;
آشپزی

طرز تهیه بامیه خانگی به شیوه ای آسان برای سفره های افطار!

طرز تهیه بامیه خانگی: بامیه که یکی از شیرینی ها یا دسرهای پرطرفدار در ماه مبارک رمضان است، در همه ایام سال می تواند علاقمندان را به سمت خود جذب کند. در مطلب امروز از سری مطالب بخش آشپزی مجله خبری چشمک با طرز تهیه بامیه خانگی همراه باشید و آن را با دوستان و اطرافیان خود به اشتراک بگذارید.

شاید بپسندید: طرز تهیه شیرینی شربتی، یک گزینه عالی برای سفره های افطار!

مواد لازم برای طرز تهیه بامیه خانگی

  • 2 لیوان آب
  • یک قاشق سوپ خوری شکر
  • 1 قاشق چای خوری نمک
  • 2 قاشق سوپ خوری کره
  • 2،5 لیوان آرد
  • 3 عدد تخم مرغ
  • یک قاشق سوپ خوری آرد سمولینا
  • 1 قاشق سوپ خوری نشاسته
  • برای شربت:
  • 2 لیوان شکر
  • 2 لیوان آب
  • یک قاشق دسر آب لیمو

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک با آرد سمولینا، یک کیک شربتی شیرین برای سفره های افطار!+تصاویر مراحل

برای سرخ کردن:

  • 3 لیوان روغن آفتابگردان

شاید بپسندید: طرز تهیه نان حلقه ای مخصوص سفره های افطار !

طرز تهیه بامیه خانگی

شاید بپسندید: طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی: یک میان وعده خوشمزه برای پذیرایی ایام عید!

پیشنهاد آشپزی برای طرز تهیه بامیه خانگی

پس از خنک شدن و صاف کردن روغن سرخ کردنی، می توانید آن را در شیشه در بسته نگهداری کنید و در فرآیندهای سرخ کردن بعدی از آن استفاده کنید.

شاید بپسندید: طرز تهیه شیرینی با چیپس شکلاتی برای متفاوت کردن سفره های عید

طرز تهیه بامیه خانگی چگونه است؟

برای تهیه شربت برای دسر؛ پس از مخلوط کردن آب و شکر، آن را به مدت 10-15 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بجوشانید. بعد از اضافه کردن آب لیمو آن را از روی اجاق بردارید و کنار بگذارید.

آب، شکر ، نمک و کره را در قابلمه ای با هم مخلوط کنید و بگذارید بجوشد.

 طرز تهیه نان زیتونی با بافتی نرم و سبک برای داشتن یک افطار دلپذیر!

آرد را روی آن اضافه کنید، مدام مخلوط کنید و خمیر سفت و چسبناکی به دست آورید که یکدست شود. آن را از روی اجاق بردارید و بگذارید خنک شود.

تخم مرغ ها را یکی یکی داخل خمیر گرم بشکنید و داخل خمیر مخلوط کنید. بلغور و نشاسته را با خمیر مخلوط کنید.

حدود 2-3 سانتی متر. خمیر خنک شده را داخل کیسه خامه فشاری که نوک ستاره روی آن وصل شده است ببرید.

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه بسما کادایف به شیوه ای آسان، زینت بخش سفره های افطار+تصاویر مراحل تهیه

روغن آفتابگردان را در یک تابه عمیق بریزید و در روغن گرم نشده تقریباً 5 سانتی متر از خمیر بریزید. آن ها را به قطعات کوچک فشار دهید و اجازه دهید قهوه ای شوند تا رنگ شوند. سرد بودن روغن هنگام ریختن خمیر داخل روغن بسیار مهم است.

شیرینی های سرخ شده را بدون صبر به شربت سرد منتقل کنید. بعد از صبر کردن برای جذب شربت سرو کنید.

 

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه کیک راوانی خیس با طعمی شیرین و خاص برای سفره های افطار+تصاویر مراحل تهیه

امیدوارم از مطلب طرز تهیه بامیه خانگی استفاده کرده باشید. شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه کتلت خانگی مامان پز برای همه کسانی که عاشق کتلت های خانگی هستند!

لینک های مرتبط

تهیه شکرپاره بدون تخم مرغ، شیرینی خوشمزه برای سفاره های افطار

طرز تهیه کتلت مامان پز با طعمی خاص برای سفره های افطار!

تهیه کباب خانگی خوشمزه و چشم نواز به صورت سریع و آسان

تهیه سوپ عدس، سوپی سبک و مقوی برای سفره افطار!

طرز تهیه شکرپاره به شیوه آسان در زمان بسیار کم!

تهیه نان پیده خوشرنگ و خوشمزه برای سفره های افطار به روش اصیل ترکیه ای!

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه پیتزا گیاهی به شیوه آسان و کاربردی برای عاشقان غذاهای ترکیه ای!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + 20 =

دکمه بازگشت به بالا