;
آشپزی

طرز تهیه سالاد لوبیا قرمز یک سالاد خوشرنگ و رژیمی برای تمام فصول

همه ما لوبیا قرمز را با روغن زیتون می شناسیم. تابستان لوبیا سبز را تازه و در زمستان خشک پخته و مصرف می کنیم. یک سالاد سبک و خوشمزه با تزئین سبزیجات تابستانی همیشه دلپذیر است. اجازه دهید شما را با دستور العمل تازه و با طراوت که سرشار از  پروتئین و  ویتامین های فراوان است، آشنا کنیم. این سالاد لوبیا، بسیار مغذی و خوشمزه است. علاوه بر این، این سالاد لوبیا که یک ذخیره کامل پروتئین است، با سبزیجات یا گوشت کبابی در شام شما بسیار خوب می شود. امیدواریم از طرز تهیه سالاد لوبیا قرمز ما لذت ببرید که در عین حال شاداب کننده و رضایت بخش است. با چشمک همراه باشید.

مطلب مرتبط: طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی یک سالاد خوشمزه و رژیمی

مواد لازم برای طرز تهیه سالاد لوبیا قرمز

  • 200 گرم لوبیاقرمز به صورت خشک
  • یک عدد فلفل قرمز کبابی
  • 5 عدد ترشی
  • 2 شاخه پیازچه
  • سه شاخه  جعفری خرد شده
  • چهار شاخه شوید ترشی
  • 1.5 قاشق چایخوری نمک
  • ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • یک قاشق سوپخوری شربت انار
  • ½ قطعه لیمو
  • 1/3فنجان چای روغن زیتون

نکته آشپزی

می توانید سالاد خود را با استفاده از کنسرو لوبیا تهیه کنید. توصیه می کنیم 2 فنجان (400 گرم) کنسرو لوبیا را بشویید و آبکش کنید تا کف نکند.

طرز تهیه سالاد لوبیا قرمز

لوبیا را ترجیحاً حداقل 12-16 ساعت در آب خیس کنید. سپس آبی که نگه داشته اید را صاف کرده و در قابلمه ای بریزید و به مدت 40-45 دقیقه در آب فراوان بجوشانید تا نرم شود. در صورت تمایل می توانید برای کاهش زمان آن را در زودپز بجوشانید و یا از یک قوطی لوبیا چشم بلبلی آب پز استفاده کنید.

لوبیا پخته شده را آبکش کنید و دوباره با آب سرد بشویید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود.

فلفل قرمز تفت داده شده و ترشی غوره را که به صورت مکعبی برش داده اید را به کاسه ای که لوبیاهای خنک شده را در آن برده اید اضافه کنید.

پیاز سبز ریز خرد شده، جعفری و شوید را اضافه کنید. مرحله آخر نمک، فلفل، شربت انار، آبلیمو و روغن زیتون را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

در صورت تمایل می توانید سیر را اضافه کنید. در دمای اتاق یا سرد مصرف کنید!

شما همواره می توانید دستور تهیه انواع غذاها، دسرها، سوپ ها و … را در بخش آشپزی وب سایت چشمک مشاهده و مطالعه کنید. در طصورت تمایل آنها را با دوستان خود به اشتراک بگذارید. به خصوص آنهایی که علاقمند به امتحان غذاهای کشورهای دیگر هستند. ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام و فیس بوک دنبال کرده و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 1 =

دکمه بازگشت به بالا