است. بدیم ترتیب اگر بادمجان را در رژیم غذایی خود قرار دهید، ضرر نمی‌کنید.

شاید بپسندید: عوارض جانبی مصرف سیر: در مصرف سیر احتیاط را فراموش نکنید!

مهمترین خواص بادمجان

بادمجان در غذاهای مختلف در سراسر دنیا استفاده می شود. اگرچه اغلب به عنوان یک سبزی در نظر گرفته می شود، اما از نظر فنی یک میوه است. زیرا از یک شگوفه گل رشد می کند و حاوی دانه است. انواع مختلفی از نظر اندازه و رنگ دارد. و در حالی که بادمجان‌هایی با پوست بنفش و تیره رایج‌تر هستند، اما می‌توانند قرمز، سبز، زرد یا در واقع سیاه نیز پیدا کنید. اما مهمترین خواص بادمجان عبارتند از:

شاید بپسندید: ۵ چیزی که در مورد پریود به دخترتان نباید بگویید!

  1. منبعی عالی از ویتامین ها و مواد معدنی

بادمجان منبع خوبی از ویتامین C، ویتامین K، ویتامین B6، تیامین، نیاسین، منیزیم. منگنز، فسفر، بابی، فیبر، اسید فولیک، پتاسیم و فواید شگفت‌انگیز برای سلامتی هستند.

شاید بپسندید: گیاه جادوی سلامت:این گیاه شگفت‌انگیز هر آنچه را که برای سلامتی نیاز دارید،داراست!

خواص بادمجان

  1. به هضم غذا کمک می کند

محتوای فیبر بالا در بادمجان، که یک عنصر اساسی در حفظ یک رژیم غذایی متعادل است. راهی عالی برای بهبود سلامت دستگاه گوارش شما است. این به این معنی است که اگر کنار یک غذا بادمجان داشته باشید، خوردن و هضم آن آسان تر است!

احتمالاً بپسندید:  ۷ فایده باورنکردنی خوردن غذای تند 

  1. بهبود سلامت قلب

فیبر موجود در بادمجان بیش از این که به فرآیند هضم کمک کند، به بهبود سلامت قلب شما نیز کمک می کند! به این دلیل است که فیبر باعث کاهش سطح کلسترول در بدن می‌شود و سلامت قلب شما را به همراه دارد. و از سویی با اتصال آن به مواد خورنده در دستگاه گوارش هضم خیلی راحت و آسان صورت می‌گیرد.

  1. ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد

به لطف محتوای آنتی اکسیدانی آن، برخی از مطالعات نشان می دهد که بادمجان ممکن است به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند. در یک مطالعه، به خرگوش‌هایی با کلسترول بالا روزانه 0.3 اونس (10 میلی‌لیتر) آب بادمجان به مدت دو هفته داده شد. در پایان مطالعه، آن ها سطح پایین‌تری از کلسترول LDL و تری گلیسیرید داشتند. دو ماده خونی که می‌تواند منجر به افزایش خطر بیماری قلبی در افراد شود.

احتمالاً بپسندید: مژه های بلند و پرپشت: ۹ خوردنی که مژه ها را دوبرابر می کند!

  1. ممکن است کنترل قند خون را تقویت کند

افزودن بادمجان به رژیم غذایی ممکن است به کنترل قند خون شما کمک کند. این خاصیت بادمجان در درجه اول به این دلیل است که بادمجان سرشار از فیبر است و به طور کامل از دستگاه گوارش عبور می کند. فیبر محلول می‌تواند از قند خون کاسته. و با کاهش سرعت هضم غذا وضعیت قند خون را ثابت نگه می دارد و از ضعف بدن جلوگیری می کند. از سویی فیبر محلول در بامجان با کاهش سرعت هضم غذا از یبوست نیز جلوگیری می‌کند.

شاید بپسندید: علیرغم دانستن فواید لیمو، احتمالاً از عوارض جانبی مصرف لیمو بی خبرید!

