;
آشپزی

طرز تهیه کیک تولد تمشک یک هدیه زیبا و رنگی برای متولدین بهار

بهار فصل قشنگی است. از جمله فصل هایی که رنگ و رخ طبیعت زیباست. همه چیز شاد و طبیعی. همین سرزندگی طبیعت باعث می شود که برای جشن تولد عزیزانمان نیز بدنبال تنوع و تازگی باشیم. به خصوص در انتخاب کیک. کیکی که با خودش همان حس طراوات و تازگی بهار را با خود داشته است. بخش آشپزی چشمک با شماست با طرز تهیه یک کیک خاص که می توانید آنرا با تمشک، توت فرنگی و هر میوه سرخ رنگ دیگری تهیه کنید. طرز تهیه کیک تولد تمشک.

چشمک از میان میوه های قرمز خوشمزه، تمشک را انتخاب کرده است. دستور تهیه این کسک تولد بسیار آسان است و شما می توانید به راحتی آنرا در منزل تهیه کنید. چه هدیه ای بهتر از این کیک تولد به عزیزانمان. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه کیک تولد تمشک

برای کرم:

  • 500 میلی لیتر شیر
  • 1/2 عدد قاشق چای خوری وانیل
  • 4 عدد زرده تخم مرغ
  • یکصد گرم شکر دانه ریز
  • 50 گرم ارد
  • 40 گرم نشاسته ذرت
  • 80 گرم شکلات سفید

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نوشابه شلغم به سبک ترکیه ای برای کسانی که بدنبال سلامتی هستند!

برای کیک اسفنجی:

  • 5 عدد تخم مرغ
  • 3 لیوان آرد
  • 2،5 لیوان شکر
  • یک قاشق چای خوری پکینگ پودر
  • 1 قاشق چای خوری وانیل

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آدانا کباب یک کباب خوشمزه ترکیه ای به صورت آسان

سایر مواد تشکیل دهنده:

  • 200 گرم تمشک (برای تزیین کیک)
  • 200 گرم خامه فرم گرفته شده

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بال مرغ لیمویی برای دورهمی های روزهای عید

نکته

آرد را بدون الک کردن به مخلوط اضافه نکنید. وقتی کیک اسفنجی را به لایه ها تقسیم می کنید، دقت کنید که خمیر کاملا خنک شده باشد. در غیر این صورت تصویر بدی ایجاد می شود. مخلوط نکردن دو مخلوط مختلف در حین تهیه خامه، از پختن مخلوط تخم مرغ و ایجاد ظاهر بد جلوگیری می کند. استفاده از خامه سرد برای هم زدن خامه آماده به حجیم شدن آن کمک می کند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت گوشت و سیب زمینی، یک غذای خوشمزه برای روزهای عید

طرز تهیه کیک تولد تمشک

برای کیک اسفنجی:

فر را روی 170 درجه تنظیم کنید.

تخم مرغ و شکر را حدود 10 دقیقه با همزن بزنید.

آرد، بکینگ پودر و وانیل را در ظرفی الک کرده و به مخلوطی که 3 بار هم زده اید اضافه کنید. در این فرآیند از کاردک استفاده کنید.

مایه کیک را در قالب فنری 18 سانتی متری ریخته و حدود 30 دقیقه در فر قرار دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی: یک میان وعده خوشمزه برای پذیرایی ایام عید!

آماده سازی کرم:

شیر را در قابلمه بریزید. وانیل را با شیر مخلوط کنید.

زرده تخم مرغ و شکر را کمی بزنید، آرد و نشاسته را اضافه کنید تا غلظت غلیظی به دست آید.

1 لیوان از شیر در حال جوش خود را بردارید و به مخلوط آرد و نشاسته اضافه کنید. 2-3 پیمانه اضافه کنید، آن مخلوط را رقیق کنید و دمای آن را متعادل کنید.

مخلوط رقیق شده را به شیر باقی مانده در قابلمه آخر اضافه کنید و سریع با لیسک هم بزنید.

وقتی به قوام پودینگ رسید از روی حرارت بردارید و شکلات سفید را اضافه کنید و ذوب کنید و بگذارید خنک شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر یا شیرینی سیب زمینی یک میان وعده عالی برای روزهای عید!  

آماده سازی کیک:

کیک اسفنجی خنک شده را با احتیاط با کمک چاقو از مخلوط فشرده خارج کنید.

با یک چاقوی نان دندانه دار آن را از وسط برش دهید و قسمت برجسته را بتراشید تا ظاهری مرتب داشته باشید.

با خامه ای که از یخچال بیرون آورده اید، بافت خامه خنک شده خود را نرم کنید.

پایه کیک را با کمی آب شکر خیس کنید و خامه خود را بمالید. این روش را دنبال کنید.

تمشک ها را روی لایه رویی که با خامه پوشانده ایم به طور مرتب بچینید و به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال نگه دارید و سرو کنید.

بیشتر بخوانید:طرز تهیه دسر مافین با سس میوه که هر کسی آن را می پسندد!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + چهارده =

دکمه بازگشت به بالا