;
آشپزی

طرز تهیه شیرینی با چیپس شکلاتی فندقی که با طعم بی نظیرش هر کسی را محسور خود می کند!

طرز تهیه شیرینی با چیپس شکلاتی فندقی: ما عاشق دستور العمل های کیک، کوکی و دسر هستیم که ترکیبی از فندق و شکلات است. اگر با ما موافق هستید، در اینجا با یک دستور پخت شیرینی خوشمزه همراه باشید. این دستور العمل همراه با فندق و شکلات میهمان وقت چای شماست. با طرز تهیه شیرینی با چیپس شکلاتی فندقی و بخش آشپزی مجله خبری چشمک همراه باشید.

شاید بپسندید: طرز تهیه کباب کوبیده درون تابه به روشی آسان و کاربردی!

مواد لازم برای طرز تهیه شیرینی با چیپس شکلاتی فندقی

برای خمیر کوکی:

  • 130 گرم کره در دمای اتاق
  • 130 گرم شکر قهوه ای
  • یکصد گرم شکر
  • 5 گرم نمک
  • یک عدد تخم مرغ
  • 30 میلی لیتر شیر
  • 260 گرم آرد
  • 5 گرم پکینگ پودر
  • 200 گرم چیپس شکلات تلخ
  • 50 گرم شکلات چیپسی سفید

شاید بپسندید: دستورالعمل تهیه کیک ساده به روشی آسان و کاربردی!

برای پرالین:

  • 120 گرم شکر دانه ریز
  • 110 گرم فندق
  • 10 گرم روغن مایع

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه کباب اورفا در خانه برای علاقمندان به کباب های ترکی!

برای تزئین:

  • یکصد گرم خامه شکلاتی
  • 50 گرم شکلات سنگریزه ای تلخ

شاید بپسندید: صفر تا صد طرز تهیه خورشت قیمه خوشمزه مثل خورشت قیمه های نذری محرم!

طرز تهیه شیرینی با چیپس شکلاتی فندقی

شاید بپسندید: طرز تهیه سالاد تابستانی پاستا زینت بخش سفره های شما!

طرز تهیه شیرینی با چیپس شکلاتی فندقی چگونه است؟

برای خمیر کوکی ابتدا کره را با شکر با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.

تخم مرغ و شیر را به مخلوط اضافه کنید و مخلوط کنید. مراقب باشید در این مرحله زیاده روی نکنید.

سپس آرد، بکینگ پودر و نمک را الک کرده و با کفگیر به آرامی مخلوط کنید. در آخر شکلات ها را اضافه کنید و با کف دست مخلوط کنید و مخلوط را در فوبل بپیچید و حداقل یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا سفت شود.

برای پرالین در حالی که خمیر در حال استراحت است. شکر را در تابه بزرگی گرم کنید تا به شکل کارامل درآید و فندق را اضافه کنید و مخلوط کنید. مخلوط را روی کاغذ مومی بریزید و چند دقیقه در یخچال بگذارید تا سفت شود.

مخلوط سفت شده را با چاقو به قطعات کوچک برش دهید. می توانید مقداری از آجیل کارامل را برای تزیین نگه دارید. تکه های خرد شده را به غذاساز منتقل کنید تا مایع شوند. اگر انجام این کار برایتان سخت است، هر از چند گاهی مقدار کمی روغن اضافه کنید.

پرالینی را که آماده کردید در کیسه یا کاسه ای کوچک بریزید و در دمای اتاق بگذارید.

خمیر کوکی سفت شده را به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید. در این مرحله در صورت تمایل می توانید آن را به سایز کوچکتر یا بزرگتر تقسیم کنید. هر تکه را در کف دست خود بغلتانید و روی سینی کاغذ پخت با فاصله زیاد قرار دهید.

شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 10 دقیقه بپزید تا قهوه ای شود.

در حالی که شیرینی های داغ هنوز نرم هستند، با حرکت دایره ای شکل کوکی ها را با کاتر یا کاسه گرد شکل دهید تا لبه ها حالت صاف تری پیدا کنند.

خامه شکلاتی را در یک کیسه لوله بسیار ریز بریزید و مقدار کمی از آن را در 5-6 نقطه از کوکی ها فشار دهید. حتما این کار را تا زمانی که کوکی ها هنوز داغ هستند انجام دهید. سپس پرالین فندقی را روی شیرینی اضافه کنید.

در آخر تکه های فندق آغشته به کارامل و چیپس شکلات تلخ بپاشید و بگذارید بماند تا به دمای محیط برسد. نوش جان.

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

شاید این موارد آشپزی را هم بپسندید

طرز تهیه کباب تیره ازمیر برای علاقمندان به کباب های ترکی!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 5 =

دکمه بازگشت به بالا