;
آشپزی

طرز تهیه شیرینی خوشمزه بدون شکر برای بیماران دیابتی!

شاید آزاردهنده ترین چیز در مورد رژیم ها این باشد که آنها زندگی روزمره را با چالش روبرو می کنند. به عنوان مثال رژیم گیاهی برای اعضای یک خانواده ممکن است مشکلاتی ایجاد کند. یکی دیگر از این رژیم ها، رژیم هایی است که برای بیماران مبتلا به قند خون تجویز می شود. این بیماران مجبورن که به هیچ ماده قندی لب نزنند. در دور همی ها وقتی آنها نمی توانند شیرینی بخورند، حس بدی برای همه ایجاد می شود. اما میثم سیدی سرآشپز چیره دست چشمک امروز با شماست با طرز تهیه شیرینی خوشمزه بدون شکر برای بیماران دیابتی. تا پایان آموزش با او و چشمک همراه باشید.

پس بیائید مقداری شیرینی عید برای عزیزانی درست کنیم که گرفتار قند خون هستند. حتما در خانواده شما، از افراد نیز هم به این به بیماری مبتلا هستند. میثم در این دستورالعمل آرد و شکر را حذف کرده است. حتی پکینگ پودر را که برای شیرینی ها ضروری است. آنها رانیز از لیست مواد مورد نیاز حذف کرده است!او یک شیرینی خوشمزه و خوش طعم با تنقلات سالمی همچون آرد فندق، عسل و موز ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کلوچه پرتقالی: کلوچه ای خوشمزه و خوش طعم برای عید

مواد لازم برای طرز تهیه شیرینی خوشمزه بدون شکر برای بیماران دیابتی

  • 140 گرم آرد فندق
  • 1.5 قاشق سوپخوری عسل
  • یک سایز بزرگ موز رسیده
  • 1.5 قاشق سوپخوری کاکائو (در صورت تمایل و علاقمندی به کاکائو می توان میزان آن را افزایش داد.)

بیشتر بخوانید: هدیه ای از سواحل دریای اژه: طرز تهیه دسر ماست آیوالیک!

ترفند طرز تهیه شیرینی خوشمزه بدون شکر برای بیماران دیابتی

هنگام له کردن موز مراقب باشید بیش از حد لازم رقیق نشود. می توانید با افزودن مغزهایی مانند بادام و فندق خمیر خود را غنی کنید.

توصیه آشپزی

انتظار نداشته باشید کوکی ها کاملاً پخته شوند. کمی بافت نرم باقی خواهد ماند. اما نکته مهم این است که بررسی کنید ته آن پخته شده است یا خیر.

طرز تهیه شیرینی خوشمزه بدون شکر برای بیماران دیابتی

فر را از قبل با دمای 165 درجه گرم کنید، موز را بدون اینکه زیاد رقیق کنید با چنگال له کنید و به حالت پوره در بیاورید.

طرز تهیه شیرینی خوشمزه بدون شکر برای بیماران دیابتی

آرد فندق را کم کم اضافه کنید و با کفگیر مخلوط کنید.

طرز تهیه شیرینی خوشمزه بدون شکر برای بیماران دیابتی

عسل را اضافه کرده و خمیر را هم بزنید تا کاملا یکدست شود، در صورت تمایل می توانید در این مرحله کاکائو اضافه کنید.

مراقب باشید.خمیر شیرینی به دست نچسبد. اگر به دست چسبید و شکل نگرفت، می توانید آرد فندق را اضافه کنید تا به غلظت برسد.

اما این قوام را با قوام کوکی معمولی مقایسه نکنید. تنها ملاک این است که خمیر روان نباشد.

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن را گرد کرده و روی سینی قرار دهید. با فشار ملایم با نوک انگشت روی آن را صاف کنید و با فشار ملایم وسط شیرینی آن را به قطر 2 تا 3 سانتی متر کوچکتر از کلوچه هایی که قسمت کرده اید شکل دهید.

7 تا 8 دقیقه بپزید و بررسی کنید که آیا ته کوکی ها پخته شده است یا نه. کمی نرم می شود و به مرور زمان سفت می شود. می توانید آن را از فر خارج کرده و پس از استراحت سرو کنید.

ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

لینک های مفید و مرتبط:

1.طرز تهیه دسر کادایف به شیوه اسان برای دوستداران دسرهای ترکی!

2.طرز تهیه کیک راوانی یک کیک خوشمزه ترکیه ای به شیوه آسان

طرز تهیه دسر گل رز برای مهمانی های افطار شما!

4.طرز تهیه دسر گل رز برای مهمانی های افطار شما!

5.طرز تهیه کیک تولد تمشک یک هدیه زیبا و رنگی برای متولدین بهار

6.طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی: یک میان وعده خوشمزه برای پذیرایی ایام عید!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 + 3 =

دکمه بازگشت به بالا