;
آشپزی

طرز تهیه کیک گولوت، کیکی خوشمزه و چشم نواز از سیواس ترکیه+تصاویر تمام مراحل تهیه کیک

طرز تهیه کیک گولوت: بخش آشپزی چشمک تلاش دارد تا تا ارائه دستور تهیه غذاها و دسرهای کشورهای مختلف، هر چه بیشتر مخاطبان خود را با فرهنگ اشپزی دیگر کشورها آشنا کند. کشور ترکیه از جمله کشورهایی است که همچون ایران دارای تنوع غذایی فراوان است و هر شهری غذا و دسر مخصوص خود را دارد. امروز با طرز تهیه کیک گولوت با بخش آشپزی مجله خبری چشمک همراه باشید.

این کیک اغلب با شکل و طعم خاص خود در شرق ترکیه و در شهر سیواس تهیه می شود.کیک خوشمزه ای که با بافت نرم اسفنجی خود، می تواند استکان چای ما را دلپذیرتر کند. طرز تهیه کیک گولوت بسیار اسان و کاربردی است و شما می توانید در کمتر از 20 دقیقه آن را در منزل تهیه کنید. برای تهیه کیک Gülüt علاوه بر مواد کیک کلاسیک، تنها کافی است در آشپزخانه خود آرد ذرت داشته باشید. آرد ذرت باعث می شود که کیک بافت نرکی پیدا کند و طعم خاص تری پیدا کند.

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک آلمانی مینی به روشی آسان در خانه

مواد لازم برای طرز تهیه کیک گولوت

  • 3 عدد تخم مرغ
  • یک لیوان شکر
  • 1 لیوان روغن مایع
  • یک لیوان شیر
  • 1 لیوان آرد ذرت
  • 5 لیوان آرد گندم
  • یک قاشق چای خوری وانیل
  • 1 قاشق چای خوری پکینگ پودر

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک موزی با دستورالعملی ساده و کاربردی در منزل+تصاویر تمام مراحل تهیه کیک

طرز تهیه کیک گولوت

نکته مهم

حتما مواد موجود را در دمای اتاق قرار دهید که مواد به دمای اتاق برسند. شیر و تخم مرغ های خود را حتما یکساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسند. این کار باعث می شود تا کیک شما به خوبی پف کند. اگر در خانه قبلاً کیک درست می کردید و پف نمی کرد، احتمالاً به خاطر بی توجهی به همین مطلب بوده است.

طرز تهیه کیک مرطوب کاکائویی: تنها با دو عدد تخم یک کیک خوشمزه و عالی تهیه کنید!

طرز تهیه کیک گولوت

تخم مرغ ها و شکر را در یک کاسه عمیق ریخته و هم بزنید.

مرحله 1

حدود 5 دقیقه خوب بزنید تا کف کند.

مرحله 2

سپس روغن را اضافه کنید.

مرحله 3

شیر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.

مرحله 4

در آخر آرد ذرت، آرد سفید، بکینگ پودر و وانیل را الک کرده و به مخلوط کیک اضافه کنید.

طرز تهیه کیک گولوت

همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

طرز تهیه کیک گولوت

مایه کیک را در قالب متوسط مستطیل شکل که چرب کرده اید بریزید.

طرز تهیه کیک گولوت

در فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه بپزید تا طلایی شود. پس از پ

گلوت متعلق به کدام منطقه است؟

کیک Gülüt یک کیک محلی بسیار محبوب متعلق به شهر سیواس است. بر خلاف کیک های سنتی، آرد ذرت به آن اضافه می شود. این کیک با بافت نرم و طعم آرد ذرت یکی از کیک های شیرین ضروری برای زمان چای است.

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

دیگر طرزالعمل های آشپزی که شاید بپسندید

طرز تهیه کیک خانگی نرم به شیوه ای آسان و کاربردی در منزل

تهیه کیک نرم نارگیلی برای علاقمندان به طعم خوش نارگیل

طرز تهیه کیک هویج دارچینی، کیکی خوشمزه و متفاوت

 تهیه کیک ساده به شیوه آسان و کاربردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 11 =

دکمه بازگشت به بالا