;
سلامت

علیرغم دانستن فواید لیمو، احتمالاً از عوارض جانبی مصرف لیمو بی خبرید!

عوارض جانبی مصرف لیمو: لیمو یکی از محبوب ترین مرکبات است که در سرتاسر جهان برای اهداف بی شماری استفاده می شود. اما بیشتر ما از عوارض جانبی مصرف لیمو بی اطلاع هستیم. با بخش سلامت مجله خبری چشمک همراه باشید.

احتمالاً بپسندید: ۱۰ گیاه شگفت انگیز که کم خونی رو درمان میکنه!

عوارض جانبی مصرف لیمو

لیمو دارای مواد مغذی مختلفی از جمله ویتامین C، A، کلسیم، کربوهیدرات ها و فلاونوئیدها است. بنابراین، مصرف آب لیمو بدون شک برخی از مواد مغذی و آنتی اکسیدان های حیاتی را به بدن شما می دهد. با این حال، عوارض جانبی آن را نباید نادیده گرفت.

لیمو دارای خواص اسیدی است. لذا ممکن است باعث ایجاد برخی واکنش های نامطلوب در افراد مبتلا به بیماری های خاص شود.

شاید بپسندید: تهیه لیمو عمانی یا لیمو خشک با طعم واقعی بدون تلخی در منزل به شیوه ای آسان و کاربردی!

1- سوختگی و رفلاکس معده 

اختلال رفلاکس که اغلب باعث سوزش سر دل، استفراغ و حالت تهوع می شود. این مسئله اغلب با مصرف غذاهای اسیدی ایجاد می شود. زمانی که لیمو را همراه یا بعد از غذا مصرف می کند، ممکن است شروع علائم را احساس کند. کسانی که زخم معده دارند ممکن است بعد از یک لیوان آب لیمو از ناراحتی معده رنج ببرند. در این حالت مخاط معده تحریک می شود و باعث تحریک خفیف روده می شود!

شاید بپسندید: ۵ چیزی که در مورد پریود به دخترتان نباید بگویید!

عوارض جانبی مصرف لیمو

2- آسیب به مینای دندان

لیمو به دلیل محتوای اسیدی بالایی که دارد می تواند روی مینای دندان تاثیر بگذارد. بله درست شنیدید! مصرف بیش از حد لیمو می تواند دندان ها را فرسایش دهد و مرواریدهای سفید شما را از بین ببرد. حتی استفاده بیش از حد می تواند دندان های شما را لکه دار و زخمی کند. کسانی که دارای حفره در دندان هستند ممکن است از بدتر شدن وضعیت رنج ببرند.

شاید بپسندید: اگه زانو درد میشی، احتمالا این ویتامین رو کم داری!

3- جذب بیش از اندازه آهن در بدن

برخی مطالعات نشان داده اند که لیمو ممکن است در جذب بیش از حد آهن توسط بدن نقش داشته باشد. این به محتوای بالای اسید اسکوربیک آن نسبت داده می شود. اگر آهن در بدن همچنان ذخیره شود، می تواند باعث مسمومیت با آهن و عوارض دیگری مانند اسهال و حالت تهوع شود.

4- از بین رفتن اثر بخشی کلروکین

کلروکین برای درمان قربانیان مالاریا استفاده می شود و آب لیمو از اثربخشی آن می کاهد. پزشکان توصیه می کنند که بیماران مالاریا در طول درمان و در دوران نقاهت آب لیمو مصرف نکنند.

احتمالاً بپسندید: مژه های بلند و پرپشت: ۹ خوردنی که مژه ها را دوبرابر می کند!

5-  واکنش های آلرژیک 

مرکبات می توانند در برخی افراد واکنش های آلرژیک ایجاد کنند. واکنش ها می تواند شامل میگرن و حساسیت پوستی باشد.

احتمالاً بپسندید:  ۷ فایده باورنکردنی خوردن غذای تند 

عوارض جانبی مصرف لیمو

6- توجه در بارداری!

زنان باردار می توانند آب لیمو بنوشند، اما باید در حد اعتدال مصرف کنند. بسیاری از زنان در اواخر بارداری دچار سوزش سر دل می شوند و مصرف مقادیر زیادی لیمو می تواند وضعیت را بدتر کند. در دوران بارداری، دندان ها و استخوان ها در معرض جرم گیری هستند. اسید سیتریک موجود در لیمو می تواند شرایط را تشدید کند. این عارضه جانبی لیمو می تواند باعث شروع گلودرد در برخی از زنان در این مرحله شود.

احتمالاً بپسندید: نقش خیار در لاغری: دستورالعمل استفاده از خیار برای کاهش وزن

7- خطرناک برای سلامت کلیه

آیا می دانستید که مطالعات مختلف نشان می دهد که افراد مبتلا به مشکلات کلیه و سنگ کیسه صفرا باید از نوشیدن آب لیمو اجتناب کنند؟ آب لیمو می تواند در جذب کلسیم در بدن اختلال ایجاد کند و وضعیت کلیه را تشدید کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت + شش =

دکمه بازگشت به بالا