;
آشپزی

طرز تهیه پلو بلغور عربی به همراه مرغ، یک غذای خوشمزه و لذیذ برای سحر

بلغور عربی ، غذایی محبوب در بسیاری از کشورهای عربی و شمال آفریقا و بربر است. در جنوب ایتالیا و به ویژه سیسیل نیز جزو غذاهای پرکاربرد و محبوب است. در تهیه این غذا از سمولینای گندم و آرد گندم استفاده می‌شود. از حبوبات نیز بعضاً در این غذا استفاده می‌شود. بلغور عربی محصولی است که  دم کرده آن نرم شده و  در ترکیب با سبزیجات و مرغ به یک غذای سیرکننده و خوشمزه تبدیل می‌شود. با بخش آشپزی چشمک و طرز تهیه پلو بلغور عربی به همراه مرغ همراه باشید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ ازوگلین: یک سوپ خوشرنگ ترکیه ای برای سفره های افطار!

مواد لازم برای طرز تهیه پلو بلغور عربی به همراه مرغ

  • یک لیوان بلغور عربی
  • 1 لیوان سوپ مرغ
  • یک عدد سینه مرغ
  • 1 عدد تره فرنگی
  • یک عدد سایز بزرگ گوجه فرنگی
  • ½ عدد فلفل زرد
  • 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • ½ قاشق چایخوری زیره
  • 1 قاشق چایخوری نمک (می توان آن را کم یا زیاد کرد.)
  • ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ کبابی به همراه سبزیجات خوشرنگ

برای سس

  • ½ عدد رنده پوست لیمو
  • 2 قاشق سوپ خوری آب لیمو
  • یک قاشق چایخورینمک (می توان آن را کم یا زیاد کرد.)
  • 4 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • یک قاشق دسرخوری شربت انار

بیشتر بخوانید:طرز کباب تابه سیب زمینی برای یک سفره و افطار رنگی

طرز تهیه پلو بلغور عربی به همراه مرغ

آب مرغ را به نقطه جوش برسانید و در کاسه ای عمیق روی بلغور عربی که خریده اید، در حالی که در حال جوشیدن است بریزید. روی کاسه را بپوشانید و بگذارید بلغور پف کند.

در همین حین تره فرنگی را نگینی خرد کنید، فلفل ها را به قطعات ریز خرد کنید، قسمت هسته گوجه فرنگی را دور بریزید و فقط قسمت گوشتی آن را خلالی کنید.

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را گرم کرده و شروع به تفت دادن تره فرنگی کنید.

فلفل ها را به تره فرنگی که کمی نرم شده اند اضافه کنید، بگذارید کمی نرم شوند و کنار بگذارید.

سینه مرغ را مکعبی خرد کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکوی سیب زمینی و مرغ، یک غذای خوشمزه و شیک برای افطار!

تابه را گرم کنید، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید و آن را گرم کنید. مرغ های مکعبی را سریعاً بدون اینکه خشک شوند روی حرارت زیاد تفت دهید. زیره، نمک و فلفل را اضافه کنید و کنار بگذارید.

در حین تهیه سس ابتدا شربت انار را در لیمو حل کنید سپس سایر مواد را اضافه کرده و سس را کامل کنید.

بلغور نرم شده، تره فرنگی پخته شده، فلفل و مرغ، گوجه فرنگی و سس را با یکدیگر مخلوط کرده و در ظرف سرو  قرار دهید.

بیشتربخوانید: طرز تهیه سمبوسه عدس، یک غذای خوشمزه و رژیمی برای کاهش وزن

شاید این موارد آشپزی را هم بپسندید:

طرز تهیه نوشابه شلغم به سبک ترکیه ای برای کسانی که بدنبال سلامتی هستند!

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت گوشت و سیب زمینی، یک غذای خوشمزه برای روزهای عید

 طرز تهیه آدانا کباب یک کباب خوشمزه ترکیه ای به صورت آسان

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد تن ماهی، یک سالاد خوشرنگ و مقوی برای کاهش وزن

طرز تهیه بال مرغ لیمویی برای دورهمی های روزهای عید

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب خانگی خوشمزه و چشم نواز به صورت سریع و آسان

خوشمزه تر از رستوران: طرز تهیه مرغ سوخاری و ترد به سبک KFC

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب تابه ای: یک غذای خوشمزه و خوشرنگ با رسپی ترکیه ای

بیشتربخوانید: طرز تهیه سمبوسه عدس، یک غذای خوشمزه و رژیمی برای کاهش وزن

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + پنج =

دکمه بازگشت به بالا