;
درمان خانگیسلامت

فواید روغن فلفل قرمز: از کاهش وزن تا سلامت قلب!

فواید روغن فلفل قرمز: روغن چیلی بسیار بیشتر از یک چاشنی تند است که به غذاها اضافه می شود. این روغن معمولاً با تزریق فلفل چیلی خشک با روغن نباتی تهیه می شود و اغلب با موادی مانند سیر و ادویه جات ترشی جات مخلوط می شود. این نه تنها به غذاهایی مانند رشته فرنگی و سالاد لذیذی طعم خوب می دهد، بلکه فواید زیادی برای سلامتی دارد. روغن چیلی عمدتاً دارای کپسایسین است، ترکیب فعال فلفل چیلی که به آن گرما می دهد. با توجه به این ترکیب، می تواند متابولیسم را افزایش داده و مزایای آنتی اکسیدانی را ارائه دهد. روغن چیلی فواید بیشتری برای سلامتی دارد که باعث می شود عاشق روغن چیلی شوید. اما در مورد آن زیاده روی نکنید، زیرا عوارض جانبی نیز دارد. با این مطلب سلامت همراه باشید.

خواص روغن چیلی برای سلامتی

روغن فلفل قرمز که به عنوان روغن قرمز نیز شناخته می شود، در غذاهای آسیایی نه تنها به دلیل طعم آن، بلکه به دلیل فواید آن برای سلامتی نیز محبوب است. در اینجا به برخی از آنها اشاره می کنیم:

۱. خواص آنتی اکسیدانی

بر اساس تحقیقی که در سال 2023 در مجله Current Research in Food Science منتشر شد، روغن فلفل قرمز حاوی کاروتنوئیدها و کپسایسینوئیدهایی است که دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند. آنتی اکسیدان ها نقش مهمی در خنثی کردن رادیکال های آزاد در بدن دارند. رادیکال های آزاد مولکول های ناپایداری هستند که می توانند باعث استرس اکسیداتیو شوند و منجر به بیماری های مزمن مانند سرطان شوند. مانوی لوهیا، متخصص تغذیه می گوید: آنتی اکسیدان های موجود در روغن فلفل قرمز با کاهش استرس اکسیداتیو به محافظت از سلول های بدن و حمایت از سلامت کلی کمک می کند.

۲. اثرات ضد التهابی

این متخصص می گوید: کپسایسین که قسمت اصلی روغن فلفل قرمز است، دارای اثرات ضد التهابی است، بنابراین می تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کند. با مهار تولید برخی پروتئین های التهابی، کپسایسین می تواند به مدیریت و پیشگیری از شرایط مرتبط با التهاب مزمن کمک کند. این عامل اصلی بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری قلبی است. در طی یک مطالعه در سال 2022 که در مجله Biomolecules منتشر شد، مشخص شد کسانی که رژیم غذایی غنی از فلفل چیلی مصرف می‌کنند کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی هستند.

۳. تسکین درد

فواید روغن فلفل قرمز، کپسایسین همچنین به دلیل توانایی آن در تسکین درد شناخته شده است. این ماده با تخلیه ماده P، یک انتقال دهنده عصبی که مسئول ارسال سیگنال های درد به مغز است، کار می کند. این متخصص می گوید: با توجه به این توانایی، روغن فلفل قرمز ممکن است برای مدیریت شرایط درد مانند آرتریت و حتی درد عضلانی پس از ورزش مفید باشد.

فواید روغن فلفل قرمز

۴. حمایت از سلامت دستگاه گوارش

مصرف متوسط ​​روغن فلفل قرمز در واقع می تواند برای سلامت دستگاه گوارش مفید باشد. کپسایسین معده را تحریک می کند تا مایعات گوارشی بیشتری تولید کند که می تواند هضم را بهبود بخشد و از مسائلی مانند یبوست جلوگیری کند. همچنین، کپسایسین ممکن است به تنظیم حرکت روده کمک کند و اطمینان حاصل کند که غذا به آرامی در دستگاه گوارش حرکت می کند.

