ترکیبات مضر عسل: ۶ چیزی که باید از مخلوط کردن با عسل اجتناب کنید!
ترکیبات مضر عسل: عسل یک ماده طبیعی چسبنده و شیرین است که توسط زنبورهای عسل از شهد گلها ساخته می شود. زنبورها شهد گل ها را جمع آوری کرده و به عسل تبدیل می کنند که رنگ طلایی و شیرینی طبیعی دارد. علاوه بر شیرین کردن غذاهای شما، می تواند فواید بسیاری برای سلامتی از جمله تسکین سرماخوردگی و آنفولانزا داشته باشد. اما به چیزی که دوست دارید عسل اضافه نکنید. برخی از ترکیبات عسل ممکن است بیشتر از اینکه مفید باشد مضر است. یکی از اشتباهات رایجی که افراد مرتکب می شوند مخلوط کردن عسل با آب داغ و نوشیدن آن با معده خالی است. از این قبیل مواد بیشتر است که نباید با عسل مخلوط کنید. با این مطلب سلامت همراه باشید.
فواید عسل برای سلامتی
عسل بیشتر از کربوهیدرات ها تشکیل شده است. اما مواد مغذی دیگری نیز دارد. 100 گرم عسل دارای 82.4 گرم کربوهیدرات، 17 گرم آب و سایر مواد مغذی مانند کلسیم (6 میلی گرم)، پتاسیم (52 میلی گرم) و ویتامین C (0.5 میلی گرم) است، طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA).
عسل می تواند به پاکسازی مخاط اضافی از ناحیه بینی و گلو کمک کند. به گفته دیمپل جانگدا، متخصص آیورودا، این می تواند به جلوگیری از سرماخوردگی، سرفه و تقویت سیستم ایمنی کمک کند.
می تواند به خنثی کردن رادیکال های آزاد و کاهش استرس اکسیداتیو در بدن کمک کند.
عسل دارای خواص ضد میکروبی است که می تواند به جلوگیری از عفونت و بهبود زخم کمک کند.
همچنین می تواند با داشتن اثر پربیوتیکی که به افزایش فلور روده کمک می کند، سلامت گوارش را بهبود بخشد.
این متخصص می گوید از دادن عسل به افراد پیش دیابت، دیابت یا کسانی که علائمی مانند اسیدیته و احساس سوزش دارند خودداری کنید.
از چه ترکیبات مضر عسل باید اجتناب کرد؟
ترکیبات خاصی با عسل می تواند آن را سمی کند. در اینجا به برخی از آنها اشاره می کنیم:
۱. عسل با آب داغ
ترکیبات مضر عسل، اگر عسل را به آب داغ اضافه کنید، ممکن است برای شما مضر باشد. طبق مطالعه ای که در سال 2010 در AYU (فصلنامه بین المللی تحقیقات در آیورودا) منتشر شد، عسل می تواند در دمای 140 درجه سمی شود. محققان همچنین دریافتند از آنجایی که عسل حاوی قندهای طبیعی است، حرارت دادن آن می تواند 5-هیدروکسی متیل فورفورال یا HMF را آزاد کند که ممکن است سرطان زا باشد.
۲. عسل با سیر
جانگدا می گوید عسل نباید با سیر مخلوط شود، زیرا می تواند منجر به ناراحتی گوارشی یا تشدید مشکلات گوارشی برای برخی افراد شود. سیر دارای خواص ضد میکروبی قوی است و هنگامی که با عسل مخلوط شود، ممکن است بر نحوه پردازش ترکیب توسط بدن تأثیر بگذارد.
۳. عسل با خیار
از عسل برای مغذی تر شدن سالادتان استفاده می کنید؟ مطمئن شوید که خیار نداشته باشد. از مخلوط کردن عسل با خیار که خاصیت خنک کنندگی و ادرارآور دارد خودداری کنید. هنگامی که خیار خنک با عسل مخلوط می شود، می تواند باعث مشکلات پوستی یا مشکلات سلامت گوارشی شود.
۴. عسل با قیمه
مخلوط کردن عسل و قیمه یا کره شفاف شده می تواند سمی شود. در طی یک مطالعه در سال 2020 که در Toxicology Reports منتشر شد، به موشها به نسبت مساوی عسل و روغنی داده شد. مشخص شد که آنها ناسازگار هستند. محققان متوجه ریزش مو، کاهش وزن و لکههای قرمز روی گوش موشها پس از مصرف عسل و روغن شدند.
۵. عسل با گوشت و ماهی
ترکیبات مضر عسل، جانگدا می گوید، عسل را با مواد غذایی مانند ماهی و گوشت که دارای پروتئین بالا هستند، مصرف نکنید. نه تنها طعم عجیبی دارد، بلکه ترکیب آن می تواند منجر به تاخیر در هضم غذا و ایجاد مشکلات معده شود.
۶. عسل با میوه های شیرین
ریختن عسل در یک کاسه میوه مانند انبه شیرینی آن را بیشتر می کند. از مخلوط کردن عسل با میوه های شیرین مانند آناناس و انبه خودداری کنید. از آنجایی که آنها در حال حاضر شیرین هستند، می توانند باعث افزایش قند در افراد، به ویژه کسانی که ممکن است دیابتی باشند، شوند.
بهترین ترکیبات عسل کدامند؟
ترکیبات خاصی می توانند فواید عسل را افزایش دهند. آنها را بررسی کنید!
۱. عسل و لیمو
عسل با لیمو اثر تسکین دهنده بر گلو دارد و به درمان گلودرد و سرفه کمک می کند. لیمو و عسل دارای ویتامین C هستند که دارای
نقش تقویت کننده سیستم ایمنی بر اساس تحقیقات منتشر شده در Annals of Nutrition and Metabolism در سال 2006، ویتامین C در تولید گلبول های سفید خون نقش دارد که می تواند به بدن شما در مبارزه با عفونت کمک کند. اما آنها را گرم نکنید!
۲. عسل و زنجبیل
عسل و زنجبیل ترکیبی عالی برای بهبود هضم هستند. آنها همچنین یک درمان خانگی خوب برای تسکین حالت تهوع هستند. جانگدا می گوید، زنجبیل دارای فواید ضد التهابی است، به هضم غذا کمک می کند و التهاب را کاهش می دهد.
۳. عسل و دارچین
ترکیبات مضر عسل، هر دوی این مواد دارای آنتی اکسیدان و همچنین خواص ضد التهابی هستند. ترکیب عسل و دارچین را می توان با خیال راحت برای تقویت ایمنی و مدیریت سطح قند خون استفاده کرد.
۴. عسل و آجیل
ترکیب عسل با مغزهایی مانند بادام یا گردو یک میان وعده خوشمزه و غنی از مواد مغذی را ارائه می دهد. آجیل ها چربی ها و پروتئین های سالمی را تامین می کنند که مکمل قندهای طبیعی موجود در عسل هستند. پس به جای خوردن تنقلات ناسالم از این ترکیب استفاده کنید.
عسل با همه مواد خوب نمی شود. بنابراین، برای داشتن تجربه ای لذت بخش تر و مغذی تر، به دنبال ترکیب هایی باشید که می توانند خواص عسل و سایر مواد را افزایش دهند.