;
آشپزی

طرز تهیه لوکوم ترکیه ای به شیوه ای آسان +شیرینی خوش رنگ و خوشمزه برای عید!

تهیه لوکوم ترکیه ای: ترکیه از آن کشورهایی است که پیشنهادهای خوشمزه زیادی برایمان دارد. بسیاری از خوراکی‌ها و غذاهای سنتی و رایج این کشور شهرت جهانی پیدا کرده‌اند و از سوی مردمان نقاط دیگر هم تهیه می‌شوند و با استقبال روبه‌رو هستند. شیرینی لوکوم ترکیه هم یکی از همین موارد است. این شیرینی خوشمز با بافتی نرم و طعمی دل‌نشین از معروف‌ترین‌های ترکیه است. در ادامه درباره طرز تهیه آن می‌خوانید.

شاید بپسندید: دستورالعمل تهیه سوپ عدس با رشته فرنگی+خواص شگفت انگیز سوپ عدس برای سلامتی!

شیرینی لوکوم

لوکوم یا همان راحت‌الحلقوم در ایران هم موجود است و درست می‌شود. طعم‌های مختلفی از آن هم وجود دارد و بنا به سلیقه‌تان می‌توانید موارد گوناگونی از آن را آماده کنید. مرور تاریخ نشان می‌دهد که ایرانی‌ها هم از حوالی قرن ۱۸ میلادی، لوکوم درست می‌کرده‌اند.

مواد اولیه لازم برای تهیه لوکوم ساده و محدود است. در ادامه، طرز تهیه انواع مختلفی از آن را برایتان می‌گوییم:

  • لوکوم ساده؛
  • لوکوم مغزدار؛
  • لوکوم انار؛
  • لوکوم پرتقال.

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک مافین شکلاتی، یک کیک خوشمزه و مجلسی برای شب یلدا

شیرینی اوکوم

ما دستورالعملی داریم که به خوبی با قهوه و یا چای ست می شود و بعد از تهیه آن مطمئن هستیم که همواره آن را در خانه تهیه خواهید کرد. به خصوص در زمان هایی که مهمان دارید و نیاز دارید تا برای پذیرایی تنقلات و شیرینی های رنگارنگ در اختیار داشته باشید. پس با بخش آشپزی مجله خبری چشمک و طرز تهیه لوکوم ترکیه ای همراه باشید.

شما می توانید از انواع آبمیوه ها به اختیار خودتان برای تهیه این لوکوم استفاده کنید. ما از آب پرتقال استفاده کردیم. در صورت تمایل همانطور که اشاره شد می توانید از رنگ های مختلف میوه ها برای تهیه لوکوم های رنگارنگ استفاده کنید. بیشتر از این مقدمه چینی نمی کنیم و طرز تهیه لوکوم ترکیه ای را با شما به اشتراک می گذاریم. امیدوارم آن را در خانه تهیه کنید.

مواد لازم برای طرز تهیه لوکوم ترکیه ای

برای شیرینی

  • سه لیوان آب
  • 3 لیوان شکر
  • ½ فنجان چای آب پرتقال
  • یک لیوان نشاسته
  • 3 قاشق سوپخوری خلال یا پودر پسته

برای تزئین

  • یکی لیوان پودر قند
  • یکی لیوان پودر نارگیل

تهیه لوکوم ترکیه ای

طرز تهیه لوکوم ترکیه ای چگونه است؟

آب، آب پرتقال، شکر و نشاسته را داخل قابلمه ریخته، بر روی حرارات قرار داده و به طور مداوم هم بزنید. وقتی به قوام رسیده و براق شد، آن را از روی اجاق گاز بردارید.

در یک کاسه مستطیلی کوچک، کاغذ روغنی قرار دهید و ملات را روی آن بریزید. خلال پسته را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. پس از ترکیب شدن، در دمای اتاق آن را سرد کنید.

وقتی قوام سفت شد روی آن پودر قند بپاشید و به صورت مربع برش دهید.

همه طرف ها را با پودر قند و نارگیل بپوشانید تا به هم نچسبند. لوکوم ترکیه ای شما آماده است. نوش جان!

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

 

برایتان جالب خواهد بود

طرز تهیه کوکی در ده دقیقه | یک شیرینی سبک و چشم نواز مخصوص پذیرایی در ماه رمضان!

تهیه سوپ اسفناج ایتالیایی زینت بخش سفره های افطار!

ماکارونی مجلسی: ۱۰ نکته مهم برای پخت ماکارونی مجلسی فوق العاده خوشمزه!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + بیست =

دکمه بازگشت به بالا