بیماری هاسلامت

۸ مواد غذایی مضر برای التهاب مفاصل!

مواد غذایی مضر برای التهاب مفاصل: شکر و چربی اشباع از عوامل التهابی اصلی در رژیم غذایی انسان هستند که هر دو می توانند علائم آرتریت را تشدید کنند. رژیم غذایی می تواند نقش مهمی در سطوح التهاب بدن ایفا کند. در همین راستا، افراد مبتلا به آرتریت باید از خوراکی های التهاب‌زا پرهیز کنند. با این مطلب سلامت همراه باشید.

۱.نان سفید

کربوهیدرات های پالایش شده، مانند نان سفید، نه تنها مواد مغذی چندانی در اختیار بدن قرار نمی دهند، بلکه می توانند موجب تولید محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته (AGEs) شوند. این ترکیبات می توانند موجب افزایش التهاب در بدن شوند، از این رو، افراد مبتلا به آرتریت باید از آنها پرهیز کنند. به جای نان های سفید می توانید از نان های غلات کامل استفاده کنید که گزینه ای مغذی‌تر به واسطه محتوای فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی خود هستند.

۲.بستنی

مواد غذایی مضر برای التهاب مفاصل، شکر و چربی اشباع از عوامل التهابی اصلی در رژیم غذایی انسان هستند که هر دو می توانند علائم آرتریت را تشدید کنند. بستنی دارای سطوح بالای شکر و چربی اشباع است و اگر نمی توانید به طور کامل از آن پرهیز کنید، بهتر است هر از گاهی از خوردن آن لذت ببرید.

۳.سیب زمینی سرخ شده

سیب زمینی سرخ شده می تواند علائم آرتریت را تشدید کند. غذاهای سرخ شده و کربوهیدرات های پالایش شده هر دو موجب تولید محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته می شوند. همچنین، سیب زمینی سرخ شده به طور معمول در روغن های گیاهی سرخ می شود که حاوی اسیدهای چرب امگا-6 پیش التهابی هستند. افزون بر این، آنها سرشار از سدیم هستند که می تواند التهاب را افزایش دهد. هر سه عامل، سیب زمینی سرخ شده را به انتخابی نامناسب برای افراد مبتلا به آرتریت تبدیل می کنند.

۴.کیک، کلوچه و شیرینی های دیگر

مواد غذایی مضر برای التهاب مفاصل، شکر و چربی های اشباع مواد التهابی هستند که در کیک، کلوچه و شیرینی های دیگر به میزان فراوان وجود دارند. بر همین اساس، افراد مبتلا به آرتریت باید از آنها پرهیز کنند. خوشبختانه روش های مختلفی برای فرو نشاندن هوس مصرف خوراکی های شیرین وجود دارند که از آن جمله می توان به استفاده از جایگزین های طبیعی برای شکر یا استفاده از ماست یا آووکادو به جای کره و خامه اشاره کرد.

۵.نوشابه های گازدار

در فهرست مواد تشکیل دهنده بیشتر نوشابه های گازدار می توان شکر، اسپارتام و/یا اسید فسفریک را مشاهده کرد. هر سه مورد می توانند به واسطه افزایش التهاب درد آرتریت را شعله‌ور سازند. چای سبز می تواند جایگزین سالم و مفید برای نوشابه های گازدار باشد.

مواد غذایی مضر برای التهاب مفاصل

۶.روغن های گلرنگ، آفتابگردان، ذرت و سویا

روغن های گلرنگ، آفتابگردان، ذرت و سویا همگی دارای یک نقطه مشترک هستند: محتوای اسیدهای چرب امگا-6 آنها بیشتر از اسیدهای چرب امگا-3 است. بر خلاف چربی های امگا-3، چربی های امگا-6 اسیدهای چرب پیش التهابی هستند، از این رو، آنها می توانند علائم آرتریت را تشدید کنند. روغن آووکادو، روغن گردو، روغن دانه کتان، یا روغن جگر ماهی انتخاب های بهتری هستند.

۷.چیپس سیب زمینی

مواد غذایی مضر برای التهاب مفاصل، همانند سیب زمینی سرخ شده، چیپس سیب زمینی یک کربوهیدرات پالایش شده تولید کننده محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته و سرشار از سدیم است. همچنین، چیپس سیب زمینی به طور معمول در روغن های گیاهی که برای افراد مبتلا به آرتریت مفید نیستند، تهیه می شود. هر سه عامل خطر افزایش التهاب در بدن را به همراه دارند.

۸.گوشت قرمز

گوشت ها، به ویژه گوشت قرمز، التهاب را به روش های مختلف در بدن افزایش می دهند که از افزایش نشانگرهای التهابی تا محتوای محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته پس از پخت با استفاده از حرارت خشک، مانند گریل کردن را شامل می شوند. میزان مصرف گوشت قرمز خود را کاهش داده و برای پخت از روش هایی مانند گریل کردن استفاده نکنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 1 =

دکمه بازگشت به بالا