طرز تهیه شیرینی پالمیر فرانسوی به شیوه ای ساده فقط با 3 ماده اولیه+ تصاویر تمام مراحل
طرز تهیه شیرینی پالمیر فرانسوی: آیا حاضرید یکی از خوش طعم ترین شیرینی فرانسوی را تنها با استفاده از 3 ماده درست کنید؟ انواع مختلفی مانند کوکی پالمیر، کوکی گوش فیل و … در غذاهای جهانی استفاده می شود. کیک ها بسیار دل فریب و چشم نواز هستند، و طعم ها با تهیه آنها در خانه متفاوت و خوشمزه هستند! مخصوصاً اگر خودتان شیرینی های خانگی درست کنید.با طرز تهیه شیرینی پالمیر فرانسوی و بخش آشپزی مجله خبری چشمک همراه شوید.
احتمالاً بپسندید: طرز تهیه نان پوآچا ترکیه ای به شیوه ای آسان برای اینکه سفره صبحانه بی نظیری داشته باشید!+تصویر
برای تهیه شیرینی پالمیر فرانسوی، نکات کمی را باید در نظر داشت. مثلا برای اینکه شکر به سطح بچسبد، مالیدن سفیده تخم مرغ ضروری است.
شاید بپسندید: طرز تهیه کلوچه قلبی با روشی آسان برای داشتن یک سفره عصرانه دل انگیز در کنار حضرت یار!
مواد لازم برای طرز تهیه شیرینی پالمیر فرانسوی
- 3 برگ خمیر میلفوی هومینا
- 1,5 فنجان شکر
- 2 قاشق غذاخوری روغن
شاید بپسندید: طرز تهیه دسر سارای لوکوم، دسر خوشمزه ترکیه ای با دستورالعملی ساده+تصویر مراحل تهیه
احتمالاً بپسندید: طرز تهیه کتلت خانگی که طعم کتلت های قدیمی و مامان پز را برایتان تداعی خواهد کرد!
نکته دستور پخت
دلیل اینکه ما این کار را با ترکیب دو انجام می دهیم این است که یک مربع بزرگتر ایجاد کنیم و آن را به راحتی بپیچیم. اگر خمیر پفکی شما بزرگ است، نیازی به استفاده از 2 عدد از آنها به این صورت نیست. وقتی رول ها از وسط به هم رسیدند، می توانید رولی که آماده کرده اید را با زیر و رو کردن آن خنک کنید. به این ترتیب برش راحت تر خواهد بود.
برش دادن و شکل دادن به خمیر پف دار در دمای اتاق ممکن است کمی دشوار باشد، بنابراین قبل از شکل دادن حتما در یخچال قرار دهید یا سرد کنید. فقط خمیر خود را صاف کنید و اجازه دهید شکرها بچسبند. خمیر خود را باز نکنید. در صورت تمایل می توانید داخل آن شکر بپاشید یا شکلات را اضافه کنید. زمان پخت ممکن است در فرهای مختلف متفاوت باشد، بنابراین مراقب باشید که به روشی کنترل شده بپزید.
شاید بپسندید: طرز تهیه بامیه حلقه ای یکی از سنتی ترین و پرطرفدارترین شیرینی ها از دوران کودکی تا حال!
طرز تهیه شیرینی پالمیر فرانسوی
خمیری را که به دمای محیط رساندید روی پیشخوان کمی آرد پاشی شده قرار دهید. یک لایه نازک از کره ذوب شده را روی خمیر برس بزنید.
حدود 1 قاشق چایخوری شکر را روی آن بپاشید.
دو سر را مانند پاکت تا کنید و از وسط به هم وصل کنید.
دوباره کره و شکر را اضافه کنید.
یک بار دیگر آن را تا کنید و از وسط به هم وصل کنید. با فشار دادن کمی با وردنه آن را صاف کنید.
خمیر را دوباره از وسط تا کرده و به ضخامت 1 سانتی متر برش دهید.
آنها را با فاصله از هم روی سینی فری که روی آن کاغذ چرب کرده اید بچینید. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20-30 دقیقه بپزید تا خوب قهوه ای شود.
بعد از بیرون آوردن و خنک شدن در دمای اتاق می توانید از آن لذت ببرید!
شاید بپسندید: طرز تهیه کتلت به شکل شیرینی یک غذای خوشمزه و چشم نواز
شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.
احتمالاً بپسندید: طرز تهیه کیک لیمو پرتقالی، کیکی خوشرنگ و متفاوت + تصاویر تمام مراحل
دیگر طرزالعمل های آشپزی که شاید بپسندید
طرز تهیه کتلت تکیرداغ ترکیه با طعمی بی نظیر و متفاوت!
تهیه کیک موزی با دستورالعملی ساده و کاربردی در منزل+تصاویر تمام مراحل تهیه کیک
طرز تهیه کیک خانگی نرم به شیوه ای آسان و کاربردی در منزل
تهیه کیک نرم نارگیلی برای علاقمندان به طعم خوش نارگیل
طرز تهیه کیک هویج دارچینی، کیکی خوشمزه و متفاوت
طرز تهیه دونر مرغ به شیوه آسان با طعمی خوشمزه و متفاوت +تصویر مراحل
تهیه کاپ کیک به شکل جغد، کیک متفاوت به لحاظ طعم و شکل که همه آن را می پسندند!