;
آشپزی

طرز تهیه دسر هیرا در 10 دقیقه، یک شیرینی خوشمزه برای کسانی که عاشق شیرینی های آبدار هستند!

طرز تهیه دسر هیرا در 10 دقیقه: اجازه دهید دستور پختی را به شما معرفی کنیم که ماحصل آن را می توانید با چای یا یک لیوان شیر سرو کنید . شما می توانید تنها در 10 دقیقه آن را تهیه کرده و با عزیزان خود به اشتراک بگذارید. در بخش آشپزی چشمک  با طرز تهیه دسر هیرا در 10 دقیقه با شما همراه هستیم. مواد لازم برای دستور پخت ما نه تنها در دسترس است، بلکه بسیار مقرون به صرفه است. علاوه بر این نکته مهم دیگری نیز در این دسر وجود دارد! تهیه شربت بدون جوشیدن است.

این شیرینی با پوست پرتقالش عطر و بوی خوشی به دسرتان می دهد. این طعم در سطحی است که ممکن است برای کسانی که رژیم دارند، بسیار وسوسه کننده باشد. پیشنهاد می کنیم طعم لذیذ دسر هیرا را برای یکبار هم که شده، امتحان کنید. بدون مقدمه، بیایید شما را برای این آماده سازی این شیرینی خوشمزه به آشپزخانه ببریم.

شاید بپسندید:  طرز تهیه کیک مغزدار شکلاتی به روشی آسان و کاربردی در منزل+ تصاویر تمام مراحل

مواد لازم برای طرز تهیه دسر هیرا در 10 دقیقه

برای خمیر:

  • یک لیوان آرد سمولینا
  • 1 لیوان آرد
  • یک عدد تخم مرغ
  • ½ لیوان ماست
  • 1/3 لیوان کره ذوب شده
  • روغن مایع 1/3 لیوان روغن مایع
  • یک قاشق چای خوری وانیل
  • 1 قاشق چایخوری پکینگ پودر
  • یک عدد پوست پرتقال

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک برشی خامه ای یک میان وعده عالی برای پذیرایی از مهمان!

برای آغشته کردن خمیر دسر:

  • 3-4 قاشق سوپخوری آرد سمولینا

برای شربت:

  • 2 لیوان شکر
  • دو لیوان آب گرم
  • 5-6 قطره آبلیمو

طرز تهیه سیب زمینی سرخ شده ترد به روشی جالب و کاربردی که حتماً آن را می پسندید!

طرز تهیه دسر هیرا در 10 دقیقه

طرز تهیه کیک با سس آلو قرمز به شیوه ای آسان و کاربردی در منزل

طرز تهیه دسر هیرا در 10 دقیقه

قبل از آغاز آشپزی باید گفت که در صورت تمایل می توانید آب پرتقالی را که رنده کرده اید به خمیر اضافه کنید و یا در شربت قرار دهید.

برای تهیه شربت دسر هیوا، شکر را در ظرفی بریزید و آب داغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید. بعد از 3 تا 4 دقیقه هم زدن، آبلیمو را اضافه کرده و پس از کمی هم زدن کناری بگذارید.

تخم مرغ، ماست، روغن، کره آب شده را در ظرفی بریزید. آن را خوب مخلوط کنید.

مواد لازم برای خمیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

برای مدت کوتاهی با دست خوب ورز دهید.

سپس قطعاتی به اندازه گردو از خمیر برداشته و پهن کنید.

آن را در سمولینا آغشته کنید.

سپس آن ها را روی سینی با کاغذ پخت قرار دهید.

در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه به مدت 35 دقیقه بپزید.

شیرینی هایی که طلایی و سرخ شده اند را از فر خارج کرده و بعد ازخنک شدن و از دست دادن دمای اولیه، شربت را روی آن ها بریزید.

روی شیربنی ها را بپوشانید و بگذارید حداقل 45 دقیقه بماند تا شربت جذب شود.

می توانید با پاشیدن پودر پسته و نارگیل روی آن سرو کنید. نوش جان.

شاید بپسندید: طرز تهیه کلوچه شکلاتی یک میان وعده خوشمزه !

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه کیک کاکائویی فرانسوی برای همه دوستداران کیک های کاکائویی

دیگر طرزالعمل های آشپزی که شاید بپسندید

تهیه کیک موزی با دستورالعملی ساده و کاربردی در منزل+تصاویر تمام مراحل تهیه کیک

طرز تهیه کیک خانگی نرم به شیوه ای آسان و کاربردی در منزل

طرز تهیه شیرینی سمولینای شربتی به روشی آسان و کاربردی + تصاویر تمام مراحل

تهیه کیک نرم نارگیلی برای علاقمندان به طعم خوش نارگیل

طرز تهیه کیک هویج دارچینی، کیکی خوشمزه و متفاوت

 تهیه کیک ساده به شیوه آسان و کاربردی

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

  1. ممنون . قیافه جذابی داشت .
    ظاهرا دستور این دسر خیلی سخت نبود ولی قطعا برای اینکه عالی از آب در بیاد ، باید چندین بار تمرین کرد .
    و ای کاش کسی که خبره در درست کردن همچین دسری هست ، یه راه ارتباطی میذاشت که سوال هامون رو ازشون بپرسیم .
    سپاس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × چهار =

دکمه بازگشت به بالا