;
آشپزی

طرز تهیه کوکی در ده دقیقه | یک شیرینی سبک و چشم نواز مخصوص پذیرایی در ماه رمضان!

طرز تهیه کوکی در ده دقیقه : می دانیم که نمی توانید به شیرینی که می توانید با چای دم کرده یا قهوه معطر خود بخورید، نه بگویید! حتی اگر در حال رژیم گرفتن باشید. اما تهیه کوکی و شیرینی در منزل هیچ وقت راحت نبوده! حداقل این مطئله موضوعی است که بارها به ما گفته اند. اما امروز میثم سیدی با طرز تهیه کوکی در ده دقیقه با شما همراه بوده و به شما ثابت می کند که تهیه شیرینی در منزل، آنچنان هم سخت نیست. با طرز تهیه کوکی در ده دقیقه بخش آشپزی مجله خبری چشمک را همراهی کنید.

شاید بپسندید: طرز تهیه کیک مافین شکلاتی، یک کیک خوشمزه و مجلسی برای شب یلدا

طرز تهیه کوکی در ده دقیقه

کوکی‌ معمولاً به عنوان یک کیک کوچک، نازک و شیرین تعریف می‌شود. بر حسب این تعریف هر نوع کیک یا شیرینی ترد و نرمی که با آرد، تخم مرغ و نوعی چربی (کره یا روغن) درست ‌شود را می‌توان کوکی نامید. هر کشوری واژه اختصاصی خود را برای کوکی دارد؛ به عنوان مثال در انگلستان و استرالیا به کوکی، بیسکوییت می‌گویند. آلمانی‌ها نیز کوکی‌های کریسمس را keks یا Plzchen می‌نامند. در ایتالیا نیز نام‌های مختلفی برای انواع مختلف کوکی وجود دارد که از جمله این نام‌ها می‌توان به amaretti و biscotti اشاره کرد.

این یک شیرینی فوق العاده کاربردی و فوق العاده است که 10 دقیقه زمان می برد تا آن را آماده کنید. آنقدر ساده و سریع به دست می آید که به محض بیدار شدن از خواب، می توانید آن را برای صبحانه آماده کنید. قبل از دم کشیدن چای، شیرینی شما نیز آماده می شود. طرز تهیه کوکی خوشمزه در ده دقیقه خود را در مطلب فوق همرسانی می کنیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

  • 250 گرم کره یا مارگارین نرم شده (کره یا مارگارینی که استفاده می کنید باید در دمای اتاق نرم شود.)
  • یک فنجان شکر
  • ½ قاشق چای خوری پکینگ پودر
  • 3 عدد زرده تخم مرغ
  • 400 گرم نشاسته ذرت

شاید بپسندید: طرز تهیه کلوچه کاکائویی به شیوه آسان و در زمان بسیار کم+تصاویر مراحل تهیه

طرز تهیه کوکی در ده دقیقه

شاید بپسندید: دستور تهیه کتلت گوشت با سبزیجات سرخ شده

طرز تهیه کوکی در ده دقیقه

مواد را در ظرفی مخلوط کرده و خوب ورز دهید و خمیری به دست آورید که به دست نچسبد.

از خمیری که آماده کردید تکه هایی به اندازه گردو بردارید و با دست گرد کنید.

خمیر رول شده را روی سینی فر با کاغذ روغنی قرار دهید.

در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود 12 دقیقه بپزید و پس از سرد شدن سپس سرو کنید.

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

 

برایتان جالب خواهد بود

طرز تهیه سوپ اسفناج ایتالیایی زینت بخش سفره های افطار!

ماکارونی مجلسی: ۱۰ نکته مهم برای پخت ماکارونی مجلسی فوق العاده خوشمزه!

نوشته های مشابه

2 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + 8 =

دکمه بازگشت به بالا