آشپزی

طرز تهیه کوتچه کوفته، کوفته ای خوشمزه و مقوی برای ماه مبارک رمضان

کوتچه کوفته از جمله غذاهای پر طرفدار ترکیه است. مطمئن هستیم که هر کسی در هر رده سنی از این غذا لذت خواهد برد. ماه رمضان بیشتر از هر زمان دیگری بدنبال تهیه غذاهایی هستیم که در عین سبک بودن، خوش طعم و لذیذ باشد. اگر میل به خوردن کوفته و غوطه ور کردن نان خود در آب آن دارید، کوفته امروز ما برای شما عالی است. با طرز تهیه کوتچه کوفته با بخش آشپزی همراه ما باشید.

طرز تهیه کوتچه کوفته در یک قابلمه، داستان کوفته های خوشمزه شناور در یک سس گوجه فرنگی غنی و غلیظ را روایت می کند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی انگشت وزیر(وزیر پارمایی)زینت بخش سفره های افطار!

مواد لازم برای طرز تهیه کوتچه کوفته

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پلو بلغور عربی به همراه مرغ، یک غذای خوشمزه و لذیذ برای سحر

برای کوفته ها:

  • 600 گرم گوشت چرخ کرده (مخلوط گوشت گاو/گوسفند در صورت تمایل)
  • یک سایز متوسط پیاز (رنده شده و آب آن را بگیرید)
  • 2 قاشق سوپخوری پودر سوخاری
  • یک قاشق دسر زیره
  • 1 قاشق دسر نمک
  • ½ قاشق دسر فلفل سیاه

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ ازوگلین: یک سوپ خوشرنگ ترکیه ای برای سفره های افطار!

برای سس گوجه فرنگی:

  • 1/3 لیوان آب گوشت
  • 5-6 قطعه گوجه گیلاسی
  • یک قاشق دسر رب گوجه فرنگی
  • 2 سایز متوسط پیاز
  • 3 حبه سیر
  • ¼ لیوان آب گوشت
  • 2 شاخه ساقه کرفس
  • 2-3 شاخه رزماری
  • آویشن 2-3 شاخه
  • 2 قاشق سوپخوری روغن مایع
  • یک قاشق سوپخوری کره
  • 1 قاشق دسر نمک (می توان آن را کم یا زیاد کرد)

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ کبابی به همراه سبزیجات خوشرنگ

طرز تهیه کوتچه کوفته

تمام مواد کوفته را در یک کاسه عمیق بریزید و 10-15 دقیقه ورز دهید. سپس روی آن را با نایلون بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا کمی استراحت کند.

در این فاصله پیاز را برای غذا خرد کرده، سیر را ریز خرد کنید. ساقه های کرفس را درشت خرد کنید و گوجه فرنگی را پوست بگیرید. دانه های آن را دور بریزید و به صورت مکعبی خرد کنید.

روغن را در ماهیتابه چدنی بریزید (یا می توانید آن را در تابه معمولی بپزید و سپس آن را دم کنید.) پیازهایی را که برای غذا بریده اید اضافه کنید و شروع به تفت دادن کنید. وقتی پیازها کمی نرم شدند، کره و سیر را اضافه کنید.

پس از نرم شدن سیر و پیاز، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی ملایمی بگیرد.

وقتی بوی رب گوجه فرنگی بیرون آمد، گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید.

سپس ساقه های کرفس، آویشن، رزماری و نمک را اضافه کنید و به پخت ادامه دهید.

حرارت را کم کنید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا به قل قل بیفتد.

کوفته ها را از یخچال خارج کرده و تکه هایی به اندازه گردو را جدا کرده و حلقه حلقه کنید.

اگر یک ماهیتابه چدنی دارید، می توانید به پخت و پز در آن روی اجاق گاز ادامه دهید. در غیر این صورت می‌توانید سسی را که آماده کرده‌اید در یک قابلمه بریزید و کوفته‌هایتان را داخل آن قرار دهید و روی ظرف را با فویل آلومینیومی خوب بپوشانید و در فر بیندازید.

کوفته های خود را در سس قرار دهید. اگر در فر است، در فر از قبل گرم شده با دمای 165 درجه؛ اگر روی اجاق است روی کمترین حرارت به مدت 45 دقیقه با درب بسته بپزید.

بیشتر بخوانید:طرز کباب تابه سیب زمینی برای یک سفره و افطار رنگی

شاید این موارد آشپزی را هم بپسندید:

طرز تهیه کوکوی سیب زمینی و مرغ، یک غذای خوشمزه و شیک برای افطار!

بیشتربخوانید: طرز تهیه سمبوسه عدس، یک غذای خوشمزه و رژیمی برای کاهش وزن

طرز تهیه نوشابه شلغم به سبک ترکیه ای برای کسانی که بدنبال سلامتی هستند!

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت گوشت و سیب زمینی، یک غذای خوشمزه برای روزهای عید

 طرز تهیه آدانا کباب یک کباب خوشمزه ترکیه ای به صورت آسان

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد تن ماهی، یک سالاد خوشرنگ و مقوی برای کاهش وزن

طرز تهیه بال مرغ لیمویی برای دورهمی های روزهای عید

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب خانگی خوشمزه و چشم نواز به صورت سریع و آسان

خوشمزه تر از رستوران: طرز تهیه مرغ سوخاری و ترد به سبک KFC

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب تابه ای: یک غذای خوشمزه و خوشرنگ با رسپی ترکیه ای

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دو × 5 =

دکمه بازگشت به بالا