موفقیت

9 کاری که افراد با اعتماد به نفس هرگز انجام نمی دهند!

ویژگی های افراد با اعتماد به نفس و رفتارهایشان همیشه مورد توجه هر کسی قرار دارد. تفاوت قابل توجهی بین خودبین بودن و اعتماد به نفس واقعی وجود دارد. اعتماد به نفس واقعی این نیست که تظاهر به دانستن همه چیز کنید، بلکه این است که با کسی که هستید و کاری که انجام می دهید راحت باشید. در ادامه با ویژگی های افراد با اعتماد به نفس همراه باشید.

ویژگی های افراد با اعتماد به نفس

روانشناسی در این مورد حرف های زیادی برای گفتن دارد. معلوم می شود که افراد با اعتماد به نفس از رفتارهای خاصی که اعتماد به نفس آنها را تضعیف می کند اجتناب می کنند. 9 کاری را که طبق روانشناسی افراد با اعتماد به نفس انجام نمی دهند، در این مطلب مرود بررسی قرار گرفته است.

خود را با دیگران مقایسه نمی کنند

اعتماد به نفس از درون سرچشمه می گیرد و افراد واقعاً مطمئن این را درک می کنند. آن‌ها به دنبال تأیید دیگران نیستند یا سفر خود را با دیگران مقایسه نمی‌کنند. مقایسه تنها منجر به ناامنی می شود، و این چیزی است که افراد مطمئن از آن اجتناب می کنند.

روانشناسی این را تأیید می کند. مقایسه مداوم با دیگران می تواند منجر به احساسات منفی مانند حسادت و اعتماد به نفس پایین شود. افراد با اعتماد به نفس می دانند که مسیر هر کس متفاوت است. آنها به جای اینکه درگیر کاری که شخص دیگری انجام می دهد، روی دستاوردها و اهداف خود تمرکز کنند.

این در مورد خود شیفتگی نیست؛ این در مورد درک این است که ارزش شما با نحوه مقابله با دیگران تعیین نمی شود. این یک راه سالم برای حفظ اعتماد به نفس است. افراد با اعتماد به نفس بازی مقایسه را انجام نمی دهند. آن‌ها می‌دانند که مهم‌تر بودن از دیگران نیست، بلکه به این است که بهترین باشند.

آنها به دنبال تایید از همه نیستند

من همیشه افراد با اعتماد به نفس را به خاطر این ویژگی خاص تحسین کرده ام. آنها به تایید همه نیاز ندارند. زمانی را به یاد می‌آورم که روی پروژه‌ای کار می‌کردم و نگران ارائه آن به تیمم بودم. من خیلی نگران این بودم که بقیه چه فکر کنند. اما بعد، مربی من، یک فرد واقعاً مطمئن، به من توصیه هایی کرد.

او گفت: «همه ایده‌های شما را دوست نخواهند داشت یا با شما موافق نیستند، و این اشکالی ندارد. این برای راضی کردن همه نیست، بلکه انجام کاری است که شما فکر می کنید درست است.” آن نصیحت به من چسبید. روانشناسی نیز از این موضوع حمایت می کند. دنبال تایید مداوم می تواند از نظر احساسی تخلیه شود و برای عزت نفس ما مضر باشد.

افراد با اعتماد به نفس درک می کنند که نمی توانند همه را راضی کنند و سعی نمی کنند. ارزش خود آنها به نظرات دیگران وابسته نیست و آنها با این واقعیت موافق نیستند که همه با آنها موافق نیستند. آنها با خود صادق هستند، بدون اینکه نیازی به تایید دیگران داشته باشند.

ویژگی های افراد با اعتماد به نفس

از شکست نمی ترسند

اعتماد به نفس این نیست که هرگز شکست نخورید، بلکه به این معناست که از شکست نترسید. افراد با اعتماد به نفس درک می کنند که شکست بخشی از زندگی و یک جنبه حیاتی از یادگیری و رشد است. آنها به جای اجتناب از خطرات ناشی از ترس از شکست، چالش ها را پذیرفته و آنها را فرصتی برای رشد می دانند.

افرادی که از شکست می ترسند به احتمال زیاد در تلاش های خود موفق تر هستند. این به این دلیل است که ترس از شکست می تواند به تعویق انداختن یا تسلیم شدن خیلی آسان منجر شود.

