;
آشپزی

طرز تهیه کیک کاستارد خرما کیکی خوشمزه و چشم نواز برای تولد

اگر به دنبال دسری خاص هستید، در جای مناسبی هستید؟ اگر می خواهید در تعطیلات به جای دسرهای شربتی، دسرهای شیری حرف اول را بزنند، ما یک دستور دسر خوشمزه داریم. امروز با طرز تهیه کیک کاستارد خرما همراه باشید. این کیک از جمله کیک هایی است که می توانید برای تولد و دیگر دور همی های خود استفاده کنید. با چشمک همراه باشید.

پایه آن از بادام ترد، نارگیل، کاکائو و خرما و رویه کاستارد تهیه شده با گلاب است. می توان گفت یک کیک جشن بسیار سبک و مناسب هر زمانی است. توصیه می کنیم کسانی که گلاب دوست ندارند این دسر را امتحان کنند. بعد از آن شما همیشه دوست خواهید داشت که این دستور غذا را درست کنید که با تزیین خود به میزهای تعطیلات رنگ ببخشد. پس بیایید مواد را آماده کنیم، یک دسر عالی در راه است!

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی خوشمزه بدون شکر برای بیماران دیابتی!

مواد لازم برای طرز تهیه کیک کاستارد خرما

کیک:

  • 300 گرم خرما که هسته آن گرفته شده است.
  • یک لیوان بادام خام
  • 1 لیوان رنده نارگیل
  • 4 قاشق سوپخوری شیر
  • یک قاشق سوپخوری کاکائو

برای کاستارد:

  • 6 لیوان شیر
  • یک لیوان شکر دانه ریز
  • 4 قاشق سوپخوری نشاسته گندم
  • چهار قاشق سوپخوری آرد
  • 3 قاشق سوپخوری گلاب
  • یک قاشق سوپخوری کره
  • 1 قاشق چای خوری وانیل
  • 4 عدد گلبرگ های گل رز خشک شده (اختیاری)

برای تزئین:

  • 8 عدد تمشک یخ زده
  • هشت عدد توت سیاه منجمد
  • 4 قاشق سوپخوری پسته فیله
  • 2 قاشق سوپخوری پودر قند صورتی (اختیاری)
  • 3 گلبرگ گل رز خشک شده.

طرز تهیه کیک کاستارد خرما

برای پایه زیر، خرما، نارگیل، بادام، کاکائو و شیر را آسیاب کنید.

کف قالب کیک فنری را کاغذ پخت قرار دهید و مخلوط خرما را به خوبی روی پایه بمالید. 30-40 دقیقه در فریزر بگذارید.

شیر، آرد، شکر، نشاسته و گلاب مورد نیاز پودینگ را به قابلمه اضافه کنید و مدام هم بزنید تا پخته شود.

بعد از اینکه پودینگ شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید و بعد از 2 دقیقه از روی اجاق برداشته و کره و وانیل را اضافه کنید. بگذارید در دمای اتاق خنک شود، هر از گاهی هم بزنید.

بعد از خنک شدن گلبرگ های گل رز را به مایه پودینگ اضافه کنید و روی پایه را با خرما بمالید.

یک شب در یخچال بگذارید، تزئین کنید و سرو کنید. اگر قرار است در طول روز مصرف شود، توصیه می کنیم حداقل 4 ساعت آن را در یخچال نگهداری کنید. نوش جان!

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

مطلب مرتبط:

طرز تهیه کلوچه پرتقالی: کلوچه ای خوشمزه و خوش طعم برای عید

یک عصرانه خوشمزه: طرز تهیه دسر دو رنگ شیری

تهیه دسر فنجانی به شیوه آسان برای علاقمندان به طعم های خاص!

طرز تهیه دسر کادایف به شیوه اسان برای دوستداران دسرهای ترکی!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − سیزده =

دکمه بازگشت به بالا