;
آشپزی

طرز تهیه کیک آلمانی مینی به روشی آسان در خانه

طرز تهیه کیک آلمانی مینی: این کیک ها یا شیرینی ها که با خمیر مایه تهیه می شود، از جمله کیک هایی است که طرفدارن زیادی دارد و طعم آن را هر کسی می پسندد. این کیک پفکی آنقدر خوشمزه است که مطمئن هستیم با یک بار تهیه در منزل، برای همیشه آن را تهیه کرده و در کنار چای قرار خواهید داد. این کیک، طعمی فراموش نشدنی را در کام شما باقی می گذارد.

بیایید شما را برای تهیه این مینی کیک هایی که به روشی بسیار کاربردی و آسان تهیه می کنید به آشپزخانه ببریم. با بخش آشپزی چشمک و طرز تهیه کیک آلمانی مینی همراه شوید.

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک موزی با دستورالعملی ساده و کاربردی در منزل+تصاویر تمام مراحل تهیه کیک

مواد لازم برای طرز تهیه کیک آلمانی مینی

برای خمیر:

  • یک فنجان شیر گرم
  • 1 فنجان آب گرم
  • 75گرم کره
  • 2عدد تخم مرغ
  • یک لیوان آب شکر
  • 1 قاشق چای خوری مایه خمیر
  • 5لیوان آرد

برای کرم:

  • 5 لیوان شیر
  • یک عدد تخم مرغ
  • 2قاشق سوپخوری نشاسته گندم
  • دو قاشق سوپخوری ارد
  • 2قاشق سوپخوری شکر
  • یک قاشق چای خوری وانیل
  • 1 قاشق سوپخوری کره

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک توت فرنگی به شیوه آسان و کاربردی در منزل زینت‌بخش میز پذیرایی شب یلدا !

برای تزئین موارد فوق:

  • یک قاشق سوپخوری کره
  • 150گرم شیر کاکائو (با توجه به ترجیح و علاقه شما می تواند تلخ هم باشد.)

طرز تهیه کیک آلمانی مینی

طرز تهیه کیک آلمانی مینی

برای خمیر؛ همه مواد به جز آرد را در یک کاسه عمیق بریزید و مخلوط کنید.

آرد را کم کم اضافه کنید و ورز دهید تاخمیری نچسب و یکدست به دست اید.

خمیر را به مدت 1 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا پف کند در حالی که خمیر در حال آماده شدن است، خامه یا کرم وسط کیک را آماده کنید.

برای کرم؛ همه مواد به جز کره و وانیل را داخل قابلمه بریزید. بپزید، مدام هم بزنید.

وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را اضافه کنید. خامه را کنار بگذارید و بگذارید خنک شود.

خمیر را به 14 قسمت مساوی تقسیم کنید. آن را با دست گرد کنید و روی سینی فر قرار دهید.

در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید. کیک آلمانی پخته شده را از فر بیرون بیاورید و روی آن را با پارچه بپوشانید و بگذارید خنک شود. سپس هر کیک را با کمک چاقو از وسط نصف کنید.

داخل برش خورده را با خامه پر کنید.

برای سس شکلات، کره را روی اجاق آب کنید. شکلات ها را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا آب شوند.

روی کیک آلمانی را به سس شکلات آغشته کنید.

در صورت تمایل می توانید پودر قند هم بپاشید. در بشقاب سرو بریزید. نوش جان.

شاید بپسندید:طرز تهیه کیک گولوت، کیکی خوشمزه و چشم نواز از سیواس ترکیه+تصاویر تمام مراحل تهیه کیک

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

دیگر طرزالعمل های آشپزی که شاید بپسندید

طرز تهیه کیک خانگی نرم به شیوه ای آسان و کاربردی در منزل

تهیه کیک نرم نارگیلی برای علاقمندان به طعم خوش نارگیل

طرز تهیه کیک هویج دارچینی، کیکی خوشمزه و متفاوت

 تهیه کیک ساده به شیوه آسان و کاربردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × یک =

دکمه بازگشت به بالا