برعکس، افراد با اعتماد به نفس از شکست به عنوان پله ای برای موفقیت استفاده می کنند. آنها آن را به عنوان یک عقب نشینی نمی بینند، بلکه به عنوان یک درس آموخته شده است. آن‌ها آن را آرام می‌گیرند، از اشتباهات خود درس می‌گیرند و به جلو رفتن ادامه می‌دهند.

آنها به گذشته نمی پردازند

افراد با اعتماد به نفس درک می کنند که گذشته فقط همین است – گذشته. آنها اجازه نمی دهند حال یا آینده آنها را دیکته کند. گرفتار شدن در پشیمانی یا شکست های گذشته آسان است. اما افراد با اعتماد به نفس می دانند که ماندن در گذشته اتلاف وقت و انرژی است. کاری که انجام شده انجام شده است و هیچ مقدار پشیمانی نمی تواند آن را تغییر دهد.

در عوض، آنها از تجربیات گذشته خود، چه خوب و چه بد، به عنوان فرصت های یادگیری استفاده می کنند. آنها بر لحظه حال و احتمالات آینده تمرکز می کنند.

روانشناسی به ما می گوید که نشخوار فکری در گذشته می تواند منجر به افسردگی و اضطراب شود. افراد با اعتماد به نفس با پذیرش گذشته خود، درس گرفتن از آن و سپس رها کردن آن از این امر اجتناب می کنند. آنها در زمان حال زندگی می کنند، برای آینده برنامه ریزی می کنند و گذشته را در جایی که به آن تعلق دارد رها می کنند، پشت سرشان.

 از گفتگوهای سخت دوری نمی کنند

افراد با اعتماد به نفس مهارتی در برقراری ارتباط دارند، حتی زمانی که دشوار است. آنها از گفتگوهای دشوار یا بازخورد انتقادی اجتناب نمی کنند. در عوض، آنها اینها را فرصتی برای رشد و بهبود می بینند. آنها درک می کنند که ارتباط باز و صادقانه کلید حل تعارضات و حفظ روابط سالم است.

مواجهه رودررو با مسائل ممکن است ناراحت کننده باشد، اما افراد با اعتماد به نفس اجازه نمی دهند ناراحتی آنها را منصرف کند. آنها با درایت و احترام به گفتگوهای دشوار برخورد می کنند و همیشه به دنبال یک نتیجه سازنده هستند.

اجتناب از گفتگوهای دشوار می تواند منجر به مسائل حل نشده و روابط تیره شود. اما افراد با اعتماد به نفس با مهربانی و متانت در این آب‌های دشوار حرکت می‌کنند و مطمئن می‌شوند که به جای نادیده گرفتن مشکلات، به مشکلات رسیدگی می‌شود. آنها از گفتگوهای سخت ابایی ندارند و با شجاعت و اعتماد به نفس با آنها روبرو می شوند.

 ارزش خود را دست کم نمی گیرند

افراد با اعتماد به نفس درک عمیق و قدردانی از ارزش خود دارند. آنها از نقاط قوت و ضعف خود آگاه هستند، اما هرگز آنچه را که روی میز می آورند را دست کم نمی گیرند. آنها می‌دانند که مستحق احترام، مهربانی و فرصت‌ها هستند، درست مثل بقیه.

دیدن افرادی که به ارزش خود شک می کنند یا خود را کوتاه می فروشند، دلخراش است. اما افراد با اعتماد به نفس این کار را انجام نمی دهند. آنها به خود ایمان دارند و می دانند که لایق چیزهای خوب هستند. یک تصویر مثبت از خود به میزان زیادی به اعتماد به نفس فرد کمک می کند. افراد با اعتماد به نفس با اعتراف به ارزش خود می توانند این مثبت بودن را حفظ کنند و به تلاش برای برتری ادامه دهند.

در اصل، آنها ارزش خود را می دانند و اجازه نمی دهند هیچ کس یا هیچ چیز آنها را کمتر احساس کند. این یک صفت زیباست، پر از عشق به خود و احترام.

 از ریسک کردن اجتناب نمی کنند

شانس گرفتن می تواند ترسناک باشد. عدم اطمینان، خطر شکست، همه اینها می تواند بسیار دلهره آور باشد. من از فرصت‌ها دوری می‌کردم، زیرا می‌ترسیدم اگر همه چیز طبق برنامه پیش نرود، چه اتفاقی می‌افتد. اما بعد متوجه شدم که با ریسک نکردن، رشد و موفقیت بالقوه را از دست داده ام.

