آشپزی

طرز تهیه کوفته به شکل شیرینی: یک غذای چشم نواز برای سفره افطار

افطار که می شود همه با خوشحالی بر سر سفره قرار می گیریم. بعد از چندین ساعت روزه داری افطار با چای و خرما و یک غذای خوشمزه و خوشرنگ می چسبد. امروز بخش آشپزی چشمک با یک غذای خوشمزه و چشم نواز در خدمت شماست. این غذا شبیه شیرینی است و می تواند هر کسی را وسوسه کند. پس با طرز تهیه کوفته به شکل شیرینی همراه ما باشید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر گل رز برای مهمانی های افطار شما!

مواد لازم برای طرز تهیه کوفته به شکل شیرینی

  • 4 قطعه خمیر فیلو

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی انگشت وزیر(وزیر پارمایی)زینت بخش سفره های افطار!

برای ملات داخلی:

  • 200 گرم گوشت چرخ کرده
  • یک عدد پیاز
  • 1 عدد فلفل سبز
  • 2 عدد گوجه فرنگی
  • یکی حبه سیر
  • ¼ دسته جعفری
  • ½ فنجان روغن مایع
  • رب گوجه فرنگی ½ قاشق سوپخوری
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری زیره
  • یک قاشق چایخوری فلفل سیاه

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوتچه کوفته، کوفته ای خوشمزه و مقوی برای ماه مبارک رمضان

برای سس:

  • یک فنجان شیر
  • ½ فنجان روغن مایع
  • یک عدد سفیده تخم مرغ
  • یک قاشق چایخوری نمک

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پلو بلغور عربی به همراه مرغ، یک غذای خوشمزه و لذیذ برای سحر

برای لبه ها:

  • یک عدد زرده تخم مرغ

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ ازوگلین: یک سوپ خوشرنگ ترکیه ای برای سفره های افطار!

نکته طرز تهیه کوفته به شکل شیرینی

در صورت تمایل می توانید آن را به شکل خمیر رولی بپیچید و به صورت ورقه ای برش دهید و بپزید. هرچه قیمه را ریزتر خرد کنید طعم آن خوشمزه تر می شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ کبابی به همراه سبزیجات خوشرنگ

طرز تهیه کوفته به شکل شیرینی

گوشت چرخ کرده، پیاز خرد شده، فلفل و گوجه فرنگی ریز خرد شده، جعفری ریز خرد شده، رب گوجه فرنگی، نمک، ادویه جات را در ظرفی بریزید.

روغن را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در صورت تمایل بر روی حرارت ملایم کمی بپزید.

برای سس، شیر، روغن، سفیده تخم مرغ و نمک را در ظرفی مخلوط کنید.

خمیر را به طور مساوی به چهار قسمت تقسیم کنید. یکی از 4 مثلثی که بیرون آمده را در نظر بگیرید. سس را طوری پخش کنید که به قسمت پهن نرسد.

وردنه را روی قسمت پهن فیلو که با سس پوشانده نشده است قرار دهید. خمیر را روی وردنه بغلتانید و در انتها مقداری فضا بگذارید.

خمیر را از دو طرف کوچک کرده و از وسط به هم برسانید تا به شکل شرینگ در بیاید.

سپس خمیر را به آرامی از وردنه خارج کرده و دو سر آن را به هم وصل کنید. با تا زدن قسمت انتهایی به سمت داخل از باز شدن جمع جلوگیری کنید.

تمام فیلوها را به همین ترتیب آماده کرده و در سینی فر قرار دهید.

لبه ها را با زرده تخم مرغ بمالید.

در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود 30 دقیقه بپزید تا داخل آن پخته و لبه های آن سرخ شود. آن را بیرون آورده و داغ سرو کنید. نوش جان

بیشتر بخوانید:طرز کباب تابه سیب زمینی برای یک سفره و افطار رنگی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سه × دو =

دکمه بازگشت به بالا