;
آشپزی

دستور تهیه پلو بلغور عربی به همراه مرغ، یک غذای خوشمزه و سبک!

دستور تهیه پلو بلغور عربی: بلغور عربی ، غذایی محبوب در بسیاری از کشورهای عربی و شمال آفریقا و بربر است. در جنوب ایتالیا و به ویژه سیسیل نیز جزو غذاهای پرکاربرد و محبوب است. در تهیه این غذا از سمولینای گندم و آرد گندم استفاده می‌شود. از حبوبات نیز بعضاً در این غذا استفاده می‌شود. بلغور عربی محصولی است که  دم کرده آن نرم شده و  در ترکیب با سبزیجات و مرغ به یک غذای سیرکننده و خوشمزه تبدیل می‌شود. با بخش آشپزی مجله خبری چشمک و دستور تهیه پلو بلغور عربی به همراه مرغ همراه باشید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت و بادمجان یک غذای خوشمزه و چشم نواز برای دورهمی های تابستانی!

مواد لازم برای دستور تهیه پلو بلغور عربی

  • یک لیوان بلغور عربی
  • 1 لیوان سوپ مرغ
  • یک عدد سینه مرغ
  • 1 عدد تره فرنگی
  • یک عدد سایز بزرگ گوجه فرنگی
  • ½ عدد فلفل زرد
  • 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • ½ قاشق چایخوری زیره
  • 1 قاشق چایخوری نمک (می توان آن را کم یا زیاد کرد.)
  • ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه

شاید بپسندید: طرز تهیه کباب کوبیده درون تابه به روشی آسان و کاربردی!

برای سس

  • ½ عدد رنده پوست لیمو
  • 2 قاشق سوپ خوری آب لیمو
  • یک قاشق چایخورینمک (می توان آن را کم یا زیاد کرد.)
  • 4 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • یک قاشق دسرخوری شربت انار

شاید بپسندید: طرز تهیه شیرینی با چیپس شکلاتی فندقی که با طعم بی نظیرش هر کسی را محسور خود می کند!

دستور تهیه پلو بلغور عربی

شاید بپسندید: دستورالعمل تهیه کیک ساده به روشی آسان و کاربردی!

دستور تهیه پلو بلغور عربی

آب مرغ را به نقطه جوش برسانید و در کاسه ای عمیق روی بلغور عربی که خریده اید، در حالی که در حال جوشیدن است بریزید. روی کاسه را بپوشانید و بگذارید بلغور پف کند.

در همین حین تره فرنگی را نگینی خرد کنید، فلفل ها را به قطعات ریز خرد کنید، قسمت هسته گوجه فرنگی را دور بریزید و فقط قسمت گوشتی آن را خلالی کنید.

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را گرم کرده و شروع به تفت دادن تره فرنگی کنید.

فلفل ها را به تره فرنگی که کمی نرم شده اند اضافه کنید، بگذارید کمی نرم شوند و کنار بگذارید.

سینه مرغ را مکعبی خرد کنید.

تابه را گرم کنید، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید و آن را گرم کنید. مرغ های مکعبی را سریعاً بدون اینکه خشک شوند روی حرارت زیاد تفت دهید. زیره، نمک و فلفل را اضافه کنید و کنار بگذارید.

در حین تهیه سس ابتدا شربت انار را در لیمو حل کنید سپس سایر مواد را اضافه کرده و سس را کامل کنید.

بلغور نرم شده، تره فرنگی پخته شده، فلفل و مرغ، گوجه فرنگی و سس را با یکدیگر مخلوط کرده و در ظرف سرو  قرار دهید.

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه کباب تیره ازمیر برای علاقمندان به کباب های ترکی!

شاید این موارد آشپزی را هم بپسندید

دستور تهیه دسر فنجانی به شیوه ای آسان برای علاقمندان به طعم های خاص!

طرز تهیه کیک ساده در قابلمه، فر و پلوپز!

احتمالاً بپسندید: طرز تهیه کباب اورفا در خانه برای علاقمندان به کباب های ترکی!

شاید بپسندید: طرز تهیه سالاد تابستانی پاستا زینت بخش سفره های شما!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 13 =

دکمه بازگشت به بالا