طرز تهیه پلو بلغور عربی به همراه مرغ، یک غذای خوشمزه و لذیذ برای سحر
بلغور عربی ، غذایی محبوب در بسیاری از کشورهای عربی و شمال آفریقا و بربر است. در جنوب ایتالیا و به ویژه سیسیل نیز جزو غذاهای پرکاربرد و محبوب است. در تهیه این غذا از سمولینای گندم و آرد گندم استفاده میشود. از حبوبات نیز بعضاً در این غذا استفاده میشود. بلغور عربی محصولی است که دم کرده آن نرم شده و در ترکیب با سبزیجات و مرغ به یک غذای سیرکننده و خوشمزه تبدیل میشود. با بخش آشپزی چشمک و طرز تهیه پلو بلغور عربی به همراه مرغ همراه باشید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ ازوگلین: یک سوپ خوشرنگ ترکیه ای برای سفره های افطار!
مواد لازم برای طرز تهیه پلو بلغور عربی به همراه مرغ
- یک لیوان بلغور عربی
- 1 لیوان سوپ مرغ
- یک عدد سینه مرغ
- 1 عدد تره فرنگی
- یک عدد سایز بزرگ گوجه فرنگی
- ½ عدد فلفل زرد
- 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
- ½ قاشق چایخوری زیره
- 1 قاشق چایخوری نمک (می توان آن را کم یا زیاد کرد.)
- ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ کبابی به همراه سبزیجات خوشرنگ
برای سس
- ½ عدد رنده پوست لیمو
- 2 قاشق سوپ خوری آب لیمو
- یک قاشق چایخورینمک (می توان آن را کم یا زیاد کرد.)
- 4 قاشق سوپخوری روغن زیتون
- یک قاشق دسرخوری شربت انار
بیشتر بخوانید:طرز کباب تابه سیب زمینی برای یک سفره و افطار رنگی
طرز تهیه پلو بلغور عربی به همراه مرغ
آب مرغ را به نقطه جوش برسانید و در کاسه ای عمیق روی بلغور عربی که خریده اید، در حالی که در حال جوشیدن است بریزید. روی کاسه را بپوشانید و بگذارید بلغور پف کند.
در همین حین تره فرنگی را نگینی خرد کنید، فلفل ها را به قطعات ریز خرد کنید، قسمت هسته گوجه فرنگی را دور بریزید و فقط قسمت گوشتی آن را خلالی کنید.
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را گرم کرده و شروع به تفت دادن تره فرنگی کنید.
فلفل ها را به تره فرنگی که کمی نرم شده اند اضافه کنید، بگذارید کمی نرم شوند و کنار بگذارید.
سینه مرغ را مکعبی خرد کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکوی سیب زمینی و مرغ، یک غذای خوشمزه و شیک برای افطار!
تابه را گرم کنید، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید و آن را گرم کنید. مرغ های مکعبی را سریعاً بدون اینکه خشک شوند روی حرارت زیاد تفت دهید. زیره، نمک و فلفل را اضافه کنید و کنار بگذارید.
در حین تهیه سس ابتدا شربت انار را در لیمو حل کنید سپس سایر مواد را اضافه کرده و سس را کامل کنید.
بلغور نرم شده، تره فرنگی پخته شده، فلفل و مرغ، گوجه فرنگی و سس را با یکدیگر مخلوط کرده و در ظرف سرو قرار دهید.
بیشتربخوانید: طرز تهیه سمبوسه عدس، یک غذای خوشمزه و رژیمی برای کاهش وزن
شاید این موارد آشپزی را هم بپسندید:
طرز تهیه نوشابه شلغم به سبک ترکیه ای برای کسانی که بدنبال سلامتی هستند!
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت گوشت و سیب زمینی، یک غذای خوشمزه برای روزهای عید
طرز تهیه آدانا کباب یک کباب خوشمزه ترکیه ای به صورت آسان
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد تن ماهی، یک سالاد خوشرنگ و مقوی برای کاهش وزن
طرز تهیه بال مرغ لیمویی برای دورهمی های روزهای عید
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب خانگی خوشمزه و چشم نواز به صورت سریع و آسان
خوشمزه تر از رستوران: طرز تهیه مرغ سوخاری و ترد به سبک KFC
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب تابه ای: یک غذای خوشمزه و خوشرنگ با رسپی ترکیه ای
بیشتربخوانید: طرز تهیه سمبوسه عدس، یک غذای خوشمزه و رژیمی برای کاهش وزن