۵. افزایش متابولیسم

در طی یک تجزیه و تحلیل در سال 2017 که در مجله بین المللی علوم غذایی و تغذیه منتشر شد، محققان دریافتند افرادی که فلفل چیلی را به مدت 12 هفته مصرف کردند، کاهش وزن را تجربه کردند. روغن فلفل قرمز با افزایش متابولیسم به کاهش وزن کمک می کند. کپسایسین ممکن است ترموژنز را افزایش دهد، فرآیندی که در آن گرما توسط بدن تولید می شود. این افزایش در گرما زایی می تواند منجر به سرعت بیشتری در سوزاندن کالری شود، حتی در هنگام استراحت، که حفظ یا کاهش وزن را آسان تر می کند.

۶. بهبود گردش خون

فواید روغن فلفل قرمز، کپسایسین موجود در روغن فلفل قرمز همچنین می تواند گردش خون را با افزایش گشاد شدن عروق، گشاد شدن عروق خونی، بهبود بخشد. لوهیا می‌گوید: «این به بهبود جریان خون در سراسر بدن کمک می‌کند و تضمین می‌کند که اکسیژن و همچنین مواد مغذی به روشی کارآمد به بافت‌ها می‌رسند». گردش خون بهبود یافته برای سلامت قلب مفید است و می تواند به بهبودی سریع تر از آسیب ها کمک کند.

چگونه از روغن فلفل قرمز استفاده کنیم؟

روغن فلفل قرمز بسیار متنوع است، بنابراین می توان آن را در غذاهای مختلف گنجاند.

از روغن چیلی به عنوان سس سالاد استفاده کنید
آن را به سوپ اضافه کنید
روی رشته فرنگی کمی روغن چیلی بریزید
آن را به ماریناد مرغ اضافه کنید
آن را با momos بخورید
آن را روی تخم مرغ های سرخ شده بریزید

اما مهم است که از آن در حد اعتدال استفاده کنید

مصرف یک یا 2 قاشق چایخوری روغن چیلی در روز بی خطر است. مقدار روغن فلفل قرمز در رژیم غذایی شما به میزان تحمل شما نسبت به غذاهای تند بستگی دارد.

فواید روغن فلفل قرمز

روغن فلفل قرمز چه عوارضی دارد؟

فواید روغن فلفل قرمز، روغن فلفل قرمز ممکن است فواید سلامتی داشته باشد، اما برای همه مناسب نیست.

افراد مبتلا به اختلالات گوارشی، مانند گاستریت یا رفلاکس اسید، ممکن است متوجه شوند که کپسایسین علائم آنها را تشدید می کند.
کسانی که بواسیر یا هموروئید دارند ممکن است در هنگام مصرف غذاهای تند مانند روغن فلفل احساس ناراحتی کنند.
افرادی که به فلفل چیلی یا سایر مواد موجود در روغن چیلی حساسیت دارند، اگر نمی خواهند با علائمی مانند بثورات پوستی مواجه شوند، باید از مصرف آن اجتناب کنند.
مصرف بیش از حد روغن فلفل قرمز همچنین می تواند منجر به مشکلات گوارشی مانند نفخ یا اسهال شود، به ویژه در افرادی که به غذاهای تند حساس هستند.
روغن فلفل قرمز، زمانی که به طور مناسب استفاده شود، می تواند یک مکمل ارزشمند برای رژیم غذایی شما باشد. می تواند طیف وسیعی از مزایای سلامتی از افزایش متابولیسم تا کاهش التهاب را ارائه دهد. با این حال، باید با احتیاط مصرف شود، به ویژه توسط افرادی که دارای شرایط سلامت خاصی هستند.

 

برایتان جالب خواهد بود

۷ فایده شگفت انگیز پروتئین گیاهی که نمی دانستید!

۱۰ راه آسان برای کنترل فشار خون بالا بدون دارو!

دیابت: ۵ بهترین نان برای دیابتی ها!

7 مهمترین خواص خرمالو که باعث می شود بهترین میوه زمستانی باشد!

۹ غذای عضله ساز برای گیاهخواران!

خواص روغن گلرنگ یکی از ناشناخته ترین و طبیعی ترین روغن ها با هزار خاصیت!

۷ معجزه رژیم پورتفولیو برای کنترل کلسترول و قند خون!

۵ منبع غذایی منیزیم برای سلامت بدن  + روش مصرف 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + 9 =

دکمه بازگشت به بالا