;
آشپزی

طرز تهیه سوپ ترکیه ای چشمی نگار، یک سوپ خوشمزه که سفره اتون را زیبا و خاص می کند!

طرز تهیه سوپ ترکیه ای چشمی نگار: میثم سیدی پس از یک غیبت طولانی به آشپزخانه برگشته و امروز در حال تهیه یک سوپ خوشمزه است. سوپی که توانسته مورد پسند همه سفره های پر طعم مخصوصا سفره های چیده شده برای مهمانی ها باشد. سوپ چشمی نگار!

اگر تاکنون این سوپ را برای خود و یا مهمانی های خود آماده نکرده اید، بهتر است یکبار آن را امتحان کنید تا پس از آن برای همیشه این سوپ را در برنامه های غذایی خود قرار دهید. باید بدون اتلاف وقت آن را امتحان کنید. با بخش آشپزی چشمک و طرز تهیه سوپ ترکیه ای چشمی نگار همراه شوید.

شاید بپسندید: مانند سبز شدن شاخه های بهار: طرز تهیه سوپ نخود فرنگی

مواد لازم برای طرز تهیه سوپ ترکیه ای چشمی نگار

  • 150 گرم عدس
  • 5 لیتر آب
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • 3 قاشق سوپخوری روغن مایع
  • 2 قاشق سوپخوری آرد
  • یک لیوان آب قلم (آب گوشت مرغ یا گوسفند)
  • 1 قاشق دسرخوری نمک (می توان آن را کم یا زیاد کرد)

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ عدس قرمز مخصوص برای سفره ها

برای قوام سوپ:

  • یک فنجان چای شیر
  • 1 عدد زرده تخم مرغ
  • ½ عدد لیمو

برای سس:

  • یک قاشق دسرخوری فلفل قرمز آسیاب شده
  • 1 قاشق دسرخوری فلفل تند
  • یک قاشق دسرخوری نعنا خشک
  • 1 قاشق سوپخوری کره
  • 2 قاشق سوپخوری روغن مایع

پیشنهاد آشپزی

می توانید به جای آب استخوان از آب گوشت یا آب مرغ استفاده کنید. در صورت عدم وجود، فقط می توان از آب استفاده کرد.

طرز تهیه سوپ ترکیه ای چشمی نگار

طرز تهیه سوپ ترکیه ای چشمی نگار

پیازها را خرد کرده و سپس روغن و پیاز را به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم.

وقتی پیاز سرخ شد آرد را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه می دهیم.

وقتی بوی آرد گرفته شد و تفت خورد، عدس را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.

نمک، آب و آب استخوان را به مواد تفت داده شده اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و روی حرارت ملایم بپزید تا عدس ها خوب نرم شوند.

در یک کاسه جداگانه، زرده تخم مرغ، شیر و آب لیمو را برای چاشنی و قوام سوپ، خوب با همزن بزنید. (این فرآیند زمانی انجام می شود که سوپ پخته شود. در غیر این صورت ممکن است آب لیمو، شیر را در مدت زمان طولانی بریده کند.)

چاشنی را به سوپ در سه مرتبه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

سپس سس گرم مخلوط شده را به سوپ اضافه می کنیم.

برای سس، کره و روغن را به یک تابه کوچک اضافه کرده و حرارت می دهیم. وقتی روغن داغ شد، ادویه ها اضافه می شود، کمی تفت داده می شود و سس از روی اجاق برداشته می شود.

سس را به سوپ اضافه می کنیم و چند ساعت دیگر می جوشانیم و سرو می کنیم. نوش جان.

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

دیگر طرزالعمل های آشپزی که شاید بپسندید

طرز تهیه سوپ سبزیجات یک سوپ خوشمزه و رژیمی برای کاهش وزن

تهیه سوپ قارچ همراه شیر، سوپی مقوی و رژیمی برای کاهش وزن!

طرز تهیه سوپ ازوگلین: یک سوپ خوشرنگ ترکیه ای!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 + دو =

دکمه بازگشت به بالا