;
آشپزی

طرز تهیه دسر کادایف به شیوه اسان برای دوستداران دسرهای ترکی!

امروز می خواهیم طرز تهیه یکی از معروفترین دسرهای ترکی را به شما آموزش دهیم. دسر کادایف از دسرهایی است که هم شکل خوشمزه ای دارد و هم اینکه حتما از خوردن آن لذت خواهید برد. طعم این دسر زیبا زمانی به اوج خود می رسد که روی آن مقداری خامه، پودر بادام زمینی یا گردو پاشیده شود. وقتی شربت کادایف درون آن کاملا جذب شده و به صورت ترد پخته می شود، تبدیل به یک دسر لذیذ می شود. بگذارید امروز بعد از افطار دسر کادایف با چای شما مهمان باشد! میثم سیدی در آشپزخانه چشمک با شماست و طرز تهیه دسر کادایف.

شما می توانید این دسر را با اضافه کردن گردو یا پسته هم تهیه کنید. مهم ترین ترفند این است که دسر گرم و شربت سرد باشد.!

رشته کادایف

رشته کادایف نوعی رشته خوراکی خشک و بسیار نازک است که از ترکیب آرد گندم یا سمولینا و آب تهیه می شود. کادایف همان خمیر یوفکا است و طرز تهیه کادایف بدین صورت است که آن را به صورت نازک و رشته درآورده و به عنوان رشته کادایف از آن استفاده می کنند.

طرز تهیه رشته کادایف

2.5 لیوان آب را به همراه 1 لیوان نشاسته ذرت و 2 لیوان آرد و ا قاشق دسر خوری نمک و 3 قاشق غذا خوری زیتون خوب با هم مخلوط می کنیم. سپس مایع بدست آمده را درون یک بطری خالی آب ریخته و درپوش آن را با یک میخ کوچک سوراخ می کنیم. سپس ماهی تابه ای را روی اجاق قرار می دهیم تا داغ بیاید. از مایع درون بطری به صورت مارپیچ نازک بر روی ماهی تابه می ریزیم و پس از شکل گرفتن بلافاصله از ماهی تابه خارج می کنیم تا زرد رنگ نشود. رشته کادایف ما آماده است.

مواد لازم برای طرز تهیه دسر کادایف

  • 500 گرم رشته کادایف
  • 250 گرم کره
  • 1.5 لیوان گردوی درشت خرد شده
  • برای شربت:
  • 4 لیوان شکر دانه ریز
  • 6 لیوان آب
  • 5-6 قطره لیمو

پیشنهاد آشپزی برای دستور دسر کادایف

می توانید کادایف را به صورت رول به صورت تکه تکه تهیه کنید.

طرز تهیه دسر کادایف چگونه است؟

ابتدا شربت را آماده کنید و بگذارید خنک شود. در این دسر شربت باید سرد باشد وگرنه ممکن است خمیر کادایف شما را از بین ببرد.

شکر و آب مورد نیاز شربت را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود. سپس اجاق را روشن کنید و هر از چند گاهی هم بزنید تا بجوشد. پس از شروع به جوش آمدن، اجازه دهید 10 دقیقه بجوشد، آبلیمو را به آن اضافه کنید، 5 دقیقه دیگر بجوشانید و حرارت را خاموش کنید و بگذارید خنک شود.

در حالی که شربت در حال خنک شدن است، کادایف خیس را در سینی پهنی بردارید و با دست باز کنید.

طرز تهیه دسر کادایف

کره ذوب شده را روی آن بریزید و رشته ها را جدا کنید و مطمئن شوید که کره به همه جا برسد.

طرز تهیه دسر کادایف

نیمی از کادایف ها را باز کرده و در ظرف مستطیلی مخصوص فر پهن کنید و گردوها را روی آن بریزید.

طرز تهیه دسر کادایف

بعد از باز کردن نیمه باقیمانده با فشار مجدد، در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت حدود 20 دقیقه قرار دهید تا رویه ها قهوه ای طلایی شوند.

طرز تهیه دسر کادایف

بعد از پخت آن را از فر خارج کرده و برش بزنید. شربت خنک شده را روی کادایف ورقه شده بریزید و شربت را بکشید و صبر کنید تا خنک شود.

طرز تهیه دسر کادایف

بعد از تزیین با پودر پسته سرو کنید. موفق باشید!

اطلاعات مفید

شربت مهمترین قسمت دسرهای شربتی است که در آن شیرینی و لطافت حرف اول را می زند. قوام مهم است، اما دمای شربت مهمتر است. در واقع، اگرچه این یک مسئله بسیار ساده است، اما اغلب ممکن است عدم توجه به دمای شربت، تمام زحمات شما را از بین ببرد. دسر شما یا خیلی خمیری می شود یا به اندازه کافی شربت را جذب نمی کند. پس در دستورات توجه کنید که دمای شربت باید چگونه باشد.

لینک های مرتبط جالب:

1.طرز تهیه کیک راوانی یک کیک خوشمزه ترکیه ای به شیوه آسان

 

2.طرز تهیه دسر گل رز برای مهمانی های افطار شما!

 

3.طرز تهیه شیرینی انگشت وزیر(وزیر پارمایی)زینت بخش سفره های افطار!

 

4.طرز تهیه کیک تولد تمشک یک هدیه زیبا و رنگی برای متولدین بهار

 

5.طرز تهیه دسر مافین با سس میوه که هر کسی آن را می پسندد!

 

6.طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی: یک میان وعده خوشمزه برای پذیرایی ایام عید!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 2 =

دکمه بازگشت به بالا