;
آشپزی

طرز تهیه دسر گل رز برای مهمانی های افطار شما!

امروز با طرز تهیه یک دسر چشم نواز، خوشمزه و خاص با شما هستیم. میثم سیدی در ماه مبارک رمضان تلاش می کند تا شیرینی و غذاهای خوشمزه را به شما آموزش دهد. بخش آشپزی امروز با طرز تهیه دسر گل رز همراه شماست.

دسر گل روز با نام «دسر رز مدیترانه ای» نیز شناخته می شود. دسری است که در روزهای تعطیل و روزهای خاص می توانید به راحتی درست کنید. دسر گل رز را شکل شیک و طعم عالی خود، حتما شما مجذوب خود خواهد کرد. این دسر قرار است در ایام ماه مبارک رمضان مهمانان ویژه شما را شگفت زده کند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی انگشت وزیر(وزیر پارمایی)زینت بخش سفره های افطار!

مواد لازم برای طرز تهیه دسر گل رز

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوتچه کوفته، کوفته ای خوشمزه و مقوی برای ماه مبارک رمضان

برای خمیر:

  • یک فنجان سمولینا
  • 2،5 لیوان آرد
  • یک قاشق چای خوری وانیل
  • ا قاشق چای خوری پکینگ پودر
  • یک فنجان ماست
  • 125 گرم کره ذوب شده
  • یک فنجان روغن مایع
  • 10-15 عدد مغز فندق

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پلو بلغور عربی به همراه مرغ، یک غذای خوشمزه و لذیذ برای سحر

برای شربت:

  • 3 لیوان آب
  • 3 لیوان شکر
  • ½ قاشق دسر آب لیمو

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ ازوگلین: یک سوپ خوشرنگ ترکیه ای برای سفره های افطار!

نکته طرز تهیه دسر گل رز

مخلوط شیرین و شربت باید گرم باشد. خمیر حدود 1/2 سانتی متر است. مواظب ضخامت خمیر باشید که نشکند.  مراقب باشید در حین پیچیدن تکه های خمیری که به صورت رول روی هم چیده اید زیاد فشار ندهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ کبابی به همراه سبزیجات خوشرنگ

طرز تهیه دسر گل رز چگونه است؟

برای تهیه شربت، آب و شکر را در قابلمه ای مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه بجوشانید. پس از جوش آمدن، چند قطره لیمو را در آن بچکانید و پنج دقیقه دیگر بجوشانید.

برای تهیه خمیر، کره ذوب شده، روغن، بلغور و ماست را در ظرفی عمیق بریزید و خوب مخلوط کنید.

وانیل، بکینگ پودر و آرد را اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیر نرمی به دست آید.

سپس خمیر را به کمک وردنه باز کنید تا خیلی نازک نباشد. از خمیری که پهن کردید با  لیوان چای شکل درست کنید.

سه عدد از خمیر را به شکل دایره به صورت نیم ماه روی هم قرار دهید و به صورت رول تا کنید.

آن را از وسط نصف کنید. به این ترتیب دو گل رز دریافت خواهید کرد.

پس از اعمال همین روند روی همه خمیرها، تقریباً 20-23 گل رز خواهید داشت. خمیر گل رز را در سینی بچینید و وسط آن فندق قرار دهید.

وقتی کلوچه های گل رز از فر خارج شدند، شربت خنک شده را روی آن ها بریزید.

بیشتر بخوانید:طرز کباب تابه سیب زمینی برای یک سفره و افطار رنگی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × چهار =

دکمه بازگشت به بالا