;
دانش

ناسازگاری لیمو با خوراکی های دیگر: اطلاعات مهم درباره لیمو ترش که از آن بی اطلاع هستید!

ناسازگاری لیمو با خوراکی های دیگر: لیمو و آبلیمو از آن خوش خوراک‌هایی هستند که تمایل داریم کنار اکثر غذاهایمان باشد اما تا به حال به این فکر کرده اید که خوردن لیمو با برخی خوراکی ها ممکن است مضر باشد؟ ما در این مطلب به همین نکته اشاره کرده ایم و غذاهایی که هرگز نباید با لیمو و آبلیمو بخورید را برایتان آورده ایم. با مطلب ناسازگاری لیمو با خوراکی های دیگر و بخش سلامت و تازه های مجله خبری چشمک همراه باشید.

درباره لیمو

لیمو یکی از دلپذیرترین میوه ها از لحاظ طعم و عطر می باشد. لیموهایی که در شمال و جنوب ایران پرورش می یابند از لحاظ داشتن خواص طبی کامل بوده و هیچ گونه خطری در مورد کم کردن املاح طبیعی بدن و کلسیم خون گزارش نشده است و برعکس اسیدسیتریک موجود در آن مقوی خون و بالابرنده ی میزان کلسیم بدن است.

طبق آخرین مطالعاتی که بر روی لیمو و ترکیبات آن انجام شده، معلوم گردیده است که لیمو دارای مواد آنتی اکسیدان می باشد که درموارد متعدد موجب جلوگیری از گسترش سلول های سرطانی و کنترب سرطان است.آب لیمو از نوشیدنی هایی است که خوردن آن توصیه می شود، زیرا خواص و فواید بی شماری برای سلامتی دارد، از جمله کاهش وزن، تقویت دستگاه ایمنی بدن، پاک سازی دستگاه گوارش، کم کردن التهابات بدن، افزایش نیروی بدن، تأثیرگذاری مثبت بر فرآیند متابولیسم و سوخت و ساز بدن و….

اما اگر نکاتی را در مصرف لیمو و آب لیمو در نظر نگیریم، ممکن است مضراتی برایمان داشته باشد. لیمو ترش علاوه بر از بین بردن سلول های بد در بدن از بروز انواع ‫سرطان نیز جلوگیری می کند. یک عدد لیموی 100 گرمی حاوی 29 کیلو ‫‌کالری انرژی است.

آنچه از فواید لیمو نمی‌دانید

لیمو ترش بعلت داشتن خواص اسیدی ضد عفونی کننده قوی است. حتی اگر در مسافرتها به آب آشامیدنی مشکوک هستید و می ترسید از آن بنوشید کافی است چند قطره آب لیمو ترش را در آن بریزید . آب را کاملا استرلیزه کرده و میکربهای موجود در آب را از بین می برد . لیمو دارای فیبر بسیار بالایی بوده و در تأمین سلامت فرد بسیار مفید است.

این میوه همچنین در ‫کاهش چربی، متعادل کردن فشار خون و باز شدن عروق بدن نقش تعیین کننده ای دارد. طعم ترش لیمو به دلیل وجود ماده ای با نام اسید سیتریک است که به هضم غذا کمک می کند. این میوه منبع غنی ویتامین C محسوب می شود. لیمو ترش یک ماده تقویت کننده زیبایی است و باعث افزایش سلامتی، طراوت، شادابی، جوانی و نیروی حیات می شود.

چرا نباید لیمو را با چای بنوشید؟

توصیه می شود، آب لیمو را با آب سرد مخلوط کرده و میل کنید، زیرا گرما باعث تسریع واکنش‌های شیمیایی موجود در آب لیمو شده و قدرت مخرب آن را بر روی دندان ها افزایش می دهد. آب لیموی طبیعی را با آب سرد مخلوط کنید و از ریختن آن در چای داغ و…بپرهیزید.

ناسازگاری لیمو با خوراکی های دیگر

لیمو با غلات و حبوباتی از قبیل گندم، برنج، لوبیا، نخود، عدس، باقلا، لپه، ارزن و همچنین با میوه هایی شامل سیب درختی، موز، انجیر، خرما و میوه های شیرین، گوجه فرنگی، سیب زمینی و بلوط نمی سازد.

ناسازگاری لیمو با خوراکی های دیگر

لیمو با چه خوراکی هایی سازگار است؟

خوردن لیمو با روغن های مایع نباتی و میوه‌های روغن دار از قبیل گردو، بادام، فندق، بادام زمینی (پسته شام)، میوه زیتون، نارگیل و همچنین سبزیجاتی مانند: هویج، سالاد کاهو، تره فرنگی، پیاز، چغندر، گل کلم، کلم، کلم قمری، کلم دلمه ای، آندیو، سیر، شلغم، بادنجان، فلفل، رازیانه، مارچوبه، نعناع و انواع کدوها می سازد.

نکات بسیار مهم درباره لیمو و آبلیمو

  • آب لیمو با گوجه فرنگی سازگار نیست و از طرف دیگر هیچگاه ۳ نوع ترشی را با یکدیگر نخورید.
  • آب لیموی کهنه مضر است زیرا تبدیل به اسید های مضر می شود.
  • اگر آب لیمو را نیز در یخچال در صفر درجه هم قرار دهیم طبق نتایج و آزمایشات حاصله پس از ۲۴ ساعت ۵۰% از ویتامین های خود را از دست خواهد داد.
  • همچنین در بررسی های به عمل آمده ثابت شده که آب لیمو در هوای متعارف و معمولی به کلی فاقد خاصیت می باشد!
  • بررسی‌های جدید دانشمندان نشان می‌دهد مخلوط آب لیموترش با نوشیدنی‌های داغ و یا هنگام طبخ غذا موجب اسیدی شدن ماده غذایی می‌شود. همچنین از زمان قاچ کردن لیمو تا استفاده از آن نباید مدت زیادی بگذرد.
  • بررسی‌ها نشان می‌دهند اگر چه طعم و مزه‌ی لیمو ترش همانند لیمو شیرین پس از قاچ کردن تغییر نمی‌کند، اما در سطح آن گاز‌هایی آزاد می‌شود که این گازها می‌تواند برای بدن مضر و خطرناک باشند. ویتامین‌های لیمو ترش پس از مدت زمانی از بین می‌روند، پس بهتر است آن را سریعا مصرف کنید.
  • گفتنی است، خیلی‌ها عادت دارند آب لیمو ترش را در یخچال نگه داری کنند، اما مطالعات اخیر نشان می‌دهند استفاده از این آب لیمو ترش بسیار خطرناک است و موجب سمی کردن غذا و از بین بردن ویتامین‌های موجود در غذا می‌شود.

 

برایتان جالب خواهد بود

شاید بپسندید: با این راهکارهای ساده، روغن زیتون اصل را از تقلبی تشخیص دهید!

بیشتر بخوانید: بهترین روش فریز کردن نخود فرنگی 

جالب خواهد بود: دعای امام رضا (ع) برای حاجت و بیماری

احتمالا بپسندید:  روش صحیح پاک کردن، پخت، فریز و خشک کردن باقالا سبز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × یک =

دکمه بازگشت به بالا