;
آشپزی

طرز تهیه بامیه حلقه ای یکی از سنتی ترین و پرطرفدارترین شیرینی ها از دوران کودکی تا حال!

طرز تهیه بامیه حلقه ای: امروز بامیه را به شکل حلقه  ای درآورده و در روغن سرخ می کنیم. برای ایجاد طعم بهتر مواد مختلفی به آن اضافه کرده و در نهایت در شربت سرد و گرم قرار می دهیم تا حسابی بهخود شهد جذب کند.  بامیه یکی از پرطرفدارترین خوراکی های خیابانی است و هر کدام از ما حتما در زندگی بارها و بارها آن را امتحان کرده ایم.  ساختن بامیه در خانه حتی ساده تر از آن چیزی است که فکر می کنید. با طرز تهیه بامیه حلقه ای و بخش آشپزی مجله خبری چشمک همراه باشید.

شاید بپسندید: طرز تهیه دسر سارای لوکوم، دسر خوشمزه ترکیه ای با دستورالعملی ساده+تصویر مراحل تهیه

مواد لازم برای طرز تهیه بامیه حلقه ای

برای خمیر:

  • 2قاشق سوپخوری شکر
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 50گرم کره 3.5 قاشق غذاخوری
  • 2لیوان آب
  • 2،5لیوان آرد
  • ¼قاشق چایخوری نمک
  • 2قاشق سوپخوری آرد سمولینا
  • دو قاشق سوپخوری نشاسته ذرت

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک مرطوب کاکائویی برای علاقمندان طعم کاکائو + تصاویر مراحل تهیه

برای شربت:

  • 3لیوان شکر
  • 5 لیوان آب
  • یک قاشق دسرخوری آب لیموی تازه فشرده شده

شاید بپسندید: طرز تهیه شیرینی پالمیر فرانسوی به شیوه ای ساده فقط با 3 ماده اولیه+ تصاویر تمام مراحل

برای سرخ کردن:

  • 2لیوان روغن آفتابگردان

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک تریلچه ترکیه ای، کیکی خوشمزه و متفاوت برای همه سلیقه ها+ تصاویر همه مراحل

طرز تهیه بامیه حلقه ای

شاید بپسندید: طرز تهیه کتلت به شکل شیرینی یک غذای خوشمزه و چشم نواز

نکته طر تهیه بامیه

خمیر را با لیسک مخلوط کنید تا به هم نچسبد، دسرها را باید در ظرفی عمیق و روی حرارت ملایم سرخ کنید. اگر شیرینی ها را در روغن داغ بریزید قسمت های بیرونی آن سرخ می شود و قسمت های داخلی آن خام می ماند.شربتی که بامبه ها را درون آن غوطه ور می کنیم را روی  حرارت ملایم بجوشانید تا نزدیک به ولرم باشد و شیرینی ها داغ باشد.

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک لیمو پفکی به شیوه ای آسان، طعمی که شما را شگفت زده می کند!+ تصاویر مراحل تهیه

طرز تهیه بامیه حلقه ای

شکر، آب و برش لیمو را در قابلمه ای مناسب برای شربت اضافه کنید.

هم بزنید تا شکر حل شود. بعد از اینکه شکر آب شد و شروع به جوشیدن کرد، اجاق گاز را کم کنید و 20 دقیقه بجوشانید. از روی اجاق بردارید و بگذارید خنک شود.

آب، کره، شکر و نمک را به قابلمه اضافه کنید.

وقتی کره آب شد و آب شروع به جوشیدن کرد، آرد را اضافه کنید. مدام به هم زدن ادامه دهید.

به این ترتیب تا 5 دقیقه بپزید. آن را در ظرفی جداگانه بریزید و بگذارید خنک شود.

بعد از سرد شدن خمیر 1 عدد تخم مرغ را اضافه کرده و با همزن داخل خمیر میزنیم.

تخم مرغ دوم را بشکنید و نشاسته و بلغور را روی آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آخرین تخم مرغ را اضافه کنید و با خمیر مخلوط کنید.

خمیر را جمع کنید و در کیسه قرار دهید.

روغن را به ماهیتابه اضافه کنید. اجازه دهید روغن خوب داغ شود. خمیر را در یک تابه حلقه ای شکل فشار دهید. اجاق گاز را روشن کنید و هر دو طرف را روی حرارت ملایم سرخ کنید. باید به آرامی پخته شود تا ترد شود.

شیرینی های سرخ شده را در شربت ولرم بریزید. به مدت 1 دقیقه در شربت بگذارید.

در بشقاب سرو بریزید. می توانید با پسته تزیین کرده و سرو کنید. نوش جان.

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه کلوچه قلبی با روشی آسان برای داشتن یک سفره عصرانه دل انگیز در کنار حضرت یار!

دیگر طرزالعمل های آشپزی که شاید بپسندید

تهیه کیک موزی با دستورالعملی ساده و کاربردی در منزل+تصاویر تمام مراحل تهیه کیک

طرز تهیه کیک خانگی نرم به شیوه ای آسان و کاربردی در منزل

تهیه کیک نرم نارگیلی برای علاقمندان به طعم خوش نارگیل

طرز تهیه کیک هویج دارچینی، کیکی خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه دونر مرغ به شیوه آسان با طعمی خوشمزه و متفاوت +تصویر مراحل

تهیه کاپ کیک به شکل جغد، کیک متفاوت به لحاظ طعم و شکل که همه آن را می پسندند!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج + هجده =

دکمه بازگشت به بالا