آشپزی

طرز تهیه کیک ساده به شیوه آسان و کاربردی

طرز تهیه کیک ساده یکی از کلاسیک ترین طعم هاست که با طعم خاص خود یک میان وعده خوشمزه برای دورهمی های تابستانی است. قطعاً میزان پفکی بودن این کیک می تواند مهمانان شما را تحت تأثیر قرار دهد. این کیک با مواد با مواد بسیار کم و در زمان محدود تهیه می شود. کیک ساده ای که به عنوان کاربردی ترین کیک تهیه شده در کنار چای، عرض اندام می کند. در این مطلب از سری مطالب بخش آشپزی چشمک با طرز تیه کیک ساده در خدمت شما هستیم.

این طعم از همان ابتدا در میان دستور پخت کیک های خوشمزه به ما چشمک می زند. اگر چای و قهوه شما آماده است، دستور پخت کیک ساده ما در راه است.

بیشتر بخوانید: طرز کیک مادلین با روکش شکلاتی یک کیک خوشمزه فرانسوی

مواد لازم برای طرز تهیه کیک ساده

  • 4عدد تخم مرغ، قبل از مصرف آن را در دمای اتاق قرار دهید.
  • 5لیوان آبشکر
  • یکلیوان شیر
  • 1لیوان روغن مایع
  • یک قاشق چای خوری پکینگ پودر
  • 1 قاشق چای خوری وانیل
  • 5 لیوان آرد

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک کاکائویی خیس به شیوه آسان و کاربردی در منزل

نکته دستور پخت

برای اینکه کیک خوب پف کند و حجیم شود، پس از پخت بلافاصله کیک را از فر خارج نکید. بگذارید آرام در فر خنک شود. بعد از خنک شدن کیک را برش بزنید.

طرز تهیه کیک ساده

تخم مرغ ها را در یک کاسه عمیق بشکنید و شکر را اضافه کنید و 10 دقیقه با همزن بزنید. روغن و شیر را به مخلوط خامه ای اضافه کنید و با کفگیر مخلوط کنید.

بعد از اضافه کردن آرد و بکینگ پودر و وانیل دوباره مخلوط کنید و مخلوطی که آماده کردید را در قالب کیکی که با روغن چرب کرده اید بریزید.

مرحله دوم طرز تهیه کیک ساده

در فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 40 دقیقه بپزید.

مرحله سوم طرز تهیه کیک ساده

وقتی کیک از تست خلال دندون رد شد از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن کامل قالب را زیر و رو کرده و از قالب خارج کنید.

مرحله چهارم طرز تهیه کیک ساده

برش بزنید و سرو کنید. موفق باشید!

چگونه خوشمزه ترین کیک را درست کنیم؟

چند ترفند مهم برای تهیه کیک ساده وجود دارد. برای لذیذترین دستور پخت کیک، هرگز نباید در فر را قبل از پخت کامل کیک باز کنید، مخصوصاً فر از قبل گرم شود. سپس کیک را باید در دمای اتاق سرد کرد و سعی نکنید بدون اینکه خودش از قالب خارج شود آن را از قالب خارج کنید. ساده ترین راه برای تهیه خوشمزه ترین کیک این است که پوست لیمو یا پرتقال را رنده کنید و طعم های لذیذی به کیک بدهید.

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

مطلب مرتبط:

طرز تهیه کیک کاستارد خرما کیکی خوشمزه و چشم نواز برای تولد

تهیه کیک راوانی یک کیک خوشمزه ترکیه ای به شیوه آسان

طرز تهیه کیک تولد تمشک یک هدیه زیبا و رنگی برای متولدین بهار

تهیه کاپ کیک کاکائویی: یک میان وعده خوشمزه برای پذیرایی ایام عید!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

4 × 3 =

دکمه بازگشت به بالا