درمان خانگیسلامت

۵ معجزه ترکیب زنجبیل و زردچوبه برای سلامت و زیبایی که نمی دانستید + روش مصرف

فواید زنجبیل و زردچوبه: یک نوشیدنی کوچک، ممکن است تمام چیزی باشد که برای تغییر اهداف سلامتی خود به آن نیاز دارید. ما در اینجا در مورد یک ترکیب زنجبیل و زردچوبه صحبت می کنیم. این نوشیدنی ساده سلامتی که با ساده ترین مواد ساخته شده است، می تواند به ایمنی کمک کند، به هضم بهتر و همچنین کاهش التهاب در بدن کمک کند. اگر طرفدار زنجبیل و زردچوبه نیستید، می‌توانید مواد دیگری مانند آب نارگیل، فلفل، آب پرتقال و حتی عسل را برای طعم دار کردن این نوشیدنی اضافه کنید. با این حال، مطمئن شوید که در مصرف آن زیاده روی نکنید، زیرا برخی از عوارض جانبی همراه با نوشیدنی نیز وجود دارد. با این مطلب سلامت همراه باشید.

ترکیب زنجبیل و زردچوبه چیست؟

شات زنجبیل و زردچوبه یک نوشیدنی سلامتی قوی است که از زنجبیل تازه و ریشه زردچوبه تشکیل شده است که معمولاً با آب لیمو، فلفل سیاه و عسل مخلوط می‌شود. متخصص تغذیه Veena V توضیح می دهد: “غنی از عوامل ضد التهابی و تقویت کننده سیستم ایمنی، این واکسن ها برای حفظ هضم، کاهش التهاب و ایجاد انرژی طبیعی گرفته می شوند.”

چگونه شات زنجبیل و زردچوبه درست کنیم؟

برای تهیه دمنوش زنجبیل و زردچوبه باید مراحل زیر را انجام دهید:

مواد تشکیل دهنده

¼ فنجان ریشه زنجبیل تازه، پوست کنده و خرد شده
¼ فنجان ریشه زردچوبه تازه، پوست کنده و خرد شده
½ فنجان آب لیموی تازه
1 لیوان آب
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
1-2 قاشق غذاخوری عسل (اختیاری، برای شیرینی)

دستورالعمل

همه مواد را به مخلوط کن اضافه کنید.
مخلوط کنید تا یکدست شود.
مخلوط را از طریق یک الک توری ریز یا پارچه پنیر صاف کنید تا خمیر آن جدا شود.
آب میوه را به یک بطری در بسته منتقل کنید و تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
قبل از استفاده خوب تکان دهید و روزانه 30 تا 50 میلی لیتر برای فواید سلامتی بهینه مصرف کنید.

فواید دمنوش زنجبیل و زردچوبه

در اینجا دلیلی است که شما باید به طور منظم از زنجبیل و زردچوبه استفاده کنید:

۱. اثرات ضد التهابی قوی

فواید زنجبیل و زردچوبه، زنجبیل و زردچوبه هر دو دارای مواد ضد التهابی قوی هستند – جینجرول در زنجبیل و کورکومین در زردچوبه. از این مواد برای کاهش التهاب در بدن استفاده می شود که برای آرتریت، دردهای عضلانی و دردهای مزمن مفید است. این مطالعه که در مجله Molecules منتشر شده، بیان می‌کند که مصرف روزانه ممکن است بیماری‌های التهابی از جمله بیماری قلبی و دیابت را کاهش دهد.

۲. ایمنی را تقویت می کند

شات زنجبیل و زردچوبه حاوی سطوح بالایی از آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و فعالیت ضد میکروبی است که سیستم ایمنی را تقویت می کند. کورکومین زردچوبه به تنظیم پاسخ های ایمنی کمک می کند، در حالی که زنجبیل از طریق خواص ضد باکتریایی و ضد ویروسی طبیعی، عفونت را متوقف می کند. در این مطالعه که در مجله Animal Feed Science and Technology منتشر شده است، این ترکیب به ویژه در پیشگیری از سرماخوردگی، آنفولانزا و سایر بیماری‌ها در طول تغییرات فصلی مفید است.

فواید زنجبیل و زردچوبه

۳. گوارش و سلامت روده

زنجبیل به عنوان تسکین دهنده معده و تسهیل هضم شناخته شده است. در این مطالعه که در مجله Complement Therapies in Medicine منتشر شده است، با تحریک آنزیم های گوارشی از نفخ، سوء هاضمه و حالت تهوع جلوگیری می کند. زردچوبه با تنظیم باکتری های روده و کاهش التهاب در دستگاه گوارش به حفظ سلامت روده کمک می کند. از این رو، تزریق زنجبیل و زردچوبه برای افراد مبتلا به رفلاکس اسید یا سندرم روده تحریک پذیر (IBS) مفید است.

