;
آشپزی

طرز تهیه کلوچه قلبی با روشی آسان برای داشتن یک سفره عصرانه دل انگیز در کنار حضرت یار!

طرز تهیه کلوچه قلبی: هیچ چیز زیباتر از یک عصرانه دل انگیز با حضرت یار نمی تواند حال و هوای ما را عوض کند. به خصوص که پیچیدگی های دنیای امروز و مشکلات همه ما را گرفتار و ذهن ها را درگیر کرده است. اما ساده ترین تفریحات همچون یک گفتگوی ساده و پذیرایی با یک استکان چای و یک شیرینی کم هزینه می تواند برای لحظات فراموشی همه مشکلات را رقم بزند.

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه نان پوآچا ترکیه ای به شیوه ای آسان برای اینکه سفره صبحانه بی نظیری داشته باشید!+تصویر

بیایید یک کلوچه تهیه کنیم که با عشق آماده می کنیم و می توانیم طعم های معطر دلخواه را در آن قرار دهیم. بیایید آشپزخانه خود را پر از بوهای معطر کنیم. با طرز تهیه کلوچه قلبی و بخش آشپزی مجله خبری چشمک همراه باشید.

شاید بپسندید: طرز تهیه دسر سارای لوکوم، دسر خوشمزه ترکیه ای با دستورالعملی ساده+تصویر مراحل تهیه

مواد لازم برای طرز تهیه کلوچه قلبی

  • 250گرمکره یا مارگارین
  • یکلیوان شکر
  • یک عدد پوست لیمو
  • 8قاشق سوپخوریروغن آفتابگردان
  • 2 عدد سفیده تخم مرغ
  • 6لیوان آرد
  • یک قاشق چای خوری پکینگ پودر
  • 1 قاشق چای خوریوانیل
  • یکشیشهمربای تمشک یا مربای توت فرنگی ( به دلخواه خودتان هر میوه ای علاقه دارید)

شاید بپسندید: طرز تهیه بامیه حلقه ای یکی از سنتی ترین و پرطرفدارترین شیرینی ها از دوران کودکی تا حال!

طرز تهیه کلوچه قلبی

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه نان اوپسی، نانی بدون آرد برای کسانی که در جستجوی غذاهای رژیمی اند!

طرز تهیه کلوچه قلبی چگونه است؟

در ظرفی که می خواهیم خمیر را ورز می دهیم کره، شکر، پوست لیموترش که قبلا در دمای محیط قرار گرفته اند را با هم مخلوط و با همزن به مدت 3 تا 5 دقیقه هم بزنید تا به حالت خامه ای درآید.

روغن مایع را با ریختن در حین هم زدن اضافه می کنیم، هم می زنیم تا مخلوط شود. سفیده ها را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خوب مخلوط شوند.

آرد، بکینگ پودر، وانیل را با هم در ظرفی الک کنید. به آرامی اتضافه و سپس خمیر را ورز می دهیم تا خمیری به دست بیاید که به دست نچسبد.

خمیر آماده شده را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.

خمیر را به دو قسمت تقسیم می کنیم و با وردنه به ضخامت نیم سانتی متر باز می کنیم.

با قالب قلب بزرگ تا جایی که می توانیم قلب می زنیم.

خمیر باقی مانده را خمیر را باز می کنیم. و این بار یک قالب کوچک قالب هم می زنیم تا شکل قلب برای بخش بالایی کلوچه ایجاد شود.

بعد از فرم دادن به همه خمیرها، در فر گرم شده با دمای 160 درجه به مدت 15 دقیقه بپزیم.

بعد از سرد شدن وسط قلب های درشت مربای تمشک می گذاریم و با قلب های خالی می بندیم. نوش جان.

شاید بپسندید: طرز تهیه کتلت به شکل شیرینی یک غذای خوشمزه و چشم نواز

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

شاید بپسندید: طرز تهیه شیرینی پالمیر فرانسوی به شیوه ای ساده فقط با 3 ماده اولیه+ تصاویر تمام مراحل

دیگر طرزالعمل های آشپزی که شاید بپسندید

تهیه کیک موزی با دستورالعملی ساده و کاربردی در منزل+تصاویر تمام مراحل تهیه کیک

طرز تهیه کیک خانگی نرم به شیوه ای آسان و کاربردی در منزل

تهیه کیک نرم نارگیلی برای علاقمندان به طعم خوش نارگیل

طرز تهیه کیک هویج دارچینی، کیکی خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه دونر مرغ به شیوه آسان با طعمی خوشمزه و متفاوت +تصویر مراحل

تهیه کاپ کیک به شکل جغد، کیک متفاوت به لحاظ طعم و شکل که همه آن را می پسندند!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 − چهار =

دکمه بازگشت به بالا