طرز تهیه کیک تریلچه ترکیه ای، کیکی خوشمزه و متفاوت برای همه سلیقه ها+ تصاویر همه مراحل
طرز تهیه کیک تریلچه ترکیه ای: دستور العملی که به دلیل کاربردی بودن و مواد تشکیل دهنده آن بسیار آسان قابل تهیه است. هنگام تهیه دستور العمل های واقعی تریلچه ، کیک با 3 شیر مختلف خیس می شود. اما یافتن شیر گاومیش و بز همیشه آسان نیست. اما شما همیشه قادر خواهید بود این دستور کاربردی و آسان تریلچه را به راحتی درست کنید.
اگرچه سس کارامل کلاسیک ترین سس تریلچه است، اما می توانید آن را با سس های میوه ای مختلف نیز تزیین کنید. با طرز تهیه کیک تریلچه ترکیه ای و بخش آشپزی مجله خبری چشمک همراه باشید.
شاید بپسندید: طرز تهیه کیک مرطوب کاکائویی برای علاقمندان طعم کاکائو + تصاویر مراحل تهیه
مواد لازم برای طرز تهیه کیک تریلچه ترکیه ای
- 3 عدد تخم مرغ
- 5 قاشق سوپخوری شکر
- یک فنجان آرد
- 1 قاشق چای خوری پکینگ پودر
- یک قاشق چای خوری وانیل
طرز تهیه دونر مرغ به شیوه آسان با طعمی خوشمزه و متفاوت +تصویر مراحل
برای شربت شیر:
- 4 لیوان شیر
- 5 قاشق سوپخوری شکر
احتمالاً بپسندید: طرز تهیه سوپ چغندر، سوپی پرخاصیت، خوشمزه و خوشرنگ برای سفره های زمستانی!
برای کارامل:
- 6 قاشق سوپخوری شکر
- 2 قاشق سوپخوری کره
- یک بسته 200 گرمی خامه
- برای تزئین موارد فوق:
- یک بسته 200 گرمی خامه زده شده
- ½ لیوان شیر
شاید بپسندید: طرز تهیه کاپ کیک به شکل جغد، کیک متفاوت به لحاظ طعم و شکل که همه آن را می پسندند!
پیشنهاد آشپزی
برای شربت شیر به جای 4 لیوان شیر می توانید با نصف بسته خامه 200 میلی لیتری و 3.5 لیوان شیر هم شربت تهیه کنید. طعمی خوشمزه تر و نزدیک به دستور اصلی را ارائه می دهد.
طرز تهیه کیک تریلچه ترکیه ای
تخم مرغ هایی که در دمای اتاق نگه داشته شده اند را به کاسه همزن اضافه کنید.
شکر را اضافه کنید و با همزن بزنید تا سفید و کف کند.
آرد، بکینگ پودر و وانیل را داخل مخلوط الک کرده و چند دقیقه دیگر هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند.
ملات کیک را به ظرفی مستطیلی که با روغن مایع روغن کاری کرده اید منتقل کنید. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید.
کیک پخته شده را کنار بگذارید تا خنک شود.
برای تهیه تریلچه:
برای تهیه کارامل، شکر را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید شکر روی حرارت متوسط کاملا آب شود.
پس از آب شدن شکر، کره را اضافه کنید و مدام هم بزنید.
در آخر خامه را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر هم بزنید و مدام هم بزنید. کارامل غلیظ شده را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
برای تهیه تریلچه، روی کیک پخته شده را با چوب یا چاقو سوراخ هایی ایجاد کنید.
شربت شیر خنک شده را به طور مساوی روی کیک پخش کنید.
بگذارید 30 دقیقه در دمای اتاق بماند تا شیر جذب شود.
برای رویه، پودر خامه فرم گرفته و شیر سرد را با همزن بزنید و روی آن اضافه کنید. ۱ قاشق غذاخوری از خامه فرم گرفته جدا کنید، برای تزیین رویه هم استفاده می شود.
خامه را با کفگیر به طور یکنواخت پخش کنید و اجازه دهید دسر به مدت 10 دقیقه در یخچال بماند.
سپس کارامل را به طور یکنواخت روی خامه کاملا خنک شده اضافه کنید. با کمک کاردک آن را خوب پخش کنید.
خامه فرم گرفته ای را که برای تزیین در نظر گرفته بودیم در کیسه ای بریزید. خامه فرم گرفته را در خطوط یک طرفه در فواصل طولانی به شکل خطی فشار دهید.
سپس با خلال دندان به آن شکل دهید.
قبل از سرو تریلچه آماده، اجازه دهید حداقل 3 ساعت در یخچال بماند و سرو کنید.
شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.
دیگر طرزالعمل های آشپزی که شاید بپسندید
تهیه کیک موزی با دستورالعملی ساده و کاربردی در منزل+تصاویر تمام مراحل تهیه کیک
طرز تهیه کیک خانگی نرم به شیوه ای آسان و کاربردی در منزل
تهیه کیک نرم نارگیلی برای علاقمندان به طعم خوش نارگیل
طرز تهیه کیک هویج دارچینی، کیکی خوشمزه و متفاوت