درمان خانگیسلامت

 قهوه و سوزش سر دل: ۱۰ راه برای رفع سوزش سردل پس از نوشیدن قهوه!

سوزش سر دل: برای بسیاری، یک فنجان قهوه برای شروع روز ضروری است. نه تنها انرژی شما را افزایش می دهد، بلکه عطر غنی و طعم تند آن نیز آن را به یک نوشیدنی صبحگاهی دوست داشتنی تبدیل می کند. قهوه برای افزایش هوشیاری و حتی حاوی مواد مغذی مانند آنتی اکسیدان شناخته شده است. با این حال، می تواند در ایجاد ناراحتی های گوارشی، مانند سوزش سر دل نیز مقصر باشد. مانند مرکبات، گوجه فرنگی، پیاز و شکلات که اسیدی هستند و می توانند منجر به سوزش سر دل و اسیدیته شوند، قهوه نیز می تواند محرک باشد. بنابراین، در حالی که قهوه ممکن است یک نوشیدنی لذت بخش باشد، به خصوص برای اثرات محرک آن، برخی از افراد ممکن است نیاز به محدود کردن مصرف قهوه خود برای جلوگیری از مشکلات گوارشی بالقوه داشته باشند. در این مطلب سلامت راه هایی برای رفع سوزش سر دل پس از نوشیدن قهوه آورده شده است.

سوزش سر دل

سوزش سر دل یکی از ناراحت کننده ترین مشکلات معده است. این احساس سوزش در قفسه سینه ایجاد می کند که اغلب بعد از غذا خوردن یا در شب احساس می شود و زمانی ایجاد می شود که محتویات معده به لوله غذا برمی گردد. می تواند منجر به ناراحتی، طعم ترش در دهان و مشکل در بلع شود. برخی از مردم آن را به عنوان درد در قلب به عنوان سوزش سر دل می نامند، اما ربطی به قلب شما ندارد. دیپیکا جایاسوال، متخصص تغذیه و تغذیه توضیح می دهد که درد ناشی از سوزش سر دل معمولاً درست بالای معده اتفاق می افتد و می تواند باعث تهوع، نفخ و آروغ زدن شود.

دلایل سوزش سر دل پس از نوشیدن قهوه

سوزش سر دل، قهوه تولید اسید معده را تحریک می کند که می تواند پوشش مری (کاج خوراکی) را تحریک کند و منجر به سوزش سر دل شود.
اسیدیته و محتوای کافئین قهوه اسفنکتر تحتانی مری (LES) را شل می کند، دریچه ای عضلانی که به طور معمول از برگشت اسید معده به مری جلوگیری می کند. این آرامش می تواند به اسید اجازه دهد تا به سمت بالا برگشته و باعث ناراحتی و احساس سوزش شود که به عنوان سوزش سر دل شناخته می شود.
این متخصص توضیح می‌دهد که محتوای اسیدی بالای قهوه می‌تواند مستقیماً پوشش معده را تحریک کند و شرایطی مانند گاستریت یا زخم را تشدید کند.
در برخی موارد، کافئین موجود در قهوه به عنوان یک ادرار آور خفیف عمل می کند و به طور بالقوه به کم آبی بدن کمک می کند، که می تواند بر هضم غذا تأثیر بگذارد.

چگونه با سوزش سر دل مقابله کنیم؟

۱. از عوامل محرک اجتناب کنید

درست مانند قهوه اگر متوجه شدید که غذا یا نوشیدنی باعث سوزش سر دل می شود، از آن اجتناب کنید. محرک های رایج عبارتند از قهوه، غذاهای تند، غذاهای چرب و شکلات.

سوزش سر دل
Screenshot

۲. وعده های غذایی کوچکتر بخورید

وعده های غذایی بزرگ می تواند بر LES فشار وارد کند و منجر به سوزش سر دل شود. بنابراین، برای بهبود هضم غذا، وعده های غذایی کوچکتر و مکرر بخورید.

۳. بعد از غذا دراز نکشید

بلافاصله پس از صرف غذا از دراز کشیدن خودداری کنید، زیرا می تواند باعث برگشت غذا به لوله غذا شود و باعث رفلاکس اسید شود.

۴. هیدراته بمانید

با نوشیدن آب زیاد خود را هیدراته نگه دارید. این می تواند به رقیق شدن اسید معده و بهبود هضم سالم کمک کند.

۵. دمنوش های گیاهی بنوشید

برخی از دمنوش های گیاهی مانند بابونه، زنجبیل و چای ریشه شیرین بیان می توانند به تسکین دستگاه گوارش و کاهش سوزش سر دل کمک کنند.

۶. آدامس بجوید

سوزش سر دل، جویدن آدامس تولید بزاق را افزایش می دهد که می تواند به خنثی کردن اسید معده و کاهش سوزش سر دل کمک کند. بنابراین، اگر مستعد سوزش سر دل هستید، به خصوص بعد از غذا خوردن، این را امتحان کنید.

سوزش سر دل

۷. سر تخت خود را بالا بیاورید

سر تخت خود را حدود 6 تا 8 اینچ بالا بیاورید تا از برگشت اسید معده به مری در هنگام خواب جلوگیری کنید.

۸. لباس های گشاد بپوشید

سوزش سر دل، لباس‌های تنگ دور کمر و شکم می‌توانند به معده فشار وارد کنند و باعث رفلاکس اسید شوند. بنابراین، لباس های گشاد بپوشید.

۹. سیگار را ترک کنید

سیگار کشیدن می تواند دریچه بین معده و مری را ضعیف کند و به اسید اجازه دهد تا به مری برگردد.

۱۰. استرس را کنترل کنید

استرس می تواند علائم سوزش سر دل را بدتر کند. می‌توانید تکنیک‌های آرامش‌بخشی مانند تنفس عمیق، مدیتیشن یا یوگا را برای مدیریت سطوح استرس تمرین کنید.

گنجاندن این تغییرات سبک زندگی می تواند به طور قابل توجهی خطر دوره های سوزش سر دل را کاهش دهد و به طور کلی سلامت گوارش را بهبود بخشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + هفت =

دکمه بازگشت به بالا