افراد با اعتماد به نفس اجازه نمی دهند ترس مانع آنها شود. آنها به روی تجربیات و فرصت های جدید باز هستند، حتی اگر احتمال شکست وجود داشته باشد. آن‌ها می‌دانند که رشد اغلب مستلزم خروج از منطقه آسایش و ریسک کردن است.

روانشناسی به ما می گوید که ریسک های حساب شده می تواند منجر به رشد و یادگیری شخصی شود. این در مورد سنجش مزایای بالقوه در برابر شکست های بالقوه است.

احساسات خود را نادیده نمی گیرند

افراد با اعتماد به نفس با احساسات خود هماهنگ هستند. آنها احساسات خود را نادیده نمی گیرند یا نادیده نمی گیرند. در عوض، آنها احساسات خود را، مهم نیست که چقدر ناراحت کننده باشند، تصدیق می کنند. این در مورد تحت سلطه احساسات نیست، بلکه درک و مدیریت آنها است.

نادیده گرفتن احساسات خود یا محو کردن آنها نشانه قدرت نیست. افراد با اعتماد به نفس این را درک می کنند. آنها به خود اجازه می دهند که احساس کنند، احساسات خود را پردازش کنند و آنها را به شیوه ای سالم بیان کنند.

روانشناسی از دیرباز بر اهمیت هوش هیجانی تاکید کرده است. به رسمیت شناختن و مدیریت احساسات ما به سلامت روان و رفاه کلی ما کمک می کند.

ویژگی های افراد با اعتماد به نفس

یادگیری را متوقف نمی کنند

افراد با اعتماد به نفس درک می کنند که یادگیری هرگز متوقف نمی شود. آنها همیشه پذیرای ایده ها، تجربیات و دانش جدید هستند. آنها درک می کنند که رشد یک فرآیند مادام العمر است و دائماً به دنبال بهبود و تکامل هستند. آنها از پرسیدن سؤال، کمک گرفتن یا اعتراف وقتی چیزی را نمی دانند ترسی ندارند. آنها هر فرصتی را فرصتی برای یادگیری چیزهای جدید می دانند.

این عطش دانش و رشد واقعاً نشانه اعتماد به نفس است. این یک درک عمیق را نشان می دهد که هیچ کس هرگز همه چیز را نمی داند و همیشه جایی برای پیشرفت وجود دارد. افراد با اعتماد به نفس یادگیرنده مادام العمر هستند. آنها سفر رشد مداوم و خودسازی را در آغوش می گیرند.

سخ پایانی

اعتماد به نفس یک سفر است. درک روانشناسی افراد با اعتماد به نفس می تواند یک سفر عمیقاً توانمند باشد. این چیزی بیش از احساس خوب در مورد خودتان است. این در مورد پذیرش ارزش خود، تصدیق احساسات و جستجوی مداوم رشد است. این در مورد مواجهه رودررو با چالش هاست و اجازه ندهید ترس از شکست یا نظرات دیگران مانع شما شود.

به یاد داشته باشید، اعتماد به نفس یک تغییر یک شبه نیست. این یک سفر مادام العمر برای خودشناسی و خودسازی است. ویژگی های افراد با اعتماد به نفس، همانطور که در این مقاله به آن اشاره شد، ذاتی نیستند. آنها در طول زمان آموخته و پرورش می یابند. این بدان معنی است که شما نیز می توانید این ویژگی ها را توسعه دهید و اعتماد به نفس خود را تقویت کنید.

هر قدمی که در این سفر بردارید، شما را به تبدیل شدن به بهترین نسخه از خود نزدیکتر می کند. پس به یادگیری ادامه دهید، به رشد خود ادامه دهید و مهمتر از همه، به خود ایمان داشته باشید.

به قول النور روزولت، “هیچ کس نمی تواند بدون رضایت شما احساس حقارت در شما ایجاد کند”. اعتماد به نفس شما در دستان خودتان است. آن را پرورش دهید، رشد دهید، و تماشا کنید که چگونه زندگی شما را متحول می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − 8 =

دکمه بازگشت به بالا