;
آشپزی

طرز تهیه سمبوسه عدس، یک غذای خوشمزه و رژیمی برای کاهش وزن

سمیوسه عدس سبز نه تنها به لطف پروتئینی که دارد جایگزینی برای دستور العمل های گوشتی ایجاد می کند. این سمبوسه با طعم منحصر به فرد خود، به ایجاد طعم های مختلف در سفره شما کمک می کند. طرز تهیه سمبوسه عدس با طعم و مواد مغذی خود بی نظیر است و می تواند جایگزین مناسبی به جای گوشت باشد. می توانید با خیالی آسوده آن را برای صبحانه یا عصرانه آماده کنید. بخش آشپزی چشمک با شماست با طرز تهیه سمبوسه عدس.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب تابه ای: یک غذای خوشمزه و خوشرنگ با رسپی ترکیه ای

مواد لازم برای طرز تهیه سمبوسه عدس

  • 3 عدد خمیر فیلو
  • 1/3 فنجان روغن زیتون
  • شیر 1/3 فنجان

بیشتر بخوانید:خوشمزه تر از رستوران: طرز تهیه مرغ سوخاری و ترد به سبک KFC

برای ملات داخلی:

  • یک لیوان عدس سبز (آب پز)
  • 1 سایز متوسط پیاز
  • یک قاشق سوپخوری روغن مایع
  • 1 قاشق دسرخوری کره
  • یک قاشق دسرخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 قاشق دسرخوری رب فلفل
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری  (به میزان دلخواه)

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب مرغ با سبزیجات در ماهی تابه با طعم کباب واقعی!

برای تزئین موارد فوق:

  • یک عدد زرده تخم مرغ
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • یک قاشق سوپخوری شیر
  • 2 قاشق سوپخوری کنجد

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب بره مزه دار شده به صورت آسان و سریع

نکته طرز تهیه سمبوسه عدس

می توانید عدس را با دو بار تغییر آب بجوشانید تا رنگ آن تیره نشود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب خانگی خوشمزه و چشم نواز به صورت سریع و آسان

طرز تهیه سمبوسه عدس چگونه است؟

پیاز را خرد کرده و در مخلوط روغن و کره تفت دهید تا نرم شود.

سپس رب فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

عدس های پخته شده قبلی را به مخلوط پیاز اضافه کنید. حدود 3 دقیقه تفت دهید تا همه مواد با هم ترکیب شوند. در آخر ادویه ها را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید تا خنک شوند.

شیر و روغن زیتون را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.

یکی از خمیر فیلو که به صورت گرد است را بگذارید و مخلوط شیری را با قلم مو روی نیمی از فیلو بمالید.

خمیر فیلو را با مخلوط شیر از وسط تا کرده و به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید.

قیمه را نزدیک ضلع پهن هر تکه قرار دهید و دور لبه ها تا بزنید و بپیچید.

مواد پیچیده شده را روی سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آنها را با مخلوطی از زرده تخم مرغ، روغن زیتون و شیر آغشته کنید و به میزان دلخواه با کنجد بپوشانید.

در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 دقیقه بپزید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه بال مرغ لیمویی برای دورهمی های روزهای عید

شاید این موارد آشپزی را هم بپسندید:

طرز تهیه نوشابه شلغم به سبک ترکیه ای برای کسانی که بدنبال سلامتی هستند!

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت گوشت و سیب زمینی، یک غذای خوشمزه برای روزهای عید

 طرز تهیه آدانا کباب یک کباب خوشمزه ترکیه ای به صورت آسان

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد تن ماهی، یک سالاد خوشرنگ و مقوی برای کاهش وزن

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 2 =

دکمه بازگشت به بالا