;
آشپزی

طرز تهیه اسکندر کباب یک غذای خوشمزه ترکیه ای!

طرز تهیه اسکندر کباب: بیایید با تهیه دونر خانگی شروع کنیم. بعد از اینکه گوشت را در سس خوشمزه نگه داشتیم روی هم می چینیم و میپیچیم و مرحله اول دونر تمام می شود. سپس نوبت به 1 شب استراحت می رسد. وقتی گوشت یخ زده را با چاقوی تیز نازک برش دادیم و در ماهیتابه پختیم، تقریبا اسکندر کباب ما آماده است.

امروز با طرز تهیه یکی از کباب های معروف ترکیه با شما همراه هستیم. اگر دوست دارید این کباب را در خانه تهیه کنید با بخش آشپزی مجله خبری چشمک همراه باشید و صفر تا صد طرز تهیه اسکندر کباب را یاد بگیرید.

شاید بپسندید: طرز تهیه خوراک مرغ با سبزیجات: با این شیوه خوراک مرغی خوشمزه و خوش طعم خواهید داشت!؟

مواد لازم برای طرز تهیه اسکندر کباب

برای اسکندر کباب:

  • 500گرم گوشت ماهیچه گوسفند
  • یک لیوان شیر
  • 1 قاشق چایخوری عسل (اختیاری)
  • یک عدد پیاز
  • 4 حبه سیر
  • یک قاشق دسرخوری فلفل قرمز آسیاب شده
  • 2قاشق سوپ خوری روغن زیتون
  • یک قاشق چای خوری پونه کوهی
  • 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • یک قاشق چایخوری نمک

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه سوجوک ترکی یا سوسیس ترکی در خانه به شیوه ای آسان !

برای سس:

  • 2قاشق سوپ خوری کره
  • یک قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
  • 1 قاشق دسر فلفل قرمز آسیاب شده

شاید بپسندید: طرز تهیه کتلت آکچابات ترکیه در 5 مرحله ساده برای عاشقان غذاهای کبابی!

برای سرو:

  • 1 عدد نان فانتزی (یا نان بربری نرم)
  • 8قاشق سوپخوری ماست غلیظ

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک با ماست یک کیک نرم و خوشرنگ برای همه ایام!

طرز تهیه اسکندر کباب

نکته تهیه اسکندر کباب

می توانید دونر کباب را از قبل تهیه کرده و در فریزر نگهداری کنید و هر وقت خواستید آن را نازک برش دهید و سرخ کنید. هنگام شکل دادن به نوارهای دونر دقت کنید که از یک چاقوی بسیار تیز استفاده کنید. برای لذیذتر شدن گوشت می توانید آن را با گوشت گوساله یا حتی گوشت چرخ کرده با 5 درصد چربی دنبه نیز تهیه کنید.

دونر گوشت را که با چاقوی تیز ریز خرد می کنید، می توانید با برگرداندن آن روی گریل یا در فر از قبل گرم شده، در مدت کوتاهی بپزید. در صورت تمایل می توانید سیر و مقدار کمی سرکه انگور را به سس گوجه فرنگی اضافه کنید.

شاید بپسندید: دستور تهیه سالاد روسی، زمان مورد نیاز برای تهیه آن از آنچه که فکر می کنید کمتر است!

طرز تهیه اسکند کباب چگونه است؟

همه مواد به جز گوشت و پیاز را با هم مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید.

گوشت های برش خورده نازک و پیاز خرد شده را به مخلوط اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و در صورت امکان حداقل شش ساعت در یخچال بگذارید تا سس جذب شود.

گوشت را از سس جدا کنید. گوشت خود را روی فویل غذا بچینید.

به شکل کالباس مخکم بسته بندی کرده و فرم دهید. حداقل 1 شب در فریزر نگهداری کنید.

آن را از فریزر خارج کنید. قبل از اینکه آب شود، با یک چاقوی تیز برش دهید. مانند اینکه کالباس را برش می دهید.

کره را در تابه آب کنید و گوشت را روی آن اضافه کنید. بگذارید گوشت بپزید و سرخ شود.

برای سس؛ کره را به یک ماهیتابه اضافه کنید. رب گوجه فرنگی و فلفل آسیاب شده را خوب تفت دهید، 1 لیوان آب جوشیده اضافه کنید. نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

نان خود را مکعبی خرد کنید. با ریختن سس روی نان اجازه دهید گرم و نرم شوند. گوشت را روی نان بگذارید و دوباره، این بار با مقدار کمتری سس روی آن بریزید. در صورت تمایل می توانید آن را با فلفل تابه ای و گوجه فرنگی یا ماست سرو کنید. موفق باشید.

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه شیرینی کاکائویی سلطان که با شکل خاص خود، هر کسی را علاقمند به تهیه اش می کند!

امیدوارم از مطلب طرز تهیه اسکندر کباب استفاده کرده باشید. شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

این دستورالعمل ها را هم امتحان کنید!

طرز تهیه شیرینی سبک با طعمی بی نظیر که حتماً می پسندید!

تهیه پنکیک ماست با ظاهری چشم نواز و طعمی عالی!

تهیه کیک ساده در قابلمه، فر و پلوپز!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + ده =

دکمه بازگشت به بالا