۴. سم زدایی را افزایش می دهد

فواید زنجبیل و زردچوبه، زردچوبه و زنجبیل به کبد در فرآیند سم زدایی طبیعی کمک می کند. آنها با تقویت عملکرد کبد و تحریک تولید صفرا، که هضم و متابولیسم چربی را تسهیل می کند، به دفع سموم از بدن کمک می کنند. این همان چیزی است که مصرف منظم شات های زنجبیل و زردچوبه را سالم می کند.

۵. سلامت پوست را افزایش می دهد

خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی موجود در زنجبیل و زردچوبه با عفونت هایی که منجر به پیری زودرس و همچنین مشکلات پوستی می شود مبارزه می کند. این شات‌ها می‌توانند پوست بهتری را تقویت کنند، آکنه را از بین ببرند و با کاهش استرس اکسیداتیو و افزایش جریان خون، درخشش طبیعی را به ارمغان بیاورند. بن آنتی باکتریال ثرات زردچوبه همچنین ممکن است از عفونت و جوش در پوست جلوگیری کند.

موادی برای افزودن به ترکیب زردچوبه زنجبیل

شما همچنین می توانید مواد مختلفی را به این شات های زنجبیل و زردچوبه اضافه کنید تا طعم و مزه آن را افزایش دهید و مزایای سلامتی را افزایش دهید. در اینجا چند گزینه برای شما وجود دارد:

۱. ترکیب زنجبیل و زردچوبه تند

مواد تشکیل دهنده:

¼ فنجان ریشه زنجبیل تازه، پوست کنده و خرد شده
¼ فنجان ریشه زردچوبه تازه، پوست کنده و خرد شده
½ قاشق چایخوری فلفل کاین
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
½ فنجان آب پرتقال تازه
½ فنجان آب لیموی تازه
1 لیوان آب
1 قاشق غذاخوری عسل (اختیاری)

دستورالعمل

فواید زنجبیل و زردچوبه، همان مراحل شوت کلاسیک را دنبال کنید. فلفل قرمز تند و تند می افزاید و متابولیسم را افزایش می دهد.

۲. ترکیب سم زدایی سبز

مواد تشکیل دهنده

¼ فنجان ریشه زنجبیل تازه، پوست کنده و خرد شده
¼ فنجان ریشه زردچوبه تازه، پوست کنده و خرد شده
½ فنجان آب لیموی تازه
½ فنجان آب کرفس (یا آب خیار)
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق غذاخوری سرکه سیب
1-2 قاشق غذاخوری عسل (اختیاری)

دستورالعمل

همان روش مخلوط کردن و صاف کردن را دنبال کنید. آب کرفس و سرکه سیب به پاکسازی کبد و بهبود هضم کمک می کند.

فواید زنجبیل و زردچوبه

۳. ترکیب طلایی

مواد تشکیل دهنده

¼ فنجان ریشه زنجبیل تازه، پوست کنده و خرد شده
¼ فنجان ریشه زردچوبه تازه، پوست کنده و خرد شده
½ فنجان آب نارگیل
½ فنجان آب آناناس
½ قاشق چایخوری پودر دارچین
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق غذاخوری عسل خام

دستورالعمل:

همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
صاف کنید و تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
خوب تکان دهید و روزانه 30-50 میلی لیتر بنوشید.

عوارض جانبی ترکیب زردچوبه زنجبیل

فواید زنجبیل و زردچوبه، این شات‌ها معمولاً برای افراد مضر نیستند، مخصوصاً زمانی که در مقادیر کم مصرف شوند. اما در برخی افراد ممکن است منجر به ناراحتی معده مانند رفلاکس اسید، نفخ یا درد شود. اثرات رقیق کننده خون هم زردچوبه و هم زنجبیل می تواند برای کسانی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند مشکل ساز باشد. همچنین ممکن است باعث واکنش های آلرژیک یا بثورات پوستی برای افراد حساس به پوست، به ویژه از زردچوبه شود. همچنین مصرف زیاد زردچوبه می تواند در جذب آهن اختلال ایجاد کند. توصیه می شود با دوزهای کم شروع کنید و در صورت داشتن هر گونه مشکل سلامتی با پزشک مشورت کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 4 =

دکمه بازگشت به بالا