;
آشپزی

طرز تهیه کیک با سس آلو قرمز به شیوه ای آسان و کاربردی در منزل

طرز تهیه کیک با سس آلو قرمز: پیشنهاد می کنم با طعم آلو، یک کیک خوشمزه و چشم نواز با یک بافت شربتی و طعم ملایم تهی کنید. شما با یکبار تهیه این کیک برای همیشه آن را در دستورالعمل تهیه کیک های خود قرار می دهید. سس الو قرمز می تواند طعم متفاوت و زیبایی چشم نواز به این کیک عطا کند. با طرز تهیه کیک با سس آلو قرمز می توانید سفره ها و میزهای پذیرایی خود را متفاوت بچینید.

ما می گوئیم که شما می توانید در زمان کم، بلافاصله برای این دستور غذا که می توانید با مواد موجود در خانه خود درست کنید، اقدام کنید. اگر آماده باشید با طرز تهیه کیک با سس آلو قرمز و بخش آشپزی چشمک همراه باشید.

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک مرطوب کاکائویی: تنها با دو عدد تخم مرغ یک کیک خوشمزه و عالی تهیه کنید!

مواد لازم برای طرز تهیه کیک با سس آلو قرمز

برای کیک:

  • 4 عدد تخم مرغ
  • یک لیوان شکر
  • 1 لیوان روغن مایع
  • یک لیوان شیر
  • 5 لیوان آرد
  • 2 قاشق چای خور وانیل
  • یک قاشق چای خوری پکینگ پودر

شاید بپسندید: دستورالعمل تهیه کیک ساده آسان: طرز تهیه یک کیک ساده نرم با روشی آسان و کاربردی

برای سس:

  • 500 سی سی آب آلبالو
  • یک لیوان شکر
  • 1 لیوان روغن مایع
  • نصف لیوان آب

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک گولوت، کیکی خوشمزه و چشم نواز از سیواس ترکیه+تصاویر تمام مراحل تهیه کیک

طرز تهیه کیک با سس آلو قرمز

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک آلمانی مینی به روشی آسان در خانه

طرز تهیه کیک با سس آلو قرمز

برای کیک، تخم مرغ و شکر را با هم خوب مخلوط کنید تا خوب کف کند. سپس روغن و شیر را به ترتیب به مخلوط اضافه کنید. در آخر الک کرده و مواد خشک را اضافه کنید. یادتان باشد همه این مواد قبل از استفاده در دمای اتاق قرار گرفته باشند.

مایع کیک بدست آمده را در سینی چرب شده قرار دهید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 35-45 دقیقه قرار دهید. با تست خلال دندان کلاسیک می توانید متوجه شوید کیک پخته شده است یا خیر؟

برای سس، آب آلبالو، شکر و آب را به قابلمه ریخت و جوش دهید تا به یک قوام مناسب برسد. در فصل آلو می توانید از الوی تازه به جای آب آلو استفاده کنید. آنها را در آب بپزید تا نرم شود. مخلوط نرم شده را از مخلوط کن رد کنید و از اجاق گاز بردارید. در آخر روغن را اضافه کرده و از مخلوط کن رد کنید.

وقتی کیک کمی خنک شد، آن را برش بزنید و سس را بر روی آن بریزید.

می توانید کیکی را که سس زده اید ابتدا در دمای اتاق و سپس در یخچال نگهداری کنید. می توانید این کیک را به صورت گرم نیز سرو کنید.

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک موزی با دستورالعملی ساده و کاربردی در منزل+تصاویر تمام مراحل تهیه کیک

دیگر طرزالعمل های آشپزی که شاید بپسندید

طرز تهیه کیک خانگی نرم به شیوه ای آسان و کاربردی در منزل

تهیه کیک نرم نارگیلی برای علاقمندان به طعم خوش نارگیل

طرز تهیه کیک هویج دارچینی، کیکی خوشمزه و متفاوت

 تهیه کیک ساده به شیوه آسان و کاربردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × چهار =

دکمه بازگشت به بالا