;
آشپزی

طرز تهیه کباب بادمجان به همراه یک غذای خوشرنگ و مقوی برای تمام فصول

شما قطعاً تا به حال با انواع پخت و پز، برخورد کرده اید. در این میان برخی دستورالعمل ها و غذاها بسیار خاص هستند و این خاص بودن مربوط به طعم و خوشرنگ بودن آن ها است. امروز بخش آشپزی چشمک با شماست با طرز تهیه کباب بادمجان. محبوب ترین نوع کباب بادمجان، بدون شک نوع کبابی آن است. طعم لذیذ بادمجان ها با گوشت، طعم خاصی است. ادویه های خوش بود درون کباب فرو رفته اند و بوی آن ها، هر کسی را از خود بی خود می کند.

شما می توانید سبزیجات مختلفی را به این دستور اضافه کنید. اما راز این است که از گوشت چرخ کرده گاو یا گوسفند با چربی متوسط ​​استفاده کنید. این دستور را به راحتی می توانید بر روی باربیکیو بپزید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کباب تیره از کباب های خوشمزه کشور ترک

طرز تهیه کباب بادمجان

مواد اصلی کباب:

  • 4 عدد بادمجان متوسط
  • 400 گرم گوشت چرخ کرده گاو یا گوسفند با چربی متوسط
  • یک عدد پیاز (رنده شده)
  • 1 عدد تخم مرغ
  • یک فنجان چای پودر سوخاری
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 5-6 شاخه جعفری (ریز خرد شده)
  • یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1 قاشق چایخوری فلفل تند

برای سس:

2 قاشق سوپخوری روغن مایع

یک  قاشق سوپخوری رب فلفل

تکته کباب بادمجان

از آنجایی که بادمجان هایی که انتخاب می کنید بسته به نوع آن ممکن است تلخ باشند، فراموش نکنید که آنها را قبل از پخت در آب نمک خیس کنید.

پیشنهاد آشپزی

شما می توانید کباب بادمجان به سیخ  را روی گریل یا در ماهیتابه با رد کبابی بپزید و یا می توانید در قابلمه با سس گوجه فرنگی و آب داغی که آماده کرده اید بپزید.

طرز تهیه کباب بادمجان

تمام مواد کوفته را با هم مخلوط کنید.

خوب ورز دهید.

بادمجان ها را به ضخامت متوسط ​​برش دهید و در آب نمک خیس کنید تا تلخی آن از بین برود.

روغن و رب گوجه فرنگی را در یک ماهیتابه کوچک سرخ کنید و به اندازه کافی آب به آن اضافه کنید.از گوشت چرخ کرده کوفته های نزدیک به بادمجان هایی که برش داده اید درست کنید، ابتدا بطری گوجه فرنگی را بچینید و سپس سیب زمینی ها و کوفته ها را به ترتیب بچینید.

به ترتیب در سینی فر بچینید.

مخلوط را روی سیخ ها بریزید و با دمای 180 درجه به مدت 30-25 دقیقه بپزید تا طلایی شود سپس آن را بیرون آورده و داغ سرو کنید. موفق باشید!

پیشنهاد سرویس دستور کباب بادمجان

یادتان نرود که در کنار این غذای خوشمزه، پیاز، سماق و نان لواش اضافه کنید.

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در صورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

لینک های مرتبط:

طرز تهیه کباب آدانا به شیوه آسان برای عاشقان کباب!

تهیه سیمیت کباب، غذایی خوشمزه از غازیان تپه ترکیه

طرز تهیه کباب سینه مرغ ترکی به صورت آسان برای سفره افطار

تهیه کباب بالابان، یک غذای خوشمزه ترکیه ای از شهر اسکی شهیر

طرز کباب تابه سیب زمینی برای یک سفره و افطار رنگی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 5 =

دکمه بازگشت به بالا