بادمجان

  1. ممکن است مزایای مبارزه با سرطان داشته باشد

بادمجان حاوی چندین ماده است که به طور ضمنی با سلول های سرطانی مبارزه می کند. این میوه می‌تواند برای پیشگیری از انواع بیماری های قلبی و سرطانی مفید باشد. از سویی چندین مطالعه نشان می‌دهد که خوردن میوه‌ها و سبزیجات بیشتر، مشابه بادمجان، ممکن است انواع خاصی از سرطان را پوشش دهد. از طرفی آنتی اکسیدان موجود در بادمجان می‌تواند از بدن شما در برابر آسیب ناشی از رادیکال های آزاد محافظت کند.

  1. ممکن است عملکرد شناختی را بهبود بخشد

فیتونوترینت های موجود در بادمجان ممکن است از غشای سلول های مغز در برابر آسیب محافظت کند. بادمجان‌ها همچنین می توانند انتقال پیام از یک سلول به سلول دیگر را تسهیل کنند و در نتیجه عملکرد حافظه را حفظ کنند. رادیکال های آزاد در مغز ممکن است مسئول دژنراسیون عصبی، آلزایمر و زوال عقل باشند. ناسونین، آنتی اکسیدان قوی در پوست بادمجان، ممکن است با از بین بردن این رادیکال های آزاد، مشکلات عصبی را مهار کند. این میوه کار عملکرد مغز را بهبود می بخشد و خطر ابتلا به بیماری های عصبی را کاهش می دهد.

شاید بپسندید: اگه زانو درد میشی، احتمالا این ویتامین رو کم داری!

  1. ممکن است به کاهش وزن کمک کند

بادمجان آب زیاد و کالری کمی دارد. و این خاصیت بادمجان ممکن برای افرادی که به کاهش وزن فکر می‌کنند، ایده‌آل به نظر برسد. بافت اسفنجی چنین سبزیجاتی این ویژگی ها را تسهیل می کند. از این رو باید تا حد امکان بادمجان را به شکل خام مصرف کنید. فیبر موجود در بادمجان شما را سیر نگه می دارد و ممکن است به کاهش وزن کمک کند.

  1. ممکن است به سلامت چشم شما کمک کند

از دیگر خواص بادمجان سرشار بودن این سبزی از لوتئین است. هر چند تحقیقات طولانی مدت بیشتری برای درک خاصیت اثرات بالقوه محافظت از بینایی بادمجان برای انسان نیاز است. اما آنتی اکسیدان موجود در بادمجان از دژنراسیون ماکولا مرتبط با افزایش سن، که عامل اصلی نابینایی و اختلال بینایی است، جلوگیری می‌کند.

احتمالاً بپسندید: نقش خیار در لاغری: دستورالعمل استفاده از خیار برای کاهش وزن

  1. ممکن است باعث سلامت استخوان ها شود

بادمجان ممکن است به بهبود تراکم مواد معدنی استخوان و کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان کمک کند. این میوه حاوی مواد مغذی مانند کلسیم، منیزیم و پتاسیم است که به تقویت استخوان کمک می کند.

  1. ممکن است به درمان کم خونی کمک کند

جهان طی دو دهه گذشته شاهد افزایش باورنکردنی افراد مبتلا به کم خونی بوده است. طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت، امروزه حدود 1.62 میلیارد نفر به کم خونی مبتلا هستند. کمبود آهن یکی از علل اصلی کم خونی است که علائمی مانند سردرد، ضعف و مشکل در تمرکز را با خود به همراه دارد. برای همین، پزشکان رژیم غذایی غنی از آهن را برای مبارزه با کم خونی پیشنهاد می کنند. که در این میان بادمجان نیز می‌تواند مفید باشد.

خواص بادمجان

  1. ممکن است از نقایص مادرزادی جلوگیری کند

بادمجان حاوی اسید فولیک است که مصرف آن برای زنان باردار ضروری است. مصرف یک رژیم غذایی غنی از اسید فولیک ممکن است به جلوگیری از نقایص مادرزادی کمک کند. کمبود فولات منجر به ناهنجاری در مادر و جنین می شود.

  1. ممکن است سلامت پوست را بهبود بخشد

بادمجان سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، آنتوسیانین ها (ترکیبات طبیعی گیاهی) و آنتی اکسیدان ها است. هرچند تا کنون دلایل علمی بر این خاصیت بادمجان به ثبت نرسیده است. اما شواهد ناشی از این است که بادمجان ها ممکن است به بهبود درخشندگی پوست و کاهش سرعت پیری کمک کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + شانزده =

دکمه بازگشت به بالا